Gustaf Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Dneska prišla na návštěvu Tchýně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 nechal jsem se inspirovat @Gustaf a zakoupil jsem něco z Jarošovského pivovaru a tohle je moc fajn pitelná a hořká IPA 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Před hodinou, pavo_ napsal: nechal jsem se inspirovat @Gustaf a zakoupil jsem něco z Jarošovského pivovaru a tohle je moc fajn pitelná a hořká IPA Super, jsme rád že je spokojenost. Já už udělal další objednávku...tak se těším 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Minipivovar Krajinská27 z Budějc. Bral jsem od nich 11, 13 polotmavou a IPU. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 @nickolas tak hlasim, ze ve Zdobnici takto. Kvalitu nacepovani prosim nekomentovat. Ja sel z bezek, nejak obstojne se tu najedl a pokud jde o pivo, byl jsem rad, ze tu neni Kozel nebo Staroneco atp. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Taky na vecer jedna plechovka 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 V 7. 12. 2024 v 12:23, warann napsal: Foto ze vcerejsiho vecer, preci jen na poledne na me 14 moc. Takze ted obyc Hubertus. A ve 3 vyrazim na akci. Mordýř, to je u nás pod fabrikou. Dobrý pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Rudofous 14 Red Ale z olešnického Pivovaru Bejval 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Dneska po navratu z bezek jsem si kratil cas, nez dorazi odvoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 @Greenhornik Bejval je super, minulý týden jsem si dával Nšo-či a taky výborné pití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Tak ještě další Jihočech - Žumberk polotmavá 13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 54 minutami, xbraj19 napsal: @Greenhornik Bejval je super, minulý týden jsem si dával Nšo-či a taky výborné pití. Já byl v Olešnici jen u Vietnamce a v lednici měl jen čtrnáctku a jedenáctku, ale neni to Nšo-či. Ani na webu jí nemají. Dál jsem se ještě stavil v Žumberku a druhého ledna ještě navštívím Studánky a Rožmberk. Pak se vracím do Brna, kde máme taky slušnej craft, vtipům navzdory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Karlín a pivovar Dva Kohouti. Místní zimní (IPA, 14° PLATO, 5,5% ABV, 43 IBU) a legendární Matuškovo Zlatá raketa (IPA, 17° PLATO, 7,0% ABV, 60 IBU). Cesta z práce ku domovu jest spletitá a plná nástrah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Červenej vlk Boží Dar, mlask Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 No tak jdu na to! Basa Plzní je samozřejmě v záloze Kdyby mně něco z tohohle nadchlo, dám vědět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Já jsem dal tři litry craftu, pár chlebíčků a jsem nafouklej jak vzducholoď. Ale všiml jsem si, že ležáky nafukujou víc jak ejly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna jak na nový rok...tak ať nám to chutná i letos dnes skoro všude zavřeno tak tanková plznička 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laff Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna V 27. 12. 2024 v 19:36, Gustaf napsal: Dneska prišla na návštěvu Tchýně Taky jedu na Tchýni. A když není, má Náchod i dobrou jedenáctku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Antoš Meet the Rookie APA (ale mi to připomíná spíš NEIPU ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se