Přejít na obsah

Jakou značku piva pijete?

Doporučené příspěvky

Já viděl bernardýna jen u mikropivovaru Na Perlíčku - Prdek, kdesi mám i nějakou fotku. Bylo to na začátku covidové pandemie v roce 2020. 

Jinak teda na Belvederu už jsem nebyl dobře pět let... Tehdy ta piva byla takový minipivovarský průměr. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A dnes minipivovary Antoš Slanee, Nachmelená opice (Krnov) a Polepšovna ducha (Řež u Prahy). Fotky ve stejném pořadí. Večer bude ještě jihočeská Obora (ta je zasejc kousek od Tábora) 😻😻

imgly_1714676011432015107.jpg

imgly_1503188565627751799.jpg

imgly_1596855503548428420.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 38 minutami, Zdenek1307 napsal:

Pár let nazpět jim tam běhal bernardýn, to ještě platí? A chutnala nám tam 13°

Bernardýna jsem tu už neviděl...ale vzpomněl jsem si, že tu býval. Já dal všechny a ani jedno mě neurazilo. Domů sem pak vzal 14 a 11 😁

Odkaz ke komentáři

…a jaké bylo? 🤔 Mahou vaří San Miguel a to bylo o dovolený jediný pivo, který jsem nedopil a - vylil; fak se to nedalo🤮 (pravda je, že jsem ho úplně vyprahlej kupoval v nějaký sámošce, kde ho zrovna doplnili do chlaďáku, takže nebylo ani moc studený - což je u španělských piv předpoklad konzumovatelnosti🙄). Takže mě zkušenost s bratříčkem Mahou celkem zajímá…

IMG_7574.jpeg.4698a3692111dbd0296effd025c4956c.jpeg

Odkaz ke komentáři

Hele ja mel vcera 2 ruzny Mahou jeste vecer a nejak nic z toho nenechalo vetsi dojem 😁. Kupuju jen maly plechovky, kdyby to bylo moc hnusny, tak at toho nevylejvam moc. Ale vzdycky to piju jen na zizen, pak si dam radeji cerveny vino, ktery mi tady prijde i za par € slusny. A jo, pivo tady musi bejt fakt studeny, prvni den jsem si do nej nasypal led 😁. Vsechno jsou to europiva = vylozene dobry zadny, jen nektery pitelny vic a jiny min. Spis me prekvapilo ze jsou relativne silny, pokud chci pod 5%, musim dost hledat. A nejvic mi asi jelo to na fotce. Za to gastronomie, i ta poulicni je famozni. Vcera bageta se nalozenejma kyselejma ancovickama. Supr. Ale to uz je na jiny vlakno.  

Edit: koukam - na foto v ruce Alhambra, aktualne ve vlaku do Toleda - proste Seat kam se podivas 😁

IMG_3128.jpeg

Upraveno uživatelem warann
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pumpkin Ale 11. Každý rok okolo Dušiček objeví se v nabídce dýňová piva, inspirovaná dávným keltským svátkem Halloween. Tohle uvařili v hradeckém Klenotu a v rámci stylu je to vysoký nadprůměr. 

IMG_20241101_222914.jpg

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Corvus corone corone napsal:

Pumpkin Ale 11. Každý rok okolo Dušiček objeví se v nabídce dýňová piva, inspirovaná dávným keltským svátkem Halloween. Tohle uvařili v hradeckém Klenotu a v rámci stylu je to vysoký nadprůměr. 

IMG_20241101_222914.jpg

Pivo možná zajímavé, ale ty nosíš do hospody sluchátka🍻

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...