Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdo používáte iPhone 6/6s/7 plus, jak moc jste museli řešit problémy s nošením v kapse u kalhot nebo v bundě? Přemýšlím, jestli 6s plus nebo SE + iPad (Air2/2017). Momentálně mám 5C + mini (1) a u iPhonu mi začíná trochu chybět větší displej a mini už moc často nevytahuju, protože není nějak velká potřeba, v podstatě jen na nějakou hru nebo občasnou četbu na večer, když uspávám malýho.

Odesláno

Rozdíl ve velikosti a hmotnosti je znatelný. Předcházel jsem před rokem a půl z 5S na 6 Plus, poté na 6S Plus.

V kapse volnějších kalhot se telefon dá nosit. Ale třeba v trochu uzších riflích už to je pro sezení silně nepříjemné.

Do bundy se většinou vleze, ale z vlastní zkušenosti to doporučuji před koupí bundy (a vlastně i telefonu) vyzkoušet. Sám jsem to testoval v iStyle, po dohodě s prodavačem samozřejmě ;)

Každopádně mě osobně ten větší displej, delší výdrž baterky a optická stabilizace za tu trochu nepohodlí stojí a neměnil bych :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Zřejmě po aktualizaci iOS mi nejde sparovat přes Bluetooth iPhone 5se vs.reprák, je na to řešení?

Odesláno

2moco: Vyhodit reprák v seznamu BT zařízení v telefonu (pozor, je možné že se interně jmenuje jinak než je na něm napsáno), reprák přepnout do zjistitelného režimu a nechat spárovat znova. 

Ad zprávy: Co já bych za to dal, kdyby se v konfiguraci zpráv daly vypnout všechny ty buzerantské animované srance a ksichtíky pro asijské analfabety, nahrazujíci původní funkčnost a jednoduchost...  :furious:

Návštěvník qoyi
Odesláno

Tak mě jablka zase nasrali ... telefon nošenej s 3D ochrannym sklem a v plastovym futrálu prostě bez šance aby se mu běžným zacházením něco stalo (běžným myslím hodit do kastlíku, telefonovat a používat ... nespadl na chodník, na silnici, ani na zem ... nic prostě) a najednou se mi objevil jeden flek bílej po levé straně displeje ... ok neřešim, myslel jsem že je to tím 3D sklem no a dneska na to koukám a fleky jsou po celé levé straně, vidět jsou na bílém displeji jinak ne ... tak s tím jdu za prodejcem že jakože co s tím a on že je to asi od prachu a že s tím nic dělat nejde a že to ani on skoro nevidí ... telefon za 19 litrů nebo kolik jsem za něj dával ... tak jsem nasranej a koukám na podmínky reklamací a při tom zjišťuju že ten telefon je ze špatný série a dostala se do něj špatná baterie a že to apple mění na vlastní náklady za novou ... s baterií nikdy problém nebyl, ale jsem ultimátně nasranej ...

... tak se jdu podívat na ten novej zamzung s8 a po chvíli hraní si v elektru zjišťuju proč jsem vlastně přešel k jabku, seká se to, nic nefunguje, otisk vzadu je blbej vtip, 3D touch je teprve na cestě ale už to umí jedno tlačítko, nevím jak se tam dává read-only mode jestli vůbec nějakej jde a celkově prostě křáp ale byl jsem rozhodnutej a nasranej na můj 6S a pak to přišlo ... cena nikde ... von ještě není v prodeji ... zlej sen dneska ...

Odesláno

2milan79: Řeč byla o zprávách Apple, klovaných v omezeném v mobilním GUI - ne o DHTML příspěvcích na fóru, datlovaných s pomocí myši a klávesnice na 27" monitoru... 

2qoyi: Podobný světlý flek jsem nedávno zaregistroval u dceřina starého 5C - a než jsem jí stihl říct ať to navalí aby se to dalo na reklamaci (displej byl už 2x rozbitý a měněný, takže je vlastně pořád v záruce), stihla si opice u repráku vyrobit puklinu. Hlavně že jí na tom ještě pořád jdou lovit pokémoni... 

Odesláno

Co znamená hláška, která se mi neustále objevuje: Chcete-li na tomto iPhonu i nadále používat iCloud, schvalte jej z některého jiného zařízení, na kterém iCloud využíváte, nebo zadejte svůj zabezpečovací kód pro iCloud.

Jiné Apple zařízení nemám a nevím, kam mám kód pro iCloud zadat...

Odesláno

2Andrew: Po updatu iOS sis při zadávání kódu zapnul "dvoufaktorové zabezpečení", tj. že k přihlášení z nového zařízení to chce potvrzení z nějakého staršího. Pokud nemáš další jabko, mělo by "schválení" Tvého iphonu projít i přes SMS s kódem, který Ti na něj dojde - pak už to na něm dá pokoj. A nebo to obdobným způsobem můžeš vypnout - pak je ale iCloud míň odolný vůči hackerům a některé citlivé věci (typu cloudová klíčenka) možná odmítnou fungovat.

Odesláno

Už mě začínají válcovat...

Starší děvuše jsem nedávno koupil iPhone7, bo ho furt chtěla. Ok, spokojená, šmrndlá si po displeji a je klid. Pomáhal jsem jí ho nastavovat a říkám si "to není zase tak špatné". 14 dní zpět přišla moja drahá s iPhone7+ v červené barvě a říkám si "kurnik tenhle má koule". Až doladí Pohrobci Jobsovi pár hovadin, tak do něj asi taky půjdu. Vzhledem k cenové politice Samsungu to zase takový finanční rozdíl nebude ;o)

Odesláno

Už mě začínají válcovat...

Starší děvuše jsem nedávno koupil iPhone7, bo ho furt chtěla. Ok, spokojená, šmrndlá si po displeji a je klid. Pomáhal jsem jí ho nastavovat a říkám si "to není zase tak špatné". 14 dní zpět přišla moja drahá s iPhone7+ v červené barvě a říkám si "kurnik tenhle má koule". Až doladí Pohrobci Jobsovi pár hovadin, tak do něj asi taky půjdu. Vzhledem k cenové politice Samsungu to zase takový finanční rozdíl nebude ;o)

To bych byl už na Slezské.
Odesláno (upraveno)

Tak jsem to přechválil...sedmička od děvuchy se hryzla. Bílý displej s jabkem a nic, ani vypnout nejde...nemá ho ani půl roku - co myslíte, vymění ho v iStyle na počkání za 'nový' ? Bo já to doma poslouchat nebudu ...

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odesláno (upraveno)

2wizzard-ov: Jestli je tam bílý displej s jabkem, znamená to že se něco vysralo při běžném startu - neexperimentovala slečna náhodou s Jailbreakem a nebo aktualizacema? Pokud má zálohu na počítači, místo čekání na vybití ať zkusí podržet 10 sekund Power+Home; Následuje reset a po připojení kabelem by to snad mělo jít obnovit.

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Ahoj, mám v iphonu strašnej bordel v kontaktech, některý jsou tam i 3x z různých skypů, googlů, facebooků i firemního outlooku. Z icloudu tam mám jen asi 3 a to sem si je tam ručně přidal. Existuje nějakej jednoduchej způsob/nástroj jak kontakty sjednotit a dostat je pak všechny na icloud? Díky

Odesláno

@Radek124: jj díky, zkoušel jsem 'dvouhmaty' a 'trojhmaty' a fungovalo to chvilku a pak se ta začlo yebat znovu. Nechali jsme to přes noc na nabíječce a ráno by na japku šly udělat vajca. Obrazovka byla černá s takovými malinkatými bílými obdélníčky. JB děvucha určitě nezkoušela, bo ví že bych ji urazil pazury ;o) Teď jdou do iStylu s robkou, bo ona je taková ráznější. Já bych se možná s těmi hipstery taky domluvil, ale nerad křičím po ženských ;o)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...