Gustaf Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Dneska chlívek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Pivo téměř nepiju, v podstatě jenom Plzeň a to si ji musím točit sám nebo mi musí v hospodě vyloženě zachutnat. Ale musím se s vámi podělit o nejhorší pivní zážitek svého života. Firemní večírek, restaurace Dašické sklepy s vlastním pivovarem. Jak jinak než v Dašicích (u Pardubic). Pivo na účet firmy, tak ochutnám. Barman to vychvaloval do nebes (už to mi bylo podezřelý) a jiný pivo neměli. Všude je slušnost mít aspoň lahvovou Plzeň. Pánové, dva loky a málem jsem se poblil. To pivo smrdělo a bylo kyselý. Tak jsem od kolegy ochutnal lok desítky a úplně stejný. Někteří lidé by neměli provozovat pivovar. Hlavně když k tomu nemají vztah. Nic nevylepšila ani hudba. Manik za mixákem - mimochodem s Moonswatch na ruce - mi na dotaz jestli bude hrát na přání odpověděl, že později a jen pokud to bude vhodné. Ty vole, 21. století, firemní vánoční večírek a někdo mi bude říkat, co je vhodná muzika? Tak jsem sežral řízek, tatarák (jídlo bylo v pohodě), omotali jsme kolegu vánočním řetězem a rozsvítili ho. Zapil jsem to džusem a tu Planetu Hieronyma Bosche II jsem radši po tom kokotovi zahrát nechtěl. Dašické pivo stokrát fuj a nikdy víc. Shodli jsme se na tom prakticky všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Volt Adaptér...jsou v tom Jablonci moc šikovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Ako hrdý Slovák vás nebudem presviedčať, že slovenské pivo je lepšie ( samozrejme to nie je pravda ) Z bežne dostupných pív mi najviacej chutí Radek 12. Z menších ale stále známych sú u mňa top Vŕšky alebo Beskydský pivovar. Ale napríklad Ostravaru sa oblúkom vyhýbam. Neprišiel som mu na chuť popri rokoch strávených v Ostrave ani na Slovane, v Blesku alobo Kobre Ostraváci budú vedieť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 (upraveno) Sem udělal objednávku z Jarošovskeho pivovaru...na základě ochutnání Jury a Matúše, který jsou super Upraveno 4. prosince 2024 uživatelem Gustaf 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 (upraveno) Dnes pro změnu dvě novinky z Cobolisu: 1) Harvest Moon (hruškový Imperial Sour Ale, 16% EPM, 7,1% ABV) 2) Statue Of Liberty (NEIPA, 15%EPM, 7,5% ABV). Upraveno 4. prosince 2024 uživatelem Corvus corone corone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Před obědem jednoho Lucifera..... Kurňa, maj to dobrý v tom Jarošově.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Foto ze vcerejsiho vecer, preci jen na poledne na me 14 moc. Takze ted obyc Hubertus. A ve 3 vyrazim na akci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Huberta sem vzal celou basu. Za mě nejlepší v poměru cena výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 před 53 minutami, Gustaf napsal: Huberta sem vzal celou basu. Za mě nejlepší v poměru cena výkon S tim souhlasim. Na bezny piti ideal. Ted uz musim na ten sud, jsem z toho takovej rozpolcenej. Jako jo, ale ode tri je i na me dost brzo. Ale co, prece pred tim neutecu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Přesně! A na večeři jsi doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Doppel na večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Rychnov nad Kněžnou, polotmavý Kaštan z místního pivovaru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Tento modry mesiac je vyborny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 před 1 hodinou, Harwey napsal: Tento modry mesiac je vyborny Americké pivo belgického stylu, vařené ve Staropramenu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 před 31 minutami, Hasňa napsal: Zas tak špatné prý není, ale ještě jsem ho neměl. Maj to u nás v obchoďáku v regálu, takže to bude pasterizované. Možná ho někdy zkusím koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 dnes Máša Saturnin CZE Ale a Volt Protinožec APA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 A jak jste na tom vy? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 nemam v tele moc mista na tu penu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se