Radek124 Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 (upraveno) @safi Sám vidíš že i tahle technika si občas žije svým vlastním nedeterministickým životem, podobně jako mechanické hodinky... Šlo to nakonec na některý z původních disků a nebo je v tom nějaký nový? Upraveno 14. srpna 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Na původní disky. Kdyby to byl můj, tak zvýším RAM na 16, dám tam SSD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Před hodinou, safi napsal: Kde je vůle, tam je cesta! Gratulace a díky za detektivku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 (upraveno) Edit - double. Upraveno 14. srpna 2023 uživatelem tmx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 Samotné WiFi k aktivaci určitě stačí - aktivuješ to na svoje nebo klukovo AppleID? Předpokládám že původní SIM karta je vyndaná (teoreticky by aktivaci mohl bránit i zámek na SIM) a že synek neexperimentoval s jailbreakem (ten by se musel nejdřív odinstalovat). Předpokládám že Support by radil zhruba toto.Tak jsem se k tomu konečně dostal a ono je to vlastně tak, že ta aktivace probíhá ještě před přihlášením na AppleID, hned po připojení na Wi-Fi (na kterou se bez problémů připojím).Takhle vypadá chybová hláška. iPadOS je tam samozřejmě poslední dostupný, zkoušel jsem i natlačit ho tam v DFU přes kabel a beze změny.Já to už nejspíš mrtvola, ale upřímně řečeno mě to dost štve, pže vím, že po HW stránce byl ten tablet naprosto v pořádku a tak je to jen nějakej kopanec na straně Applu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 Co to je za verzi Ipadu a jakou má verzi IOS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2023 Je to iPad Air 2 (2014) a je tam poslední dostupná verze, což by měla být 15.7.8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 (upraveno) Kopanci na straně serverů Appla bych se po nedávné zkušenosti s "nemožností kontaktovat aktualizační server" (zde při spuštění čerstvě stažené aplikace pro upgrade na MacOS 12.x) vůbec nedivil - štěstí že on-line zotavení s použitím "latest eligible MacOS" (při rebootu držet Option-CMD-R, pokud by to někoho potkalo - na rozdíl od stařičkého miniho 2011, na který už se skutečně musí stáhnout bootovací image) problém nedělalo. Každopádně jestli to takhle držkuje ještě před zadáním aktivačních údajů, znamená to že iPad už máš na nějaké AppleID (které si i po odhlášení bez zásahu podpory nezměníš častěji než 2x za půl roku) zamčené - takže bez ohledu na věk zařízení (poslední update iPadOS 15 na AIR2 vyšel sotva před měsícem?) bych se nebál a výzvu kontaktovat technickou podporu (Apple, ne iStyle nebo Chronomag) využil. Upraveno 20. srpna 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Díky! Jak jsem psal, kontaktovat podporu jsem zkusil jako první. Řešil jsem to s nimi telefonicky, ale bez jakékoliv snahy o nějakou diagnosticku to uzavřeli s tím, že už jde o staré zařízení a není to jak řešit.Upřímně mě to taky dost překvapilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Ahoj, můžete mi dát tip na laserovou tiskárnu na domácí tisknutí? Požadavky: - černobílý tisk stačí - oboustranný tisk (automatický) - apple friendly (AirPrint) - wi-fi - kompaktní rozměr - čím menší, tím lepší - tisk A4 - cena do 5 kKč (okolo) Díky, zatím jsem našel třeba tuto, ale zdá se mi veliká, jinak by mi ve všech směrech vyhovovala, resp. stačila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 před 1 hodinou, moco napsal: Ahoj, můžete mi dát tip na laserovou tiskárnu na domácí tisknutí? Požadavky: - černobílý tisk stačí - oboustranný tisk (automatický) - apple friendly (AirPrint) - wi-fi - kompaktní rozměr - čím menší, tím lepší - tisk A4 - cena do 5 kKč (okolo) Díky, zatím jsem našel třeba tuto, ale zdá se mi veliká, jinak by mi ve všech směrech vyhovovala, resp. stačila. Ja mám túto, pomerke kompaktný rozmer vrátane scanera, len bude o chlp drahšia, okolo 300€ ale spokojnosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 A proč laserovou tiskárnu? Koupil jsem tankovou inkoustovou tiskárnu a spokojenost. Funguje už pět let, inkoust stojí stovku a už vytiskla určitě víc jak 10tis stránek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 před 1 hodinou, gorlo napsal: A proč laserovou tiskárnu? Koupil jsem tankovou inkoustovou tiskárnu a spokojenost. Funguje už pět let, inkoust stojí stovku a už vytiskla určitě víc jak 10tis stránek. O tankové jsem ještě neslyšel, dle tvých slov teda inkoust v tankové nezasychá? Já tisknu třeba jen jednou za měsíc, tak proto chci laser, ale pokud je tanková v pohodě a má nějaké výhody oproti laserové, tak sem s ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 za mna Brother, mam Brother HL-L5100DN, stala trosku viac ako 200E. Ma automaticky duplex, s povodnym tonerom som vytlacil uz aspon tisic stranok, mam ju pripojenu cez LAN do domacej siete a tlac z mobilu/tabletu zvlada aj manzelka s dcerou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Jaké máte dojmy z Apple Keynote? Já váhám, zdali pořídit iPhone 15 Max nebo investovat dalších 5 tisíc do Pro modelu, protože i základ má 48MP kameru.... A samozřejmě 256 GB paměti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 za mna to bolo vcera trosku sklamanie, evolution, not revolution; dufajme ze 16tka bude trosku vacsi skok. Proste kusok lepsi fotak, trosku rychlejsi cip, trosku vacsia bateria a hotovo. Najviac ma "sklamalo" ze skutocne isli do USB-C o com sa hovori uz roky. Najblizsich par rokov budem musiet riesit lightning aj USB-C. Na druhej strane kedze mame inflaciu takmer vsade, tak ma prijemne prekvapili ceny, ktore sa nezmenili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonynek Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Ahoj, rád bych se zeptal zkušenějších na info ohledně iCloudu. Na telefonu se mi nahromadilo pár fotek a už jsem to neměl kam dávat, tak jsem si koupil iCloud s představou, že se fotky nahrajou na cloud, na telefonu mi zůstanou nějaký miniatury pro náhled a já budu moc vesele dál fotit. Je to už dva týdny, co mi telefon stále hlásí plnou paměť a probíhá synchronizace fotek na iCloud. No a rád bych věděl, co znamená v řádku Stav údaj "Synchronizace xxx položek"? Jakože, myslel jsem, že když už je na iCloudu 16817 fotek, tak by mohlo být hotovo, ale v řádku Stav se každý den zvyšuje počet položek, co se synchronizuje... Co je to za údaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 před 50 minutami, zacik napsal: za mna to bolo vcera trosku sklamanie, evolution, not revolution; dufajme ze 16tka bude trosku vacsi skok. Proste kusok lepsi fotak, trosku rychlejsi cip, trosku vacsia bateria a hotovo. Najviac ma "sklamalo" ze skutocne isli do USB-C o com sa hovori uz roky. Najblizsich par rokov budem musiet riesit lightning aj USB-C. Na druhej strane kedze mame inflaciu takmer vsade, tak ma prijemne prekvapili ceny, ktore sa nezmenili. Keynote jako taková byla nic moc, prostě žádná show. U hodinek to je jen kosmetika, uvidíme jestli to poklepání prsty na ovládání je jen kravinka nebo to bude pecka. U toho Pro mi tedy přijde změn docela dost - 3nm čip, titan, USB C s možností nabíjení třeba sluchátek, always on, action button, asi pecka foťáky...ono taky co by to mělo mít - pořád to je placka s displejem:-) Příjemně překvapily ceny, tady inflace nebyla. Očividně ale pořád neumí vyřešit displej, aby byl komplet bez ostrůvku. Jsem zvědavý na ten titan - pochopil jsem, že je na tom nějaká PVD vrstva a asi to tedy nebude mít tendenci ke "šmouhám" jako na hodinkách. Ostatně na AWU nic takového taky nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Mna osobne prekvapilo, ze pouzivaju Grade 5 titan, ktory nepouzivaju ani prestizni vyrobcovia hodiniek iPhone 15 Pro pre mna jasna volba ako upgrade po íphone 12 Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 před 3 hodinami, seaman napsal: Mna osobne prekvapilo, ze pouzivaju Grade 5 titan, ktory nepouzivaju ani prestizni vyrobcovia hodiniek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se