Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Když si člověk vezme kam se dostal apple v polovině 90. let bez Jobse... Věřme, že je pravda co se píše v médiích a dnes už apple na Stevovi tolik závislý není. Jakkoliv může být apple kontroverzní, tak jeho přínos pro výpočetní techniku je nepopíratelný a troufám si říct, že skvělý. Ještě jednou Ti dík, Steve.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten pán mi po letech vrátil s MacBookem radost z práce s počítačem. S iPhonem mi přinesl telefon, který z mého pohledu nemá chybu. S iPadem dokonalého společníka do práce, pro uspávání dětí i pro zabíjení času. Věřím, že podobně to mají i mraky dalších lidí.

Kéž by i jiní lidé vymýšleli věci pro radost, upřímně - nikoho podobného neznám. Je mi vlastně hodně smutno od rána.

Odkaz ke komentáři

Steve Jobs velmi pozitivne ovlivnil mnoho lidi svou filosofii hw i sw produktu, ktere jsou orientovane na uzivatele, jednoduchost a pouzitelnost. Jobs byl zcela jiste genialni marketingovy guru, ktery mel dostatek sebevedomi se neptat zakazniku co chteji, ale nabidnout jim a presvedcit je koupit si produkt, ktery potrebuji. Jsem osobne velmi zvedav, jestli se mu podarilo dostatecne vtelit tyto vlastnosti do DNA spolecnosti Apple, protoze o tom asi bude jeji budoucnost. Zprava me osobne zarmoutila a clovek si pritom uvedomi, ze muze mit penez kolik chce, ale pokud ten nahore na nej ukaze, ze jde z kola ven, nic s tim nezmuze.

Odkaz ke komentáři

Každopádně padla jedna konspirační teorie, a to, že by si nejbohatší z bohatých mohli zdraví koupit... když tak jen prodloužit, třeba transplantací, ale koupit ne.

Jinak se mě o Jobsovi, ale spíše o celkové náladě světa zaujal jeden tweet ...10 years ago we had Steve Jobs, Bob Hope and Johnny Cash - Now we have no Jobs, no Hope and no Cash.

RIP Steve!

Odkaz ke komentáři

Celý dnešní den byl naprosto divný. Ráno mě to dost vzalo. Kdykoliv jsem vzal do ruky iphone nebo macbook, vždy se mi vybavil Steve.

P.S. Steve, doufám, že máš stále úsměv na tváři. Děkuji Ti za to, co jsi vytvořil a slibuji Ti, že budu bojovat stejně jako Ty - ze všech sil!

Posted Image

Ještě jeden citát: "Být nejbohatším člověkem na hřbitově pro mě nic neznamená? Jít večer do postele s pocitem, že jsme udělali něco úžasného? to je to, na čem mi záleží."

Upraveno uživatelem Joe Lemonade
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...