moco Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Pěkně Radku, mini má sexy tvary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 10 hodinami, Radek124 napsal: DHL dnes mile překvapilo - mimík měl původně dorazit až v Pondělí, tak přes víkend aspoň bude čas rozsoudit který z nich si nechám... Ta modrá na bocích je fakt pěkná, vzadu spíš infantilní - ale v ruce to zaplať pán bůh sedí stejně dobře jako hranaté SE Super, těším se na postřehy, mimino mě vážně konečně zaujalo i designem, jen škoda že nemá čtečku v displeji .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 20 hodinami, Radek124 napsal: DHL dnes mile překvapilo - mimík měl původně dorazit až v Pondělí, tak přes víkend aspoň bude čas rozsoudit který z nich si nechám... Ta modrá na bocích je fakt pěkná, vzadu spíš infantilní - ale v ruce to zaplať pán bůh sedí stejně dobře jako hranaté SE 12 by měla být tenčí než 5/SE. Z fotky to vypadá naopak. Já to tedy je? Jo, ale on ten foťák to vlastně zdvíhá..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Samotný okraj tenčí je, ale kvůli trčícím objektivům je pocitově tloušťka úplně stejná (asi vedle nich přilepím gumovou podložku, aby se ten krám nekejval na stole) a hmotnost zhruba jako iPhone 4. Kdyby do uvolněného místa dali radši větší baterku, buzeranti... takhle to chvílema (v levé dolní třetině) topí jak čert přímo do dlaně a procenta mizí před očima - ještě že přes tu ofinu nejsou většinu času vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Mám samsung galaxy S8. Vyplatí se upgradovat/přejít na nějaký novější model iphonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 29 minutami, cavar21 napsal: Mám samsung galaxy S8. Vyplatí se upgradovat/přejít na nějaký novější model iphonu? Tobě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Přešel jsem z X na 12PRO A spokojenost. Dvojnásobná rychlost je skvělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 20 minutami, Frantik napsal: Tobě ne Proč myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 (upraveno) Protože tady uz par dni zasiras radu vláken hromadou nesmyslných dotazu, takže ti jde spis o počet příspěvku, než o radu. Čili nevyplatí Upraveno 14. listopadu 2020 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Mam iphone aj android. Nikdy by som nechcel iphone ako primarny telefon.Takze ak upgrade S8, tak jedine za nejaky top android.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Je to fakt o vkusu a zkušenostech každého soudruha, mě už do baráku žádném android nesmí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Já kupuju každej rok novej model. Dělám to tak od iPhone 4, který jsem jsem měl jako první po x androidech. Včera mi přišel 12 Pro max. Zapnul jsem ho, položil vedle 11 Pro max a za 15 minut jsem měl 1:1 všechno v novým mobilu. Někdy vloni po nějakým update se mi nějaký čas špatně synchronizoval exchange. Jinak jsem tak posledních 10 let neměl jedinej problém. Nedám na to dopustit a představa, že musím dělat s něčím jiným mě děsí. Každej to máme jinak holt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Přesně jak píše dawe, LAN přenos SE->mini proběhnul včetně reaktivace AW na jedničku - v podstatě si to řeklo jenom o potvrzení s heslem a během čtvrthodinky bylo hotovo, akorát se musela samostatně u banky potvrdit přenesená platební karta v klíčence (což je v podstatě správně, protože technicky vzato jde o vytvoření nové virtuální karty). A když už jsme na chronomagu a zmiňovaly se tu obavy o vliv "MagSafe" na naše tikající milášky, tak magnety vzadu jsou tak slaboučké že sotva udrží USB flashku. Dole na AW mi přijdou tak 2x silnější, takže jestli někdo počítá s tím že mobil v autě svisle přilepí na kus plechu tak ani náhodou - a o to silnější tím pádem budou muset být protikusy v příslušenství. PS: A dokud se budou muset nosit slintáky, tak do obchodu jedině s AW nebo se starým "touch ID" telefonem, protože manipulovat u kasy s hadrem na hubě kvůli FaceID je neskutečnej oser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Ahoj, nemáte někdo nový case magsafe? Jde mě primárně o průhledný. Nevíte jestli kryje čočky foťáku? A co zpracování a mačkání tlačítek. Mám ho objednaný a narazil jsem na video, že je nic moc. Díky předem všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin61 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Mám tmavě modrý silikonový case, tlačítka jsou z takového tvrdšího silikonu, kolem fotoaparátu je plastový rámeček - čočky jsou chráněné. Zpracování mi přijde dobré, jistota stisku je lepší než z leathercase co jsem měl na iP7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Díky moc. Silikon jsem zvažoval. Ale prý se na něm brzo “vybrousí” kolečko při používání nabíječky nebo drzaku do auta. Ten do auta budu chtít určitě kupovat. Proto zvažují ten průhledný, kde by nemělo být vidět žádný poškození. No uvidím. Mrknu na nej v obchodě a max ho tam hned nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin61 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Ještě bych dodal že asi změnili silikon oproti tomu co používali dřív protože na tenhle se nechytá tolik bordelu jako dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Nevím, zda se to dá srovnat. Používal jsem dlouhou dobu magnetický držák do auta iOttie a na koženém ani silikonovém obalu nebyl nikdy byť jen náznak ošoupaného kolečka. Tak nevím. Nicméně zde nový magsafe a obal jako problém vidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 toto jsem právě viděl no, na tom průhledným by nic nemělo být vidět ale, je tam bílé klečko s popisem, na tom není co poškrábat dnes si ho vyzvednu a uvidím, jestli nebude podle představ, vrátím ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se