X-Bob Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Jj, Chyne, meli tuhle dobrou 12 ze sladu, co prosel kourem, jako ze vyuzene :-) Ale nevim, jak se to jmenovalo. Ad Zamberecky Kanec - jeste se vari? A co Rybrcoul? Ten byl k dostani v lahvich na nadrazi v UO a Chocni,ale uz je to let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Plzeň z tanku, pak dlouhou dlouho nic a pak zase Plzeň. Když není tak Svijany, Radegast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Plzeň,Stella a Heineken.......pivko piju jen v létě a jen tyto tři druhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jo.hny Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 nechápu, jak může někdo pít Gambrinus nebo ty cizácký s*ačky jako Heineken nebo Stella Atakdále co na to říct, když chutná - tak chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Jedinej, kdo pije pivo, je Midloch, protože ví, že pivo se čepuje. Všichni ostatní co si něco necháváte natočit máte huby na spařený seno a klidně vám to může někdo ukroutit... Za mě Plzeň, Guiness, Krijk, Baron Trenck a jedenáctky od Krušovic a Gambrinusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Já mám nejradši Březňáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 Doma z velkých značek upřednostňuji Plzeň ale když je na čepu něco zajímavého,lokálního, rád ochutnám, a na dovolené Singha . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2010 RADEGAST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 Kamarád byl služebně v Africe. A ze Zambie mi přivez - no hádejte, co... Právě jsem ho vypil. Chutná to asi jako...Krušovice? Kdyby vám to v hospodě přinesli, ani byste nepoznali, že to nejsou Krušky, nebo "Gábin" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 Jelikož jsem Přerovák,tak bych měl pít Zubra,ale nějak ho nemusím-teda krom 12,ta je mňam,jinak Radegast,Gambrinus a samozřejmě Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 (upraveno) ..........ani byste nepoznali, že to nejsou Krušky, nebo "Gábin" to bude možná tím, že ho vyrábí SABMiller Upraveno 3. března 2010 uživatelem SukHoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hape Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 (upraveno) RADEGAST, PLZEŇ !!! Upraveno 3. března 2010 uživatelem Hape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 Jsem celkem prekvapenej, ze se najde pomerne malo z tech, co preferujou PIVO (=Plzen) a prevazujou konzumenti podivnych lokalnich tekutin.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 Furt mi kupují Plzeň, ale je to na mě moc hořký. Já radši Staropramen, Kozlíka nebo Krušovice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Svoboda Odesláno 4. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Jsem celkem prekvapenej, ze se najde pomerne malo z tech, co preferujou PIVO (=Plzen) a prevazujou konzumenti podivnych lokalnich tekutin.. Protože ty podivny lokalní tekutiky jsou většinou daleko kvalitnější než Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 12 - Plzeň,Bernard 10 - Ostravar,Kozel nealko - Birell,Bernard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 jelikož piju jen nealko, tak za mě jedině ŠVESTKOVEJ Bernard . doporučuju vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 jelikož piju jen nealko, tak za mě jedině ŠVESTKOVEJ Bernard . doporučuju vyzkoušet. tak to jsi první, koho znam, že mu chutná. Já ho zbožňuju, ale jak ho někomu doporučim, nikdo ho nedovede ocenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 tak to jsi první, koho znam, že mu chutná. Já ho zbožňuju, ale jak ho někomu doporučim, nikdo ho nedovede ocenit no ona je to tak trochu limoška (ale vynikající), takže nic pro ortodoxní pivaře . ale i klasickej nealko Bernard je dobrej, chutná mi víc než různý birelly atp.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Protože ty podivny lokalní tekutiky jsou většinou daleko kvalitnější než Plzeň No, vetsnu toho, co zde byla postla, jsem zkusil (rad zkousim lokalni piva, kdekoliv jsem) a vzdy jsem se moc rad zase napil Plzne. Jo, nekdy jsou chutove zajimavy a tak, ale to je vse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se