vraby Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Zdravím 15Pro nenabiju jakýmkoli kabelem USB-C že? Musí mít standard 3 co jsem našel na netu? Díky za osvětu jak to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 (upraveno) Mam 15pro a nabíjím teda jakýmkoli. Nebo si to alespoň myslim, protože origo uz nemám a všude doma, v praci, v aute mam jinej a vždycky to funguje Upraveno 28. prosince 2024 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Já zkoušel v práci přes kabel z jiného founu a nic,tak jsem hledal a nemusí asi fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Ja zatim uspesne nabijel jak kabelem na notas, tak kabelem na sluchatka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Nejde to jakýmkoliv. Mám dva čínský kabely Baseus, jeden funguje, jeden ne. Specifikace jsem nestudoval, myslel jsem si, že budou fungovat oba. Dobře a za celkem rozumný peníze fungujou kabely Alzapower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Tak asi jak jsem našel na netu,není USB-c jako USB-c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Podle mě skoro nikdo neví, že USB kabel se dá naprogramovat jako vstupní brána instalace čehokoli do počítače, někdy úspěšně využíván například pro instalaci ransomware. Takže opravdu není USB jako USB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Od Alzy, od Iqosu, od všeho fungujou. Žádnej problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Já zkoušel z nového firemního EVOLVEO telefonu. Měnil jsem i napájecí adaptér a vyšlo z toho že kabel nenabíjí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se