Ondrej71 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Mám tam 10.1.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Poprosil bych o radu: chtěl jsem si přehrát muziku (cca 800 desek, z toho 2/3 nahrány z originálů, zbytek iTunes) na nový iP7, ale nejde mi otevřít iTunes - píše mi to že chybí GNSDK_DSP.DLL a že mám iTunes přeinstalovat. Nechce se mi přijít o muziku natáhlou z CD a znovu ji x dní ládovat - dá se to nějak opravit? Google mi pár stránek s opravou nabídl, ale vše je (dle mého) pochybný autor s krkolomnou češtinou a nerad bych si do PC natáhl nějakou potvoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Já mám taky nějaké dotazy, mám nejspíš nenávratně nakopnutý iCloud, takže mi v něm nefungují fotky a teď co s tím, udělal jsem už komplet smazání a deaktivaci, počkal těch 30 dní, než se to provede, fotky jsem chtěl nahrát znovu, ale nic, i když by to mělo být čisté, tak jakmile tam nějaké fotky zase nahraju, tak se to opět jebne a stav je stejný, jako před smazáním, což moc nechápu. Takže co tď s tím, dá se iCloud nějak úplně totálně smazat, jakože bych se od znovu přihlásil na úplně čistý, asi ne že? Alespoň jsem nic takového nenašel, jedině se přihlásit jiným Apple ID, ale to je blbost, přišel bych zase o všechny aplikace atd. Pokud tedy icloud nevytvořím znovu, nebo ten svůj nějak neobnovím úplně do čista, tak co místo toho používat na zálohování? Používáte na zálohy i něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 2ricous: Tak proč si ty iTunes v okenicích prostě nepřeinstaluješ z oficiálního zdroje? O žádná data bys při "opravě" (už si ani nepamatu ju jak to vypadá - jestli je to msi tak na něj klikni pravým a zvol "opravit") přijít neměl... 2Bells: A kolik máš v tom iCloudu místa - není možné že zálohy různých aplikací z různých zařízení jej i po vyprázdnění stihnou zaflákat dřív, než do toho stihneš nahrát nějaké fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Ne ne tím to není, místa je dost, už jsem tady s tím psal před časem, nakopla se mi knihovna fotek a žádné se mi v cloudu nezobrazovali, všechno jsem tedy smazal, deaktivoval, počkal těch dlouhých 30 dní a doufal, že to bude fungovat, ale bohužel, jsem opět tam, kde jsem byl, očividně je to nakopnuté tak, že už se s tím asi nedá nic dělat, proto padla i otázka, zda se dá cloud nějak úplně deaktivovat a pod stejným ID vytvořit nový, nebo něco takového, protože todle je v háji. Už asi milionkrát jsem oznámil chybu na Applu a nic, takže buď budu zálohovat nějak jinak a nebo po staru do itunes, ale to mě dvakrát moc nebaví, tuplem ne u fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Ahoj,rozhodnul jsem se upgradovat na iPhone 7 128gb black a nemuzu se rozhodnout mezi normalni a plus verzi. iPhone vetsinou pouzivam jako primarni fotak i jako primarni navigaci.Ted mam iPhone 6 64gb a mel jsem i verzi plus, ktera teda byla perfektni, ale obcas nepohodlna treba pri sezeni nebo z volnejsich kratasu i vypadavala z kapsy v lete. Muzete sdilet vase zkusenosti? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 tak ono to bude porad stejne 6 plus a 7 plus je velikostne prakticky stejne. Takže vlastní zkusenost co se týce velikosti máš. u iP 7 plus se mi libí ten dual foto dá se stím slušně vyblbnout. Jen aplikace na focení stím neumí uplně inteligentně pracovat. Je lepší používat appky třetích stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Čauves, už 2 roky mam iP4s, no už je to veterán a je to na něm znát. Potřeboval bych něco svižnějšího a stabilnějšího (což je všechno novějšího od jAblka). Teď akorát váhám kam jít, iP7 určitě ne jak kvůli ceně a bez jacku bych to nepřekousl. V rámci velikosti buď SE nebo 6/6s, nebo je rozumný koupit ještě 5s?Je nějeký pádný důvod proč jít do 6/6s místo do SE? Kapacitně mi určitě stačí 16GB, cokoliv navíc je jen plus. Ted stojím před rozhodnutím který vybrat. A jestli jít do nového nebo vzít něco zde z inzerce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Čauves, už 2 roky mam iP4s, no už je to veterán a je to na něm znát. Potřeboval bych něco svižnějšího a stabilnějšího (což je všechno novějšího od jAblka). Teď akorát váhám kam jít, iP7 určitě ne jak kvůli ceně a bez jacku bych to nepřekousl. V rámci velikosti buď SE nebo 6/6s, nebo je rozumný koupit ještě 5s?Je nějeký pádný důvod proč jít do 6/6s místo do SE? Kapacitně mi určitě stačí 16GB, cokoliv navíc je jen plus. Ted stojím před rozhodnutím který vybrat. A jestli jít do nového nebo vzít něco zde z inzerce. Jestli preferujes menší ideální velikost do každé kapsy a nevadi ti menší display tak urcite SE, ja jsem s nim spokojeny moc a baterka je super. Jestli nošení neresis , jdi do 6s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Já mám teď čerstvou zkušenost s 6s a 7plus. Nakonec jsem dal 6s manželce a nechal si ten větší. Kupodivu zatím do všech kapes se vejde a má výrazně lepší displej. Foťák taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Sám mám mobil primárně k telefonování a ne k plácání much, takže jediný zkousnutelný upgrade z letité 4 pro mě vloni byl směrem k 5/5S(/5SE).5S/64 mám víc než rok - a jestli můžu porovnat s manželčiným novějším 5SE, tak při běžném používání mezi nimi nepozoruju žádný znatelný rozdíl.Co mě naopak praštilo do očí je, jak neuvěřitelně škaredý, nepraktický a nepřehledný je iOS10 v porovnání se starým iOS6 na její staré čtyřce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 No já už jsem se po skoro roce konečně nasral na to rozflákané sklo na iPhone 6 a dokopal se ke změně. Jediná snesitelná volba byl iPhone SE, protože už nechci tahat po kapsách takový pádlo. Konečně se mi zase vejde telefon pohodlně do kapsy u košile... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Ahoj,rozhodnul jsem se upgradovat na iPhone 7 128gb black a nemuzu se rozhodnout mezi normalni a plus verzi. iPhone vetsinou pouzivam jako primarni fotak i jako primarni navigaci.Ted mam iPhone 6 64gb a mel jsem i verzi plus, ktera teda byla perfektni, ale obcas nepohodlna treba pri sezeni nebo z volnejsich kratasu i vypadavala z kapsy v lete. Muzete sdilet vase zkusenosti? Diky tak ono to bude porad stejne 6 plus a 7 plus je velikostne prakticky stejne. Takže vlastní zkusenost co se týce velikosti máš. u iP 7 plus se mi libí ten dual foto dá se stím slušně vyblbnout. Jen aplikace na focení stím neumí uplně inteligentně pracovat. Je lepší používat appky třetích stran. Tak jsem nakonec objednal 7 plus 128gb. V dobe objednavky bylo delivery within 7 days a po zaplaceni bylo, ze neni skladem, tak doufam, ze jsem to stihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Nemáte někdo zkušenost s obchodem isetos? Před pár dny jsem si u nich objednal SEčko s osobním vyzvednutím na pražské prodejně. Udělal jsem přes net objednávku a záhy mi přišla sms, že se omlouvají, ale že je momentálně nedostupný a hned jak se jim podaří zboží zajistit, že se mi ozvou. Tak jsem napsal mail, že děkuju a že se jen chci zeptat, zda si myslí, že to do Štědrého dne bude, že to je dárek a potřeboval bych ho do Vánoc.Tak odepsali ať mám pochopení a že stoprocentně nedokáží říct kdy bude. To je vše.Tak píšu, že to samozřejmě chápu, ale jen mě zajímá o jak dlouhé době se zhruba bavíme, zda to jsou dny a nebo týdny a můžu smsku od nich čekat třeba na konci ledna... a na to už neodpověděli.Když jsem kontroloval dostupnost na prodejnách, v době mého objednání měli v Praze (Chodov a Smíchov) 0 ks, ale teď jsem to kontroloval a normálně tam už zase nějaký kusy zeleně svítí, tak proč kua nepíšou? To je přede mnou tolik čekatelů? Máte někdo zkušenost jak dlouho od objednání když mají vyprodáno to tak trvá?Chápu týpka, že není věštec a nedokáže říct, ale kdyby napsal něco jako "momentálně není dostupný, ale učinili jsme objednávku u dodavatele a běžnou praxí je cca dodání za 14 dní, nyní kvůli svátkům se může však doba o několik dní prodloužit" tak neřeknu ani popel, vím na čem jsem a držím hubu. Takhle abych furt hypnotizoval telefon a otevíral mail zda už nenapsali, že si můžu přijít... Nechci u nich koupit rohlík ale telefon za skoro 15 k, tak bych čekal, že se budou trochu snažit, ale asi jsem naivní a mají fakt žně, takže jeden blbeček je nevytrhne. Nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Zkušenost s isetos nemám, ale koukám na alzu a tam by mělo byt vse skladem. Objednej tam a dovezou ti to i v neděli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 šlo mi právě o isetos, protože tam máti má 5% slevu v rámci nějakýho benefitu z práce. Není to moc, ale zas sedum stovek na zemi taky neleží ale furt se neozývaj tak nevím no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Mám iMac late 2009, 2,66 GHz Intel Core i5 4GB RAM.Je tam Yosemite 10.10.5, jak moc náročnější na železo jsou ty novější systémy?Používám na poštu, net, ale hlavně na úpravy fotek z RAW formátů a následný Photoshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 (upraveno) A proc to nekoupit na apple.com? Edit: jasan, sleva. Ale doporocovat alzu na koupi apple mi prijde zcestny Upraveno 15. prosince 2016 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 2RomanP: Jestli přežils Yosemite (kterej sám o sobě je proti předchozím mimořádné hovado, hlavně kvůli použití blendingu namísto skinů), přežiješ i novější. Akorát u aplikací se připrav na čím dál tím otravnější buzeraci GateKeeperem - záleží na tom kolik různých hacků, utilit a vychytávek jsi z dřívějška zvyklý používat. 2Povidláček: Když si spočítáš kolik hodin a dní si kazíš advent pérováním obchodníků kvůli dostupnosti a roznásobíš to svou běžnou hodinovou sazbou, fakt ti to za ty prachy stojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Alza má výhodu v rychlosti doporučení a reklamace, jako 700 je dost, ale jak říkáš, je to dárek a potřebuješ to rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se