Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Souhlasím s Radkem, manželka a dcera taky otravovaly se sportovními hodinkami. Vzhledem k preferencím (netrvaly na GPS, nutnost dlouhé výdrže) jsem zakoupil 2x Xiaomi Mi Band 2 (23USD/ks) a nějaké náramky navíc k tomu (silikonový, kožený a kovový) a jsou maximálně spokojené - výdrž cca 20 dní při poměrně intenzivním používání, výborné zpracování, na ruce to nevypadá úplně zle, bezproblémové na iOS (aplikace Mi Fit) i Androidu, poměrně přesný krokoměr i měření tepu, spánkové režimy, budík, notifikace pro zmeškané hovory, SMS a předvolené aplikace...

miband 2 mam taky, nemaji vsak problem s presnosti? Premeruje mi to uslou vzdalenost treba o dvojnasobek. Iphone mi ukaz 1km, a naramek 2km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

FYI, levné offline náramky (včetně AW0&1 bez mobilu) na rozdíl od mobilních aplikací a AW2 k odhadu vzdálenosti nepoužívají (a)GPS, ale jen velmi jednoduchý a laciný MEMS akcelerometr/gyroskop coby "krokoměr". Jestli tedy někdo při chůzi dělá dlouhé kroky a jiný vyklusává (a přitom do rytmu řádně houpe zápěstím) odhady tras se pochopitelně musí dramaticky lišit, nemluvě o různých fíglech kterými se rozpoznává "odpočinek" a nebo "svezení autem/autobusem". Každopádně zapomeňte na naivní představy že přesnost toho čínského krokoměru postačí k nějaké seriózní "inerciální navigaci" - před nějakými 2 lety o tom sice po shlédnutí vylhané keynote básnil kolega jrov, ale i ten už myslím pochopil že kořenem slova "reklama" je "klamat"...  <_<

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Pánové, mám dotaz na uživatele Pages. Už delší dobu mě štve funkce "vyhledat". Při nálezu výskytu není ve složitém textu nalezené slovo vidět. Nevíte, jestli někde v nastavení jde nastavit nějaké žluté zvýraznění?

Odkaz ke komentáři

FYI, levné offline náramky (včetně AW0&1 bez mobilu) na rozdíl od mobilních aplikací a AW2 k odhadu vzdálenosti nepoužívají (a)GPS, ale jen velmi jednoduchý a laciný MEMS akcelerometr/gyroskop coby "krokoměr". Jestli tedy někdo při chůzi dělá dlouhé kroky a jiný vyklusává (a přitom do rytmu řádně houpe zápěstím) odhady tras se pochopitelně musí dramaticky lišit, nemluvě o různých fíglech kterými se rozpoznává "odpočinek" a nebo "svezení autem/autobusem". Každopádně zapomeňte na naivní představy že přesnost toho čínského krokoměru postačí k nějaké seriózní "inerciální navigaci" - před nějakými 2 lety o tom sice po shlédnutí vylhané keynote básnil kolega jrov, ale i ten už myslím pochopil že kořenem slova "reklama" je "klamat"... <_<

Lezi me v supliku AW series 1 , schvalne s nima dam mou oblibenou behaci trasu s iphonem pro kalibraci kroku a pak bez asistence iphonu a postnu result ... abychom to rozetli :-)

Edit: Radek124, necetl jsem si ten tvuj post poradne :), k tem datum co si to za dobu behu z gyra nasbiralo se neda dostat, takze z toho bude jen porovnani vzdalenosti coz i bez iphone je dle testu jinych lidi dostatecne presne ...

Upraveno uživatelem jrov
Odkaz ke komentáři

2jrov: Běh by pro mě asi byla rychlá smrt - ale všiml jsem si že AW2 mi i při chůzi bez mobilu zaznamenávají "drobečky", promítnutelné po synchronizaci do "Aktivity" na fyzickou mapku. Oproti reálné trase to i při přímé viditelnosti satelitů sice bývá místy kus mimo (asi jako když se v autonavigaci vypne "přitažení k nejbližší cestě", ?25 metrů?) - ale spočítaná vzdálenost zhruba odpovídá. Co se týká ovocného akcelerometru, zrovna předevčírem jsem tu švandu zkusil v bazénu - a po ležérním uplavání čtyř 25-metrových bazénů na mě začaly vyskakovat gratulace o překonání 300 metrů. Takže majitelé čínských náramků s krokoměrem si můžou oddechnout  :sweatdrop:

PS: Zmínku o tobě prosím neber jako urážku, když je dneska ten naštvávací den - v době kdy se to řešilo ten krám ještě nikdo zdejší na ruce neměl a jediné s čím se to v té době dalo porovnávat byly obdobné čipy v mobilech, se kterými jsem si tehdy hrál. A podle výsledků výše bych řekl že od té doby k žádnému "zásadnímu technologickému průlomu" nedošlo...  -_-

Odkaz ke komentáři

2jrov: Běh by pro mě asi byla rychlá smrt - ale všiml jsem si že AW2 mi i při chůzi bez mobilu zaznamenávají "drobečky", promítnutelné po synchronizaci do "Aktivity" na fyzickou mapku. Oproti reálné trase to i při přímé viditelnosti satelitů sice bývá místy kus mimo (asi jako když se v autonavigaci vypne "přitažení k nejbližší cestě", ?25 metrů?) - ale spočítaná vzdálenost zhruba odpovídá. Co se týká ovocného akcelerometru, zrovna předevčírem jsem tu švandu zkusil v bazénu - a po ležérním uplavání čtyř 25-metrových bazénů na mě začaly vyskakovat gratulace o překonání 300 metrů. Takže majitelé čínských náramků s krokoměrem si můžou oddechnout  :sweatdrop:

PS: Zmínku o tobě prosím neber jako urážku, když je dneska ten naštvávací den - v době kdy se to řešilo ten krám ještě nikdo zdejší na ruce neměl a jediné s čím se to v té době dalo porovnávat byly obdobné čipy v mobilech, se kterými jsem si tehdy hrál. A podle výsledků výše bych řekl že od té doby k žádnému "zásadnímu technologickému průlomu" nedošlo...  -_-

:-) no je fakt, že jsem si k AW cestu našel a už bych neměnil... ikdyž od uvedení v 2015 to byla delší cesta. Mě zase pro změnu po začátku běhu s NRC+ na pár sekund ukazují puls přes 150 , což si myslím že je nesmysl a pak už měří OK - jedu na Watch OS 4.0 a je to dost utrpení a do září není cesty zpět  :frusty:

OT: pokud by měly mít AW3 LTE modul a stejnou výdrž jako AW2 tak už to začíná být dost zajímavý kus HW . Rozhodně bych nemusel tahat SOS telefon a pokud by uměly inteligetní filtraci události - takový vylepšený noční režim aka sport režim ... no uvidíme v září.

Odkaz ke komentáři

O LTE se mezi škrabáky a jejich zaručenými žlutými "experty" špekulovalo už vloni - a přitom to celé bylo mimo mísu už kvůli tomu, že AW API bylo od začátku totálně uzavřené pro síťovou komunikaci aplikací s čímkoliv jiným, než s AW serverem hostitelského telefonu v téže lokální síti (jedno jestli WiFi LAN a nebo BT PAN). Ale pokud v té betě pozoruješ nějaké náznaky přímé TCP/IP komunikace AW aplikací s internetovými službami bez použití mobilu (ve 3.x skutečně není ani prd) a Tvůj operátor bude na podzim podporovat virtuální SIM, pak se možná dočkáš...

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ahojte

Potreboval by som pomôcť s problémom.

Na Iphone 7plus mám nainštalovanú  IOS11 beta verziu, a asi 3 dni sa nemôžem dostať do Appstore, hlási mi to, že nie je možné sa pripojiť.

Všetko ostatné, teda Itunes, či ostatné apky bežia v pohode. Skúšal som mobil vypnúť, ale nepomohlo to:(

Odkaz ke komentáři

viz HT203282 - stejně by mě zajímalo k čemu Běžný František Uživatel musí mít v počítači/mobilu/hodinkách betaverze(!) OS, když se jeho ignorantstvo ani předem nenamáhá zjistit jak se jich v nouzi zbavit. Nemluvě o tom že celý podzim budou progamátoři teprve vychytávat nejhorší bugy "finální verze", na které se (i kvůli "early adopter" lemrám líným reportovat chyby) nepřišlo v betaverzi...  :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Kúpil som Apple watch 2 od chlapíka, ktorý robí testera, či čo pre ich produkty a v hodinkách bola verzia, ktorá už bola kompatibilná len s IOS 11, čo mi nepovedal, až ked som ich kúpil, tak som musel ísť do tej beta verzie:(

Dík za radu

Odkaz ke komentáři

Ahoj pánové, prosím o radu nebo svůj ipad mini asi už rošlapu :-(, 

donedávna vše fungovalo. Včera jsem připojil svůjj ipad k macbooku, že si nahraju nějaký nový obsah. Připojil jsem, šel jsem do lišty Aplikace, a v řádcích žádné aplikace nevidím. Jen na pravé straně vidím screenshoty s aplikacemi v ipadu, můžu rádoby screenshot zvětšit, ale nic s ním. Nevíte co s tím je? Zkoušel jsem zazalohovat, synchronizaci a autorizaci a nic:-(

Odkaz ke komentáři

Z rubriky lama se ptá :-( jak dostanu fotky z PC na iPad?

Mám fotky na lokálním disku PC s Win 7 a nainstalovanými iTunes 12.5 - nevím jak ty fotky překopírovat do paměti iPadu.

Tytéž fotky mám i na dropboxu, na iPadu je aplikace Dropbox. V té aplikaci umím uložit kopii fotky do paměti iPadu, ale umím to jen jednotlivě - nevím jak uložit třeba 100 fotek nebo celé album najednou...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...