Pepino777 Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Mě se iphone zobrazí v PC normálně jako datové úložiště a můžu z něj libovolně tahat fotky a videa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 To jo, ale to “neumi” mati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Nahraj si do PC aplikaci pro synchronizaci dat z iCloudu. Zapni v ní synchronizaci fotek a je to. Máti vyfotí fotku, ta se uloží na iCloud (je-li iPhone připojený k internetu), PC si fotku z iCloudu stáhne a máti ji uvidí normálně v Průzkumníku v příslušné složce. Funguje to zcela bez dalšího zásahu uživatele.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 (upraveno) @siwi Jsem napnuty jak guma od trenek…jak se ta aplikace jmenuje? Jinak diky, presne toto hledam. Upraveno 23. října 2021 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 hledej iCloud pro Windows a určitě se dopátráš. A nebo se na počítači s Windows přihlas k iCloudu přes web a tu aplikaci by ti to mělo nabídnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 (upraveno) Jj, diky. Projevil jsem taky trochu aktivity a nasel to. edit: vlastne vubec nechapu, proc me ten iCloud pro Win nenapadl… Dement Upraveno 23. října 2021 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 před 14 hodinami, Pepino777 napsal: Zdravím, netušíte někdo, zdali jdou změnit ty dvě tlačítka ve spodní části zamykací obrazovky? Původně je tam fotoaparát a svítilna. Díky V menu "Ovládací centrum" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 To neni ono, on mysli zamcenou obrazovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Presne jak rika nickolas. Mam na mysli zamykaci obrazovku. U telefonu bez touch id. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 před 1 hodinou, Pepino777 napsal: Presne jak rika nickolas. Mam na mysli zamykaci obrazovku. U telefonu bez touch id. V ios 15 to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Sere me to teda fest. Uz podruhy jsem mel v kapse pres pul hodiny zaplou svitilnu..... Nejde ty tlacitka alespon z ty zamykaci obrazovky odstranit? Asi jsem zhejckanej z androidu, ale toto se amikum moc nepovedlo...... Pripadne tusite, jakym zpusobem apple priijma pripominky a podnety ke zlepseni? Predpokladam ze nejsem jedinej na planete koho to sere a cim vic se nas ozve, tim vetsi je sance ze to nekdo upravi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 No nevim, je to tam odjakziva. Ja s tim nikdy problem nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Navic od OS15 se to spousti hur, musi se vic zatlacit, nestaci lehky dotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 (upraveno) Jenze ja nemam 3D touch, ale jen haptic touch, u me se netlaci EDIT: Hlavne u ip s touchid to bylo tak, ze kdyz jsem vyndal z kapsy a nic nemackal, tak se rozsvitil a kdyz jsem ho zas vracel do kapsy tak sam zhasnul.... Tohle samo nezhasne a pak se mi v kapse zapina svitilna atp. Upraveno 24. října 2021 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 3D Touch už je na nových iOS stejně nefunkční :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 před 41 minutami, Pepino777 napsal: Jenze ja nemam 3D touch, ale jen haptic touch, u me se netlaci EDIT: Hlavne u ip s touchid to bylo tak, ze kdyz jsem vyndal z kapsy a nic nemackal, tak se rozsvitil a kdyz jsem ho zas vracel do kapsy tak sam zhasnul.... Tohle samo nezhasne a pak se mi v kapse zapina svitilna atp. Jo, přechod z Androidu je peklo. V nastavení - zpřístupnění - dotyk se dá odškrtnout možnost Klepnutí pro probuzení, takže se nebude displej zapínat v kapse a tím pádem ani svítilna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Jo, přechod z Androidu je peklo. V nastavení - zpřístupnění - dotyk se dá odškrtnout možnost Klepnutí pro probuzení, takže se nebude displej zapínat v kapse a tím pádem ani svítilna.No to mi povidej, ladim to uz 3 tydny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 (upraveno) Já kdysi iphone měl, pak jsem na chvíli konvertoval a teď se zase vracím.... Jen jsem nečekal, že nepůjdou upravit čudlíky na zamykací obrazovce (resp jsem čekal, že když už tam apple něco přidá, bude to více user friendly).... Hlavně že je tam tlačítko na foťák když stačí šoupnout prstem.... Klepnutí pro probuzení mi vyhovuje a hlavně u mě asi problém nezpůsobuje. Jsem prostě zvyklý telefon vyndat z kapsy kuk a vrátit do kapsy bez nějakého zamykání atp. Takže display zůstane rozsvícený a zapínají se nesmysly.... Už aby byl always on i pro iphony..... Upraveno 24. října 2021 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Nájde sa tu majiteľ nového iPad mini? Uvažujem o prechode z iPadu Pro M1. Promotion a multitasking sú na 11” dispeji síce super, ale keď riešim maily, píše sa na tom dosť biedne. Klávesnicu sa mi k tomu dokupovať nechce, to už radšej vytiahnem Mac. Niekto reálne skúsenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 iPhone 13 Pro Max Nevim, jestli je to novým iPhonem nebo iOSem, ale cokoli vyfotim nebo nahraju video, tak uz se v macu neobjeví jako vždy. Vše co chci mít v PC musim importovat ručně. Hledal jsem neco v Google a vše mám stejně nastaveno jako vždy to fungovalo. Diky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se