warann Odesláno 24. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2024 před 39 minutami, Libor_OV napsal: Na pool jsem ještě nechutnal, jinak sládek Martin Matuška má takové jméno, že cena je aji v obchodě vysoká. Dneska jsem se protáhl na silničním na 9° (Keller) v Lobči. Hele, sorry, ale co s tím má Matuška? na stránkách mají sami toto: "letní limitku piva uvařenou společně sládky petrem košinem z budvaru a lukášem tomsou ze dvou kohoutů."
xbraj19 Odesláno 24. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2024 (upraveno) @warann Dva Kohouty zakládal a spoluvlastní Adam Matuška. Upraveno 24. srpna 2024 uživatelem xbraj19
Prochy68 Odesláno 24. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2024 Nejsem velkej pivar a možná že už věkem i ztrácím chuť, ale tohle chutná jak za mého mládí a při práci na ocelarne osmička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 24. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2024 Mustang a taky Černá Barbora jsou moc dobrý piva. 1
Prochy68 Odesláno 24. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2024 před 26 minutami, geometr napsal: Mustang a taky Černá Barbora jsou moc dobrý piva. Barboru jsem nepil, ale tohle mě na jedenáctku teda přijde dost řídky .....
geometr Odesláno 24. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2024 Já to pil v hospodě točený několikrát a chutnalo mi to. A to obecně jedenáctky až na pár výjimek nemusím. Možná jsem ani nevěděl, že je to jedenáctka.
petr.73 Odesláno 25. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2024 Dneska Krakonoš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 25. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2024 Tyvle zase Krákora... Už se těším, až ho zase budu dávat v zimě na stojáka u bufiku v Černém dole 1
Harwey Odesláno 25. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2024 Brutalisti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 25. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2024 Mustang je prekvapive fajn. Jak je v Bille v akci za 14.90 Kč, jdu po nem
Gustaf Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2024 Dobřanská hořká APA 11 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2024 Lepsie ako miestne svedske Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 28. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2024 Dobré pivo od dobrého zákazníka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Frostie Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2024 @Harwey o tom ani po tom. A hlavně z, Asahi má na Žatecku své chmelnice [emoji3]
pavo_ Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2024 Kročehlavy Poldi 8°... osvěžující Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2024 Chříč.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr.73 Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2024 Březí kozy . Vzpomínka na Šumavskou dovolenou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se