Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera na kole vedro jak pes, ale tahle zastávka bodla (tak jako bodne vždycky, bez ohledu na okolní temperatůru).

bizon.jpg.8fd358b77bcec6c90a466d08729123de.jpg

• Like 1
Odesláno

Asi to není nejvhodnější otázka, ale s nástupem menších pivovarů .. už vymysleli nějaké NEALKO co se dá pít a neni po tom člověku blbě? Zkoušim to každej rok a vždycky zůstanu u Mattonky, potřebujju něco do garáže ...

Odesláno
před 4 minutami, zceyee napsal:

Asi to není nejvhodnější otázka, ale s nástupem menších pivovarů .. už vymysleli nějaké NEALKO co se dá pít a neni po tom člověku blbě? Zkoušim to každej rok a vždycky zůstanu u Mattonky, potřebujju něco do garáže ...

Určitě vymysleli....nebo nízko alkoholová piva. Už jsem se s tím někde setkal. Ale už nevím kde, páč jsem si dal alko 😆

• Haha 1
Odesláno

Zadnej alkohol nechci. To apk clovek furt nevi jstli muze ridit nebo nemuze, dehydruje to tak ze v tom vedru je pak uplne dementni. To teda asi nebude tim alkoholem uplne, ale nepomaha tomu zrovna. :D

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Gustaf napsal:

IMG_20250704_180458.jpg

To je známka *panku* 

PS: až teď čtu, že začala dovolená 😀 Tak to je hodně vostrej start.

Upraveno uživatelem Zdenek1307
  • Haha 1
Odesláno
před 8 hodinami, Zdenek1307 napsal:

To je známka *panku* 

PS: až teď čtu, že začala dovolená 😀 Tak to je hodně vostrej start.

Njn... Italská Ichnusa nebo Birra Moretti to není. Ale ještě se těším až ochutnam PANa. Ten mi smakoval nejvíc asi. No, udělám nálet na Lidl....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...