Gustaf Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Jak jinak.... bohužel dneska naposledy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 2 minutami, Gustaf napsal: Jak jinak.... bohužel dneska naposledy Pár let nazpět jim tam běhal bernardýn, to ještě platí? A chutnala nám tam 13° Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Já viděl bernardýna jen u mikropivovaru Na Perlíčku - Prdek, kdesi mám i nějakou fotku. Bylo to na začátku covidové pandemie v roce 2020. Jinak teda na Belvederu už jsem nebyl dobře pět let... Tehdy ta piva byla takový minipivovarský průměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října A dnes minipivovary Antoš Slanee, Nachmelená opice (Krnov) a Polepšovna ducha (Řež u Prahy). Fotky ve stejném pořadí. Večer bude ještě jihočeská Obora (ta je zasejc kousek od Tábora) . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 38 minutami, Zdenek1307 napsal: Pár let nazpět jim tam běhal bernardýn, to ještě platí? A chutnala nám tam 13° Bernardýna jsem tu už neviděl...ale vzpomněl jsem si, že tu býval. Já dal všechny a ani jedno mě neurazilo. Domů sem pak vzal 14 a 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Verte nebo ne, ale je to pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října …a jaké bylo? Mahou vaří San Miguel a to bylo o dovolený jediný pivo, který jsem nedopil a - vylil; fak se to nedalo (pravda je, že jsem ho úplně vyprahlej kupoval v nějaký sámošce, kde ho zrovna doplnili do chlaďáku, takže nebylo ani moc studený - což je u španělských piv předpoklad konzumovatelnosti). Takže mě zkušenost s bratříčkem Mahou celkem zajímá… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října (upraveno) Hele ja mel vcera 2 ruzny Mahou jeste vecer a nejak nic z toho nenechalo vetsi dojem . Kupuju jen maly plechovky, kdyby to bylo moc hnusny, tak at toho nevylejvam moc. Ale vzdycky to piju jen na zizen, pak si dam radeji cerveny vino, ktery mi tady prijde i za par € slusny. A jo, pivo tady musi bejt fakt studeny, prvni den jsem si do nej nasypal led . Vsechno jsou to europiva = vylozene dobry zadny, jen nektery pitelny vic a jiny min. Spis me prekvapilo ze jsou relativne silny, pokud chci pod 5%, musim dost hledat. A nejvic mi asi jelo to na fotce. Za to gastronomie, i ta poulicni je famozni. Vcera bageta se nalozenejma kyselejma ancovickama. Supr. Ale to uz je na jiny vlakno. Edit: koukam - na foto v ruce Alhambra, aktualne ve vlaku do Toleda - proste Seat kam se podivas Upraveno 29. října uživatelem warann 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Překvapivě pitelny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října …Srbsko (nikoliv to u Karlštejna) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října na žížu po Máša ležák a pak můj oblíbený Volt Protinožec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu dnes Máša NEIPA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Tak ňák mi prijde, ze to Asahi chutna lip jak mistni. A Cola vim, ze se nepatri, ale je u nas vubec ve skle 350ml? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Dneska asi fšechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Kurňa Gusto, si tak opatrně říkám, jestli ty nebudeš opilec?! To bychom si mohli rozumět 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu před 45 minutami, Gustaf napsal: Dneska asi fšechno Ještě tak ten Hubertus. Nefiltr, ze sudu a ne z nějaké uspěchané várky. A ta Soběslav - to je z toho školního pivovárku? Ciwe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Pumpkin Ale 11. Každý rok okolo Dušiček objeví se v nabídce dýňová piva, inspirovaná dávným keltským svátkem Halloween. Tohle uvařili v hradeckém Klenotu a v rámci stylu je to vysoký nadprůměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu před 7 hodinami, Corvus corone corone napsal: Pumpkin Ale 11. Každý rok okolo Dušiček objeví se v nabídce dýňová piva, inspirovaná dávným keltským svátkem Halloween. Tohle uvařili v hradeckém Klenotu a v rámci stylu je to vysoký nadprůměr. Pivo možná zajímavé, ale ty nosíš do hospody sluchátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Nosím sluchátka úplně všude... Z mnoha důvodů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu před 13 hodinami, nickolas napsal: Kurňa Gusto, si tak opatrně říkám, jestli ty nebudeš opilec?! To bychom si mohli rozumět Bylo to náročný, ale statečně jsme to s kámošem dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se