ava Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Co na to říct...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Nemám rád tyhle ranní smutné zprávy. U pana Jobse mě to dostalo ale dvounásobně RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 čest jeho jménu a práci RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 RIP Steven. http://www.ted.com/talks/steve_jobs_how_to_live_before_you_die.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Ač nemám a ani nechci jedinný produkt společnosti Apple, tak me tato zpráva hluboce zarmoutila hlavně z důvodu odchodu geniálního člověka, který posunul IT odvětví míle daleko a za to mu patří hluboké díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 RIP Steve. Snad to Apple bez tebe zvládne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 RIP Steve. Snad to Apple bez tebe zvládne. Aby se z něj nestal ohryzek.To už tu jednou bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 To adamjursa: to bylo dost drsny ;-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Touzano Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 RIP Steve budou nam tvoje slavne KEYNOTE velmi chybet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 "Svět změnila 3 jablka. První svedlo Evu, druhé spadlo na Newtona a třetí nakousl a pak světu nabídl Steve Jobs." zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Když si člověk vezme kam se dostal apple v polovině 90. let bez Jobse... Věřme, že je pravda co se píše v médiích a dnes už apple na Stevovi tolik závislý není. Jakkoliv může být apple kontroverzní, tak jeho přínos pro výpočetní techniku je nepopíratelný a troufám si říct, že skvělý. Ještě jednou Ti dík, Steve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Velmi smutna zprava...rest in peace Stevie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Ten pán mi po letech vrátil s MacBookem radost z práce s počítačem. S iPhonem mi přinesl telefon, který z mého pohledu nemá chybu. S iPadem dokonalého společníka do práce, pro uspávání dětí i pro zabíjení času. Věřím, že podobně to mají i mraky dalších lidí.Kéž by i jiní lidé vymýšleli věci pro radost, upřímně - nikoho podobného neznám. Je mi vlastně hodně smutno od rána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Steve Jobs velmi pozitivne ovlivnil mnoho lidi svou filosofii hw i sw produktu, ktere jsou orientovane na uzivatele, jednoduchost a pouzitelnost. Jobs byl zcela jiste genialni marketingovy guru, ktery mel dostatek sebevedomi se neptat zakazniku co chteji, ale nabidnout jim a presvedcit je koupit si produkt, ktery potrebuji. Jsem osobne velmi zvedav, jestli se mu podarilo dostatecne vtelit tyto vlastnosti do DNA spolecnosti Apple, protoze o tom asi bude jeji budoucnost. Zprava me osobne zarmoutila a clovek si pritom uvedomi, ze muze mit penez kolik chce, ale pokud ten nahore na nej ukaze, ze jde z kola ven, nic s tim nezmuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Každopádně padla jedna konspirační teorie, a to, že by si nejbohatší z bohatých mohli zdraví koupit... když tak jen prodloužit, třeba transplantací, ale koupit ne.Jinak se mě o Jobsovi, ale spíše o celkové náladě světa zaujal jeden tweet ...10 years ago we had Steve Jobs, Bob Hope and Johnny Cash - Now we have no Jobs, no Hope and no Cash.RIP Steve! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 (upraveno) Celý dnešní den byl naprosto divný. Ráno mě to dost vzalo. Kdykoliv jsem vzal do ruky iphone nebo macbook, vždy se mi vybavil Steve. P.S. Steve, doufám, že máš stále úsměv na tváři. Děkuji Ti za to, co jsi vytvořil a slibuji Ti, že budu bojovat stejně jako Ty - ze všech sil! Ještě jeden citát: "Být nejbohatším člověkem na hřbitově pro mě nic neznamená? Jít večer do postele s pocitem, že jsme udělali něco úžasného? to je to, na čem mi záleží." Upraveno 6. října 2011 uživatelem Joe Lemonade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 snad nikoho neurazí in memoriam vydání vtípků se stevem, a pokur urazí, ať neotvírá http://www.buzzfeed.com/willio/the-highlights-and-ending-of-the-steve-jobsbill-g-460x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 snad nikoho neurazí in memoriam vydání vtípků se stevem, a pokur urazí, ať neotvírá Tyhle jsou docela fajne. Dnes jsem viděl i horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 snad nikoho neurazí in memoriam vydání vtípků se stevem, a pokur urazí, ať neotvírá http://www.buzzfeed....jobsbill-g-460x Docela vtipny, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Nevím proč, ale v den kdy zemřel Steve, mě nějak začal nudit iOS, používám ho již 4 rokem a je to furt stejné=/ Přemýšlím o nějaké změně...Ale osx se nechci zbavit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se