Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolegové, pomoc prosím! Používám 2x iPhone se stejným Apple ID. A pořád se mi navzájem propisují přijaté a zmeškané hovory mezi oběma zařízeními i když o to vůbec nemám zájem. Nastavení - Telefon - Na ostatních zařízeních - Vypnuto. Nevíte někdo, čím jiným by to mohlo být? Jebne mi z toho.

Odesláno

Zkus na obou iphonech zakázat Handoff v nastavení -> obecné. Popř. mrkni jesli ve facetime nejsou na obou iphonech stejná čísla.

Odesláno

Řešilo se to tady asi před 14 dny. Mrkni zpět. Každopádně řešením je vlastní Apple ID pro každý telefon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Kolegové, pomoc prosím! Používám 2x iPhone se stejným Apple ID. A pořád se mi navzájem propisují přijaté a zmeškané hovory mezi oběma zařízeními i když o to vůbec nemám zájem. Nastavení - Telefon - Na ostatních zařízeních - Vypnuto. Nevíte někdo, čím jiným by to mohlo být? Jebne mi z toho.

Kubo, řešil jsem to minulý týden, toto řešení pomohlo

založ samostané AppleID (jedno jestli na nový e-mail u apple a nebo její vlastní), už kvůli fotkám, kontaktům, zprávám, hovorům atd. - a jenom Appstore nastav na svoje staré AppleID. Pak to bude fungovat jak má :cool02:

Odesláno

Tak nakonec to dopadlo dobře - včera telefon vyměněný za nový (nikoliv refurbished), červený, záruka 24 měsíců, sklo nalepené zdarma (i když křivě).

Předcházelo tomu 2x mail od Wizarda protkaný složitými právními obraty jako "přičemž" či "OZ", kterýmžto nemůže nikdo v Ostravě rozumět.

Chtěli nám vrátit telefon opravený, na místo byla tedy vyslána manželka. Už byli na ni nachystáni, na noťasu nějaký článek z dTestu (to už je silná váha), povykládali si s manželkou, musela ještě jednou volat JUDr. Wizarda, experta na vše a nakonec to klaplo. 

Závěr - pokud se vám poyebe japko v prvních 6ti měsícíh, trvejte už při převzetí mobilu v iStylu na tom, že chcete odstoupit od smlouvy a nechte si to zapsat do příjemky. Oni se vás budou snažit zblbnout tím, že jako oni nic, že to musí rozhodnout servis a blablabla - NE, sifon, dva, hned, zapsat, hotové....potom se totiž začnou vymlouvat, zejména na §2106 odst.3) OZ.

Celkový resultát - iStyle asi jo. Jsou trošku zmatení, mají takové ty jednoduché výmluvy (pro applisty dobrý ;o) ale jinak vstřícní a příjemní.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Pánové nějak přestalo fungovat propojení na iPadu app word do app mail, resp dovolí to poslat PDF ale už to neotevře možnost odeslání pro wordovsky dokument, nevíte co s tím?

Odesláno

Poradil bych doživotní abstinenci od produktů Microsoftu - ale každý den potkávám notorické naivky, kterým ani dekády utrpení nestačily a dál si sviní počítače/tablety/mobily/mozky těma jejich  :shit:

Pro začátek zkus ten nešťastnej DOCX uložit na cloud a odeslat odtamtud, když to aplikace neumí ze svého sandboxu  ;)

Odesláno

chlapci mam dotaz,

mam rad iPad mini rozumím tomu ze se uz nebude vyrábět další verze? protoze 4 je uz 2roky stará a ted jsem čekal na představení a nic :-( pro me příjemná velikost

Odesláno

Jebiga: rozumím tomu stejně... Naštěstí snad bude mít čtyřka ještě nějakou dobu podporu. Pak asi nezbude nic jiného než 10,5"... Nebo do tý doby umřou tablety úplně.

Odesláno (upraveno)

Zrovna dneska jsem cetl ze mini5 bude. To jsou proste furt akorat spekulace. Taky mam 4 mini a za 10? bych nemenil.

Zvlast ted s ios11 vali paradne.

Upraveno uživatelem Závislák
Odesláno

no prave ja mam 2 a je na hraně velikost super dam ji do kapsacu v lete a nechce se mi moc do velkého :-( ale mini pomalu mi nestačí a nikde nemůžu dohledat co bude trosku jsem doufal na ip mini pro klidně za věštsi cenu

Tak nevím co po prázdninách budu delat :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...