Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Dnes predobjednavky, doteraz som mal vzdy normalnu velkost, teraz ma prvy krat zacala lakat Pro Max, telefon nenosim v prednom vrecku, bol som si ochytat 14 pro max kvoli velkosti a nie je to az taky zasadny problem, zvyknem si. Riesil to uz niekto? Nejaky nazory?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Borci musím se zeptat, moja blázní s Jabkem,já kupuju už jen samsung a Iphon jsem měl naposled před HTC desire HD a to je už asi 15let nebo co já vím, když se tu začal ofiko prodávat iphon.Tehdy to bylo top ale když si vzpomenu jak jsem musel všechno, od fotek, kontaktů a hudby přetahovat přes tu jejich apku vyjebanou, je mi zle ještě teď a android byl vysvobození tehdy když začal jabka dotahovat.Zlepšilo se to aspoň trochu, nebo stím bude pořád trápená?Horší byl tehdy snad už jen mp3 přehrávač od Sony kterej leťel oknem k vůli přetahování mp3 a ten jsem nahradil ipodem, kterej jede do dnes a pořád mě fascinuje jak je tenkej,jen škoda že v něm jsou už x let stejný mp3 protože ten jejich itunes nebo co, prostě nesnáším a nic mě nedonutí to narvat do těch ještě debilnějších oken ale naštěstí někdo vymyslel Spotify..Žádné PC od nich nemáme a ani nebudeme mít a hodinky s telefonem jen garmin..Pro mě je to pořád předraženej šperk proti samsungu a teď mám pochyb aby to tak nybylo ještě víc,když ty 15 jsou o tolik levnější než 14.Má jabko aspoň nějakou výhodu proti samsung?

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Něco praktického bych odepsal - ale než pak muset znova trpět při pohledu na další dyslektické výlevy nadité gramatickými a typografickými hrubkami, bude možná pro všechny lepší když zůstaneš u svého roboťunga :thumbsdown_anim:
Ty woe, tak jako promiň no.A dík za radu

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Radek124 napsal:

Něco praktického bych odepsal - ale než pak muset znova trpět při pohledu na další dyslektické výlevy nadité gramatickými a typografickými hrubkami, bude možná pro všechny lepší když zůstaneš u svého roboťunga :thumbsdown_anim:

Dobře ty 😉

Odkaz ke komentáři

@miliusportos Čemu říkáš trápení? Měl jsem v ruce téměř všechny systémy krom BB a nakonec jsem z donucení kvůli velikosti telefonu skončil u Iphone. Nelituji. Nejdřív jsem to chvíli testoval na starém SE, později IP13 mini už dost spokojeně. Trošku jsem na to změnil názor a přikoupil ještě M1 Air. Itunes je nesmysl, vyzkoušel jsem si to a nepoužívám. MacOS je taky hodně zvláštní (jiné myšlení stvořitele), ale Windows na tom běží, když potřebuji jedu Parallels. Celkově ten ekosystém je super propojen a funguje bez sekání. Například Xperia XZ compact byla ze začátku svižná, ale updaty to kazily víc a víc. Jednou BT v autě fungovalo, příště zase ne. To samé jsem zažíval se Samsungem. S iOS nic takového neřeším, je to pořád svižné i po letech, 99% procent věcí funguje vždy. Když třeba něco dělám na Airu a někdo volá, zvednu to přímo z notebooku. Nakonec jsem iOS telefon koupil i mámě, je spokojená. Ten telefon prostě funguje jak má. Navíc znám zaryté Android boys co přešli na Iphone jenom kvůli Airpods Pro a už se na Android vracet nebudou. Ano, stěžují si co všechno na iOS nefunguje, ale také jsou paf z toho, co všechno funguje a funguje lépe na Iphone, resp. v systému Apple.

Odkaz ke komentáři

@seaman mas som 11pro, potom 12pro max a teraz mam 14pro max. Prechadzal som hlavne koli kapacite baterky, ktora je u max modelov vyrazne lepsia. Ked teraz niekedy chytim do ruky ten 11pro (ma ho dcera) tak nechapem ako som mohol s takym malym displayom fungovat. Aj manzelka si pochvaluje 12pro max voci 11pro. takze za mna jednoznacne max modely. Ak raz skusis, uz neni cesta spat.

Odkaz ke komentáři

[mention=45400]miliusportos[/mention] jestli to správně čtu, iPhone chce partnerka ale ty popisuješ svoje osobní preference - od toho bych se odpichnul a koupil co vyhovuje ji, ne tobě.

Jinak to jak popisuješ práci s telefonem (kopírování fotek, mp3 apod.) je něco co se dělalo tak 15 let zpět. Fotky se dnes z telefonu dostávají přes aidrop nebo iCloud. Nepamatuju si, kdy bych musel iPhone za posledních 10 let připojit k pc/macu/itunes (kromě nucenýho recovery když manželka zapomněla heslo).

Android a iOS jsou si dnes uživatelsky hodně podobný, jsou ale rozdílný v tom co dělají v pozadí. Jestli hledáš klasickou složkovou strukturu ala Windows, toho se u iOS nedočkáš.

Odkaz ke komentáři

Mě přechod z Android na iOS taky sral, ale už si neumím představit přechod zpět. Btw píšeš, že iPhone 8 má furt aktuální systém a z vlastní zkušenosti je to furt použitelnej stroj - kolik 6 let starých androidu tohle má?
Jak jsem psal výše, ty systémy jsou si dneska uživatelsky docela podobný, oba mají svoje pro a proti.

Lidí co by se z iOS vraceli na Android jsem nicméně viděl málo, obráceně to ale funguje celkem spolehlivě. Ale to samozřejmě nic objektivního neznamená.

Odkaz ke komentáři

Sorry ako ale co je dnes pouzitelne na 8ke? Fotak? Displej? Ulozna kapacita? To debilne tlacitko?
Ten telefon zije len preto ze bol nabijany tak 1-2 za tyzden, pripadne tyzdne totalne vybity zapadal prachom.
A kedze mu konci podpora tak cakam cim ho korporat nahradi... zas iba nejakym crepom od apple, mozno 12kou. Bo korporat neda predrazenu novinku.

Odkaz ke komentáři

Ja mám tiež starý iphone 8 ktorý bol 4 roky intenzívne používaný, teraz slúži v rodine ako záložný telefón pre prípad potreby. Nedávno ho mesiac používala synova priateľka ( jej Samsung bol v oprave). Hneď ako sa samsung vrátil z opravy, tak ho predala a kúila si 14 pro.

A čo je dobré na samsungoch, ten debilný deravý android čo každú chvíľu mrzne? 

Odkaz ke komentáři

Znam X lidi co odeslo od samsungu kvuli baterce. Kolegovi se s10e po 25mesicich nafoukl a zdechla mu baterka, jeho pritelkyni se taky nafoukla baterka u podobneho modelu a telefon na vyhozeni. Ja mam jako zalozni s9+, ktery byl vice jak 2 roky intenzivne pouzivany a do ted ten telefon funguje celkem bez problemu (krom slabsi baterky, ale den spolu zvladneme). Nema uz zadne aktualizace, ale da sa. U samsungu je to z meho pohledu trochu sazka do loterie a stesti na dobry kus.

Drive jsem mel 3 roky iphone 7, ktery pak podedila mati, ktera s nim nekde jebla a ted je z nej jen tezitko, na kterem blika logo apple. Pouzival jsem ho ale denne az do rijna 2021 a krom toho, ze me sralo ze do nej nedam microSD (zvyk z androidu v kombinaci s malou kapacitou iphone, ale do noveho samsungu taky uz nedas kartu) byl ten telefon funkcni naprosto bez problemu. 

Pokud vim, iphone muzes normalne pres kabel pripojit k windows a bez nutnosti instalovat itunes, normalne pretahovat fotky a videa ze slozky do slozky. Jen kdyz potrebujes zalohovat vetsi mnozstvi fotek, je treba pouzit aplikaci fotografie primo ve windows, staci kliknout na tlacitko importovat a zaskrtas si jaky fotky chces presunout. Hrabani v dalsich slozkach jako u androidu asi neni potreba. 

Nedavno jsem se v praci bavil s klukem co ma pixel 6pro a krom vyssi cenovky u nas, si to nemuze vynachvalit. Docela me ten cisty android v kombinaci s telefonem primo od google zaujal a dneska bych si vybíral mezi pixelem, vlajkou od samsungu, nebo iphone. Nic dalsiho me moc nepresvedcilo. 

EDIT: Pouzitelnost starsich modelu je diskutabilni. Nekdo ma dnes problem s IP12, ale ne druhou stranu mam kolegu, ktery normalne funguje s IP4s (extrem).  

Upraveno uživatelem Pepino777
Odkaz ke komentáři

Pánové, hlavně v klidu, nehodlám se tu hádat jestli je lepší android nebo ios.Mě je jedno co to je, hlavně ať to za ty prachy slouží co nejvíc.Asi jsem to napsal špatně ale jen jsem se snažil ve zkratce vystihnout, vše co mě na ios svého času obtěžovalo.A je to pro moju ale cokoli si nebude vědět rady, stejně budu řešit jáA záleží ji na foťáku a tam prý byl lepší s23 ale nevím..Já vím akorát že iphon 15 bude mít konečně usb-c.Pro to jsem chtěl jen objektivní postřehy, zkušenosti, výhody/nevýhody.Tak snad se nikoho nedotknuTřeba se mi to zalíbí a nakonec si taky pořídím..Ale zatím mám předsudky v porovnání s androidem.

Sony přehrávač letěl jen k vůli šílenému programu na pc, přes kterej se musela kopírovat hudba..

Odkaz ke komentáři

Mě přechod z Android na iOS taky sral, ale už si neumím představit přechod zpět. Btw píšeš, že iPhone 8 má furt aktuální systém a z vlastní zkušenosti je to furt použitelnej stroj - kolik 6 let starých androidu tohle má?
Jak jsem psal výše, ty systémy jsou si dneska uživatelsky docela podobný, oba mají svoje pro a proti.

Lidí co by se z iOS vraceli na Android jsem nicméně viděl málo, obráceně to ale funguje celkem spolehlivě. Ale to samozřejmě nic objektivního neznamená.
To máš myslím pravdu,Samsung nemá tak dlouhou podporu..První výhoda IOS proti androidu, díky

Odkaz ke komentáři

Znam X lidi co odeslo od samsungu kvuli baterce. Kolegovi se s10e po 25mesicich nafoukl a zdechla mu baterka, jeho pritelkyni se taky nafoukla baterka u podobneho modelu a telefon na vyhozeni. Ja mam jako zalozni s9+, ktery byl vice jak 2 roky intenzivne pouzivany a do ted ten telefon funguje celkem bez problemu (krom slabsi baterky, ale den spolu zvladneme). Nema uz zadne aktualizace, ale da sa. U samsungu je to z meho pohledu trochu sazka do loterie a stesti na dobry kus.
Drive jsem mel 3 roky iphone 7, ktery pak podedila mati, ktera s nim nekde jebla a ted je z nej jen tezitko, na kterem blika logo apple. Pouzival jsem ho ale denne az do rijna 2021 a krom toho, ze me sralo ze do nej nedam microSD (zvyk z androidu v kombinaci s malou kapacitou iphone, ale do noveho samsungu taky uz nedas kartu) byl ten telefon funkcni naprosto bez problemu. 
Pokud vim, iphone muzes normalne pres kabel pripojit k windows a bez nutnosti instalovat itunes, normalne pretahovat fotky a videa ze slozky do slozky. Jen kdyz potrebujes zalohovat vetsi mnozstvi fotek, je treba pouzit aplikaci fotografie primo ve windows, staci kliknout na tlacitko importovat a zaskrtas si jaky fotky chces presunout. Hrabani v dalsich slozkach jako u androidu asi neni potreba. 
Nedavno jsem se v praci bavil s klukem co ma pixel 6pro a krom vyssi cenovky u nas, si to nemuze vynachvalit. Docela me ten cisty android v kombinaci s telefonem primo od google zaujal a dneska bych si vybíral mezi pixelem, vlajkou od samsungu, nebo iphone. Nic dalsiho me moc nepresvedcilo. 

EDIT: Pouzitelnost starsich modelu je diskutabilni. Nekdo ma dnes problem s IP12, ale ne druhou stranu mam kolegu, ktery normalne funguje s IP4s (extrem).  
A to je přesně co mě zajímá, jestli je ten celej jejich ios uživatlesky příznivější i v kombinaci s PC, děkujiJá mám Note 20 ultra 2 roky a absolutně bez problémů..Jen se mi třeba ten foťák zdá už celkem nic moc ale je to veterán.Kdysi jsem měl čistej android v google nexus 7 a šlapalo to jak hodinky.A já bych si už taky těžko zvykal bez líbivé nástavby výrobce.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...