bluman Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Aktualne moje najoblubenejsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Tvl ten Benediktiner se tu snad nedá sehnat... No, projíždím aspoň jiný tmavý. Zatím jsem zkusil Kasteel (moc sladký), Leffe (belgičan, moc dobrej) a dneska prubnu Primátora 24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 před 4 hodinami, Zlý Jabko napsal: Tvl ten Benediktiner se tu snad nedá sehnat... No, projíždím aspoň jiný tmavý. Zatím jsem zkusil Kasteel (moc sladký), Leffe (belgičan, moc dobrej) a dneska prubnu Primátora 24. Ten primátor už je hodně vysoká voltaz, ale jeden se dá. To už je lepší ten stout od nich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Dneska jsem si dovezl z výletu, jedno jsem dal tam po kachničce s knedlíkem a zelím, to jsem nestihl vyfotit, ale doma v klidu a pivko mají fakt dobré. Byl jsem tam na obědě párkrát a opět spokojenost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 V 3. 9. 2022 v 11:58, Gustaf napsal: Ten primátor už je hodně vysoká voltaz, ale jeden se dá. To už je lepší ten stout od nich... Tos trefil, zvládl jsem jen půlku flašky... Fakt se to skoro dalo kousat Leffe zatím ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Něco na večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 V 3. 9. 2022 v 16:45, milomac napsal: Dneska jsem si dovezl z výletu, jedno jsem dal tam po kachničce s knedlíkem a zelím, to jsem nestihl vyfotit, ale doma v klidu a pivko mají fakt dobré. Byl jsem tam na obědě párkrát a opět spokojenost . Můj nejoblíbenější minipivovar už leta a nejradši mám Raráška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Na zkoušku Gulden draak classic a není to špatný, na ty belgický tmavopiva se zvyká snadno... Sympatičtější mi je ale pořád Guiness. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Tos trefil, zvládl jsem jen půlku flašky... Fakt se to skoro dalo kousat Leffe zatím ideální.Ten primator se nedá pít, je to sladké jak....z nutrie.Zato pšeničné od Primátora je pro mě lepší než Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 O víkendu jsem měl Muflon New England IPA a bylo to luxusní pití, škoda, že byla jen jedna lahev na zkoušku, jako druhý sme měli polotmavýho Magora a to se v porovnání s Ipou nedalo pít https://pivovarmuflon.cz/produkt/muflon-new-england-ipa-075l/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Dneska Šafář z ledničky v Kaufu. A je to dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Dneska Kácov . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Opět Rudohor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Dnes fajn motovylet do Lobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 před 4 hodinami, warann napsal: Dnes fajn motovylet do Lobce. To je jako nealko? Nebo normální pivo dovezené a pité doma? A nebo po pivu řídíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Než budu odpovídat na položené otázky, byl bych rád poučen o svých právech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 (upraveno) V čem je problém? Dojel do Lobče, tam se zmrskal a za tři dny pojede domů Upraveno 10. září 2022 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Kéž by to bylo jak píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Kéž by to bylo jak píšeš. Myslíš že je někdo takový pitomec že jede na motorce pije alkohol a jeste to da na internet? Jestli jo tak.....je to prostě nezodpovedný pitomec na bázi SPD.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Včera jsem ochutnal Poupětův Belgičan Witbier 11% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se