Přejít na obsah

Jakou značku piva pijete?

Doporučené příspěvky

Pivo téměř nepiju, v podstatě jenom Plzeň a to si ji musím točit sám nebo mi musí v hospodě vyloženě zachutnat.

Ale musím se s vámi podělit o nejhorší pivní zážitek svého života. 

Firemní večírek, restaurace Dašické sklepy s vlastním pivovarem. Jak jinak než v Dašicích (u Pardubic). 

Pivo na účet firmy, tak ochutnám. Barman to vychvaloval do nebes (už to mi bylo podezřelý) a jiný pivo neměli. Všude je slušnost mít aspoň lahvovou Plzeň.

Pánové, dva loky a málem jsem se poblil. To pivo smrdělo a bylo kyselý. Tak jsem od kolegy ochutnal lok desítky a úplně stejný. Někteří lidé by neměli provozovat pivovar. Hlavně když k tomu nemají vztah. 

Nic nevylepšila ani hudba. Manik za mixákem - mimochodem s Moonswatch na ruce - mi na dotaz jestli bude hrát na přání odpověděl, že později a jen pokud to bude vhodné. 

Ty vole, 21. století, firemní vánoční večírek a někdo mi bude říkat, co je vhodná muzika? 

Tak jsem sežral řízek, tatarák (jídlo bylo v pohodě), omotali jsme kolegu vánočním řetězem a rozsvítili ho. 😁 Zapil jsem to džusem a tu Planetu Hieronyma Bosche II jsem radši po tom kokotovi zahrát nechtěl. 

Dašické pivo stokrát fuj a nikdy víc. Shodli jsme se na tom prakticky všichni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako hrdý Slovák vás nebudem presviedčať, že slovenské pivo je lepšie ( samozrejme to nie je pravda 😅 ) Z bežne dostupných pív mi najviacej chutí Radek 12. Z menších ale stále známych  sú u mňa top Vŕšky alebo Beskydský pivovar.

Ale napríklad Ostravaru sa oblúkom vyhýbam. Neprišiel som mu na chuť popri rokoch strávených v Ostrave ani na Slovane, v Blesku alobo Kobre 😅 Ostraváci budú vedieť 😀

Odkaz ke komentáři

Dnes pro změnu dvě novinky z Cobolisu:

1) Harvest Moon (hruškový Imperial Sour Ale, 16% EPM, 7,1% ABV)

2) Statue Of Liberty (NEIPA, 15%EPM, 7,5% ABV). 

imgly_8006149965427612519.jpg

imgly_1876118070770961541.jpg

Upraveno uživatelem Corvus corone corone
Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, Gustaf napsal:

Huberta sem vzal celou basu. Za mě nejlepší 🍺 v poměru cena výkon 

S tim souhlasim. Na bezny piti ideal.

Ted uz musim na ten sud, jsem z toho takovej rozpolcenej. Jako jo, ale ode tri je i na me dost brzo. Ale co, prece pred tim neutecu 😁

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, Hasňa napsal:

emoji1785.png

Zas tak špatné prý není, ale ještě jsem ho neměl. Maj to u nás v obchoďáku v regálu, takže to bude pasterizované. Možná ho někdy zkusím koupit. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...