Dantechno Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 To mas jedno, jedny nadavaj na Apple druhy na Samsung a dalsi na HTC, o Nokii ani nemluvim.. Stejne to sou vsechno kramy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 (upraveno) Me se libi,jak si kazdej,kdo nema nic od Applu,do toho tady kopne.Blbej telefon,fronta na picovinu,it kram... A jeste jak z principu,kdyz je neco uspesny,tak prejit do utoku proti tomu,abych jako byl zajimavej. To si nerozumíme, já teď nemám nic nic proti Applu, to samé bych napsal na Samsung, Hawai a nebo Nokii - prostě jsme na fóru o hodinkách, jak píše Dan. A říkám, dovedu pochopil frontu, když někdo stojí na luxusní maso, případně nějakou specialitu k jídlu, nějakej kulturní zážitek, ale stát frontu a čekat jak jelito kvůli takovým p..ovinám? To fakt nechápu. Upraveno 25. září 2012 uživatelem Peta-Biker 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 tak ona ta fronta pred t-mob na národní bude svým způsobem taky kulturní zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 (upraveno) To si nerozumíme, já teď nemám nic nic proti Applu, to samé bych napsal na Samsung, Hawai a nebo Nokii - prostě jsme na fóru o hodinkách, jak píše Dan. A říkám, dovedu pochopil frontu, když někdo stojí na luxusní maso, případně nějakou specialitu k jídlu, nějakej kulturní zážitek, ale stát frontu a čekat jak jelito kvůli takovým p..ovinám? To fakt nechápu.ale nic.. Upraveno 25. září 2012 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Fakt to radsi zavreme, smysl to nedava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Fakt to radsi zavreme, smysl to nedava...Co chceš furt zavírat, tohle vlákno funguje bez problémů, jediný, kdo za něj dostal kdysi ban, jsem byl já , neděje se tdy nic strašného, od té doby co nás opustil ten, jehož jméno se nesmí vyslovit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Asi tak... +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Co chceš furt zavírat, tohle vlákno funguje bez problémů, jediný, kdo za něj dostal kdysi ban, jsem byl já , neděje se tdy nic strašného, od té doby co nás opustil ten, jehož jméno se nesmí vyslovit .Ja jen, ze diskuse je k tomu, aby se k necemu doslo a meloto jakztakz nejaky smysl. Kdyz ja tady melu, ze je to skvely a druhy, ze jsou to kramy, tak to je prosty konstatovani a ne konstruktivni vlakno ve foru. Potazmo ve foru o hodinkach... Takze ja tu koncim. Mejte se a cau nekde jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 (upraveno) Ja jen, ze diskuse je k tomu, aby se k necemu doslo a meloto jakztakz nejaky smysl. Kdyz ja tady melu, ze je to skvely a druhy, ze jsou to kramy, tak to je prosty konstatovani a ne konstruktivni vlakno ve foru. Potazmo ve foru o hodinkach... Takze ja tu koncim. Mejte se a cau nekde jinde...Vsak my vime, ze uz se bezis postavit do fronty ... tak se uvidite pravdepodobne tam! Upraveno 25. září 2012 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Tady je forum o hodinkach jestli sis nevsiml....Kde? Bejvavalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 (upraveno) Ja jen, ze diskuse je k tomu, aby se k necemu doslo a meloto jakztakz nejaky smysl. Kdyz ja tady melu, ze je to skvely a druhy, ze jsou to kramy, tak to je prosty konstatovani a ne konstruktivni vlakno ve foru. Potazmo ve foru o hodinkach... Takze ja tu koncim. Mejte se a cau nekde jinde... Hele, Miku, já Ti Tvůj názor neberu a dokonce nemám nic proti Applu. Já jen prostě nedovedu pochopit, jak někdo dokáže stát frontu na nějaké IT zařízení, ať ho má první. To je celé x samozřejmě mě těší to, jakou radost z toho máš. Mě stačí fronta v Globusu a nebo Lidlu na salámy. Představa, že někde sedím, ležím, spím a nebo nocuju kvůli telefonu, je pro mě prostě crazy -) Upraveno 25. září 2012 uživatelem Peta-Biker 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Dnes jsem mluvil se ségrou, která dostala iPada a stěžovala si na dvě věci.1) neumí v iPadu smazat fotku, prý to musí udělat v počítači a pak sesynchronizovat.2) neumí vytvořit podsložku. Má "Fotky", kde umí udělat složku "ABC", ale v té složce už neumí udělat podsložku "BCD".Je sestra tupá jako já, nebo to fakt nejde? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Hele, Miku, já Ti Tvůj názor neberu a dokonce nemám nic proti Applu. Já jen prostě nedovedu pochopit, jak někdo dokáže stát frontu na nějaké IT zařízení, ať ho má první. To je celé x samozřejmě mě těší to, jakou radost z toho máš. Mě stačí fronta v Globusu a nebo Lidlu na salámy. Představa, že někde sedím, ležím, spím a nebo nocuju kvůli telefonu, je pro mě prostě crazy -)Uz mlcim... P-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Kde? Bejvavalo.... teď už je to vo hadrech, teda vlastně o hadrokecech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Dnes jsem mluvil se ségrou, která dostala iPada a stěžovala si na dvě věci.1) neumí v iPadu smazat fotku, prý to musí udělat v počítači a pak sesynchronizovat.2) neumí vytvořit podsložku. Má "Fotky", kde umí udělat složku "ABC", ale v té složce už neumí udělat podsložku "BCD".Je sestra tupá jako já, nebo to fakt nejde? Díky. odpověď neznám = také v tom trochu tápu, ale myslím, že s tím přístrojem půjdou házet pěkný žabky na přilehlé hladině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Dnes jsem mluvil se ségrou, která dostala iPada a stěžovala si na dvě věci.1) neumí v iPadu smazat fotku, prý to musí udělat v počítači a pak sesynchronizovat.2) neumí vytvořit podsložku. Má "Fotky", kde umí udělat složku "ABC", ale v té složce už neumí udělat podsložku "BCD".Je sestra tupá jako já, nebo to fakt nejde? Díky.Takovydle potizisty tady nemaji moc radi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 [quote name='lolohh' timestamp='1348598543' 1) neumí v iPadu smazat fotku to je nějakej chyták, ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 to je nějakej chyták, ne to není chyták - fotky který sem tam narval přes PC, prostě v zařízení smazat nejdou, nebo jsem na to nepřišel jak to udělat - prostě jak je to všechno propojený, tak je to tak nějak vojeb - viz. můj koment "kontakty" o pár postů výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Dyt je to uplne logicky: Apple does not show the Delete button for synced photos and suggests as convenient solution to:1) run back to the macbook, boot it, log in.2) connect the ipad,3) locate the photos in the macbook,4) delete them5) resync6) disconnect cables, shut down macbook,7) go back to my couch to see the rest of the photos and repeat this if necessary. I guess the same problem happens if you want to rotate a picture.iPad prompts you to save it on a different folder, without touching the original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Dyt je to uplne logicky: Apple does not show the Delete button for synced photos and suggests as convenient solution to:1) run back to the macbook, boot it, log in.2) connect the ipad,3) locate the photos in the macbook,4) delete them5) resync6) disconnect cables, shut down macbook,7) go back to my couch to see the rest of the photos and repeat this if necessary. I guess the same problem happens if you want to rotate a picture.iPad prompts you to save it on a different folder, without touching the original. aha = chybí mi macbook = to sem teda vůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se