eloga Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Ten Kácov chválím, Solid State, okusil jsem cvičně i ten Bohém, no dá se to. 1
neuromancer Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Vlastnoručně natočená Polička 12 na chatě 1 3
Jeronimo Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 22 hodinami, bohus76 napsal: Nemá to být Švec s výčepní? Nechaj čagan viset.
M.K. Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Včera na kole vedro jak pes, ale tahle zastávka bodla (tak jako bodne vždycky, bez ohledu na okolní temperatůru). 1
Gustaf Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 52 minutami, YPO napsal: Ty se posereš jak alík. Já to dám.... už mám vycvičený střeva
zceyee Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Asi to není nejvhodnější otázka, ale s nástupem menších pivovarů .. už vymysleli nějaké NEALKO co se dá pít a neni po tom člověku blbě? Zkoušim to každej rok a vždycky zůstanu u Mattonky, potřebujju něco do garáže ...
Gustaf Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 4 minutami, zceyee napsal: Asi to není nejvhodnější otázka, ale s nástupem menších pivovarů .. už vymysleli nějaké NEALKO co se dá pít a neni po tom člověku blbě? Zkoušim to každej rok a vždycky zůstanu u Mattonky, potřebujju něco do garáže ... Určitě vymysleli....nebo nízko alkoholová piva. Už jsem se s tím někde setkal. Ale už nevím kde, páč jsem si dal alko 1
zceyee Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Zadnej alkohol nechci. To apk clovek furt nevi jstli muze ridit nebo nemuze, dehydruje to tak ze v tom vedru je pak uplne dementni. To teda asi nebude tim alkoholem uplne, ale nepomaha tomu zrovna.
Zdenek1307 Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Před dalším rakouským vrcholkem musím napustit krev pšenicí. Zítra to bude nářez! 1 1
Zdenek1307 Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července (upraveno) před 4 hodinami, Gustaf napsal: To je známka *panku* PS: až teď čtu, že začala dovolená Tak to je hodně vostrej start. Upraveno 4. července uživatelem Zdenek1307 1
Gustaf Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července před 8 hodinami, Zdenek1307 napsal: To je známka *panku* PS: až teď čtu, že začala dovolená Tak to je hodně vostrej start. Njn... Italská Ichnusa nebo Birra Moretti to není. Ale ještě se těším až ochutnam PANa. Ten mi smakoval nejvíc asi. No, udělám nálet na Lidl....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se