Kalifx Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 (upraveno) Nakonec ty hlasy ještě dokoupil, jako poslední investici do zábavy. Pro případné zájemce o hraní si s GB (a já ho vřele doporučuju) sem postnu tu předchozí stopu s doplněním hlasů. Je to samozřejmě jen demonstrace, že s GB je opravdu sranda a opět musím Apple pochválit, že dodává tenhle soft zadarmo, protože už se základní sadou smyček, která je taky free, se dá opravdu dost vyblbnout. Zatím jsem nenarazil na nic, co by tenhle SW (pro potřeby amatérskýho kutila) postrádal. Spíš lituju, že jsem se nikdy nenaučil hrát třeba na kytaru, protože doprovodný možnosti pro vlastní brnkání jsou další skvělou dimenzí GB. http://nextstep.systemin.eu/public/Tropical_storm_III.mp3 Upraveno 25. ledna 2011 uživatelem Kalifx
quest987 Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 Dost dobra prace,jen ty zensky hlasy mi prijdou desne divny,jinak super
Kalifx Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 (upraveno) Dost dobra prace,jen ty zensky hlasy mi prijdou desne divny,jinak super No jasně, je to pravda. Ta holka je tam přece jen "narvaná". Nicméně to je v podstatě chyba přístupu, protože doplnění hlasů do už existující kompilace smyček je v zásadě možný, ale spíš by ti to musel někdo nazpívat na rytmus. Takhle to tam strčit není moc košer. A navíc je stejně potřeba (a to i při home made pokusech) mít už v souvislosti se základem představu o hlasovým partu. Takže nejdřív tu spoustu hlasových smyček naposlouchat a pak jen prostě vědět kam hrábnout. Upraveno 25. ledna 2011 uživatelem Kalifx
Kalifx Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Takže ještě jeden track Made in GarageBand. Tentokrát jsem se pokusil s hlasy v tracku dopředu víc "počítat" a zároveň zavzpomínal si na house období z počátku devadesátých let. Tohle je můj úplně poslední příspěvek stran hudby v tomhle vlákně. Řek bych, že jsem to tady zahnojil až dost. Nicméně všem případným Apple garážistům přeju hodně zdaru v jejich tvorbě. http://nextstep.systemin.eu/public/Whoa.mp3
decebal Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Tak jsem si dnes domů přinesl nový MacBookAir 13,3 v konfiguraci Core2duo 2,13, 4GB RAM, flashdisk 256 GB a musím říct, že rychlost je ohromující. Start systému 11- 12 sekund, otevření aplikace do vteřiny. A to nejen macovské ale i Word, Excel atd. Rozmýšlel jsem se mezi Airem a iPadem, (chtěl jsem něco lehkého, už mě nebaví tahat všude 15 MBP) a nakonec jsem zvolil plnohodnotný systém. A hlavně bych chtěl počkat až na 2. generaci iPadu, kvůli kameře. Ale myslím, že to nevydržím a zachvíli bude doma i iPad. Takže aktuální domácí výbava je MBP 15, MB13,3 (manželka), MBA 13,3, iMac 21,5, iPhone 3GS a na cestě je iPhone4. Asi si dám cider :-).
H-B Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Tak jsem si dnes domů přinesl nový MacBookAir 13,3 v konfiguraci Core2duo 2,13, 4GB RAM, flashdisk 256 GB a musím říct, že rychlost je ohromující. Start systému 11- 12 sekund, otevření aplikace do vteřiny. A to nejen macovské ale i Word, Excel atd. Rozmýšlel jsem se mezi Airem a iPadem, (chtěl jsem něco lehkého, už mě nebaví tahat všude 15 MBP) a nakonec jsem zvolil plnohodnotný systém. A hlavně bych chtěl počkat až na 2. generaci iPadu, kvůli kameře. Ale myslím, že to nevydržím a zachvíli bude doma i iPad. Takže aktuální domácí výbava je MBP 15, MB13,3 (manželka), MBA 13,3, iMac 21,5, iPhone 3GS a na cestě je iPhone4. Asi si dám cider :-). Jablecna nemoc koukam . Nebyl by nakonec ideal Air 11? Podle mne de facto stejne skladny jako iPad, ale mnohem vic vyuzitelny.. no ale to jen tak premyslim za sebe. MS Office pouzivas pod Apple OS, nebo na tom startis is Win?
decebal Odesláno 1. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Jablecna nemoc koukam . Nebyl by nakonec ideal Air 11? Podle mne de facto stejne skladny jako iPad, ale mnohem vic vyuzitelny.. no ale to jen tak premyslim za sebe. MS Office pouzivas pod Apple OS, nebo na tom startis is Win? V té velikosti nebyla k dipsozici tahle konfigurace + slabší výdrž baterky, takže nakonec to vyhrála 13. A ta 11 už mi přijde prťavá, to už budde lepší ten iPad, který stejně koupím. Office mám macovský, windows mám částečně na iMacu, kvůli MS flight simulatoru a Test Drive Unlimited.
H-B Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 V té velikosti nebyla k dipsozici tahle konfigurace + slabší výdrž baterky, takže nakonec to vyhrála 13. A ta 11 už mi přijde prťavá, to už budde lepší ten iPad, který stejně koupím. Office mám macovský, windows mám částečně na iMacu, kvůli MS flight simulatoru a Test Drive Unlimited. Asi to bude hloupa otazka, ale jak rychle se da zvyknout na Office na Macu? Protoze prece jen chybi treba right-click na mysi...
decebal Odesláno 1. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Asi to bude hloupa otazka, ale jak rychle se da zvyknout na Office na Macu? Protoze prece jen chybi treba right-click na mysi... Na tohle já nejsem ta pravá osoba, protože jsem na Applech skoro 20 let, u mně by to bylo spíše naopak :-), takže fakt nevím.
Pavlucha Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Asi to bude hloupa otazka, ale jak rychle se da zvyknout na Office na Macu? Protoze prece jen chybi treba right-click na mysi... Naprosto bez problémů. Mac má normální "right-click" jako PC. U novejch myší jen nejsou levý/pravý tlačítka oddělený, takže vypadají jako jednotlačítkový
bobika Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Zdravím všechny, zejména zde přítomné Apple pozitivní. Přítelkyně se zamilovala do vzhledu MacBook Air, ale obává se, že jako dlouholetá uživatelka PC platformybude mít problém s adaptací např. na applovské kancelářské aplikace, popř. s fungováním MS Office sady na Apple počítači ... /MS Office, resp. kompatibilní aplikace NUTNĚ potřebuje/ Myslíte, že by to mohl být problém ? Jde o to, že oba milujeme design, ale nikdy ne na úkor funkčnosti a logiky věci ... Děkujirob P.s.Koupil jsem si Ipad a od první chvíle mu nedokážu dát pokoj, pořád si s ním hraju Jako dlouholetý / since 1995 ... / spokojený uživatel PC a stále aktivní pořítačový hrač jsem jím naprostonadšen. Design, rychlost, použitelnost - vážně skvělá hračka.
Muffik Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 (upraveno) ...... Myslíte, že by to mohl být problém ? Jde o to, že oba milujeme design, ale nikdy ne na úkor funkčnosti a logiky věci ... .... Děkuji rob Moje vánoční zkušenost je, že to nejspíš BUDE problém Koupil jsem MB Air ženě, která byla Macem nepolíbená (iPad nepočítám) a ač jsem jí tam dal Firefox + Office for Mac, tak to nezkousla. Takže nakonec Boot Camp a teď je spokojená. (Ale já bych třeba surfování s Macovským touchpadem bral na svým Dellu hned ) Upraveno 1. února 2011 uživatelem Muffik
bobika Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Moje vánoční zkušenost je, že to nejspíš BUDE problém ......Aha, tak to je špatné. Svou přítelkyni sice považuji za pokročilého uživatele PC, ale MS Office prostě potřebuje a pokud by to mělo být opravdu tak bolestivé, tak to raději oželíme vzhled a zůstaneme u PC s Windows. Musím říct, že po zkušenosti s Ipadem a Iphony bych neměl morální problém zkusit OS od Apple, ale ta léta s PC a Windows jsou prostě zažraná a jsou aplikace, které opravdu potřebujeme. Možná hloupá otázka, ale dual boot znamená instalaci OS Windows na Apple ? Popř. dají se Windows provozovat na Apple železe ? rob
kubson Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 win na mac jde - i přímo bootovat do, ale je to hereze ze switcherů co jsou kolem neměl nikdo větší broblémy
TomAnt Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Parallels? V mode Coherence... Velmi funkcne...
bobika Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 win na mac jde - i přímo bootovat ....Já rozumím, je to asi blbost cpát tam Win, když si to tak hezky rozumí se svým systémem ... Takže to asi neklapne, škoda.
H-B Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Diky za odpoved. Dam konkretni priklad/dotaz. Jak naprikald v Officech na Macbooku (bez externi mysi) neco v textu oznacim? Vim, ze to nema standardni tlacitka a ze se macka celej touchpad, ale kdybych chtel neco treba pretahnout, tak zmacknu celej touchpad a jedu prstem? To mi prijde zvlastni... Jak to je?
Jeremy Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Zmáčkneš jeden prst a druhým jedeš. Třeba..
H-B Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Zmáčkneš jeden prst a druhým jedeš. Třeba.. Diky. Asi bude lepsi kdyz si to nekde vyzkousim.
Muffik Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Já rozumím, je to asi blbost cpát tam Win, když si to tak hezky rozumí se svým systémem ... Takže to asi neklapne, škoda. Hele nevzdávej to - vždyť já toho Aira ženě kupoval taky kvůli designu! No a teď jí ho závidím a nemůžu se rozhodnout, jestli si mám pro svoje domácí surfování pořídit svýho Aira (s dual bootem samozřejmě) nebo počkat na nový iPad
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se