Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem přesedlal na nealkoholickou Stellu :) Napiju se i normálního piva, ale to opravdu čím dál tím více musí být chuťově nějaké... prostě mňamka :) Takže Leffe Blonde a pod. :) Jo a Krakonoš :)

Odesláno
Mě to chutná, faktem je, že já si dávám jedno v neděli, takže mě sračka ani nějakej multiplikační efekt nehrozí.

Co se týče sračky, tak tam je to spíš o zvyku než o pivu jako takovým. Stejně jako já s..u po Starobrnu, tak někoho jím odkojeného může prohnat Staropramen.

Po jednom pivu je to v poho, ale když jdu do hospody, tak většinou dřív než po šestym domu nechodim a devět jedenáctek Rohožek je záruka následujícího utrpení.

Odesláno

Z českých jedině Plzeň, nebo Svijany. Dříve i Kelt, ale už ho nevyrábí. Většinou spíše zahraniční, rád experimentuji a nepohrdnu ani belgickým višňovým...

Odesláno

zkoušel jste už někdo tu "novou" desítku Krušovice? Viz info, že majitelé (Heineken nebo kdo?) dal volnou ruku, že bez ohledu na náklady (teda zas ne ztrátové pivo) uvařit znovu kloudnou Krušovickou 10°, anžto díky tomu dosud echt "ekonomickému" pivu jim prý klesl výstav za poslední roky skoro o 1/4.

Odesláno
zkoušel jste už někdo tu "novou" desítku Krušovice? Viz info, že majitelé (Heineken nebo kdo?) dal volnou ruku, že bez ohledu na náklady (teda zas ne ztrátové pivo) uvařit znovu kloudnou Krušovickou 10°, anžto díky tomu dosud echt "ekonomickému" pivu jim prý klesl výstav za poslední roky skoro o 1/4.

Krušovice mi chutnaly, nakonec na Stochově a v okolí nic jiného nebylo a členem radioklubu byl i nějaký pan Kloub.

Teď jsem si třetinku dal 1.května na V.Dobrý, ale nějak mně nezaujala. Je však pravda, že konkurence tam byla veliká - Kácov, Bakalář, Chýně, Medvěd, skvělý pšeničný z Březnice.

Ochutnal's kladenské od Kozlíků naproti spořitelně?

Odesláno
Teď jsem si třetinku dal 1.května na V.Dobrý, ale nějak mně nezaujala. Je však pravda, že konkurence tam byla veliká - Kácov, Bakalář, Chýně, Medvěd, skvělý pšeničný z Březnice.

Chýně dělá šílená piva, většina chutná jako mix kofoly, kávy a vodky.

Odesláno

Bude-li příležitost, tak zkusím.

Chýně mě taky nezaujala. A to třeba Kofolu Skalamandere miluju ;)

Odesláno

Pivo uz takmer nepijem, ale ak ano, tak to musi byt Starobrno :thumbsup_anim: , radsej mam capovane ale aj flaskove je ok, ak ho nemaju tak idem do ineho podniku. V Kosiciach poznam jednu krcmu kde capuju Zubra a Litovel, tie mam tiez rad. Absolutne nemusim Kozla a Heineken, ten jeako keby bez chuti :thumbsdown_anim:

Odesláno
nový objev: 11 stupňový nepasterizovaný ležák pivovar Klášter. Znáte ho někdo? Mladá Boleslav a okolí.

post-1551-1270240792.jpg

Tak pod to se podepisuju!!! Poprvé jsem ho měl zcela náhodně na tyto velikonoce, nemohl jsem uvěřit jak chutná flaškový pivo, krásná plná chuť se sametovou pěnou, paxe mrknu na etiketu a je to jasný, jako jedno z mála se jedná o živé-nepasterizované pivo! Pro mě naprostá pecka, mají ho teď dokonce v akci v hypernově za 6,90.-kč (neuvěřitelná cena na tu kvalitu-Heinekení a Stelovské sračky se můžou zcela zahrabat) Jen nevím co budu pít až tam zase nebude, bral jsem 3 kastly a všude všem roztrubuju jak je to výborný pifko :thumbsup_anim:

Odesláno
Tak pod to se podepisuju!!! Poprvé jsem ho měl zcela náhodně na tyto velikonoce, nemohl jsem uvěřit jak chutná flaškový pivo, krásná plná chuť se sametovou pěnou, paxe mrknu na etiketu a je to jasný, jako jedno z mála se jedná o živé-nepasterizované pivo! Pro mě naprostá pecka, mají ho teď dokonce v akci v hypernově za 6,90.-kč (neuvěřitelná cena na tu kvalitu-Heinekení a Stelovské sračky se můžou zcela zahrabat) Jen nevím co budu pít až tam zase nebude, bral jsem 3 kastly a všude všem roztrubuju jak je to výborný pifko :thumbsup_anim:

Nedávno jsem byl na večeři v Klášterním šenku v areálu Břevnovského kláštera. Klášter tam mají čepovaný a byl opravdu skvělý. LINK

Odesláno

Tak o víkendu jsem se byl mrknout v Letňanech na tom pivnim festivalu a byl jsem mile překvapenej, výběr piv nekonečnej (ikdyž já se zasekl v tom nejmenšim stanu kde maj různý speciality, nakuřovanej černej Kocour je naprostá paráda), jinak teda tři velký stany, v každym jiný jídlo (taková te česká klasika převážně), všechny piva za čtyřicet. Což je samozřejmě nesmysl dávat za desítku Krušovice, ale za kvasnicovou nepasterizovanou šestnáctku z rodinnýho pivovaru to jde. Funguje tam celkem obsluha, záchody maj normální, žádný Toitoiky. Byl jsem tam teda odpoledne ale překvapilo mě že tam nebyli žádný vyloženě ožralové, spíš fandové a tůůristi. Ovšem v jedenáct večer to může bejt jiný kafčo:)

Tyjo to zní jako nějaký PR, ale tak já mám prostě pivo rád..:)

• po měsíci...
Odesláno

Pánové, kamarádi z Prahy.

Jsem velký milec Pilsneru Urquellu a jelikož bydlím v černé díře, tak minimálně jednou za rok vyrážím s kemy na PU tour do toho našeho města měst a výjezd už je coby dup.

Vloni se to celkem povedlo, kapánek jsem připravil trasu a dobré to bylo. Moudra o pivnicích jsem čerpal z ofiko webu plzeňského pivovaru.

Nějaký nástin trasy už mám, ale přivítám postřehy místních, kam ještě zajít na dobrou hladinku.

Takže už jsem byl nebo mám v plánu:

U Zlatého Tygra, U Hrocha, U Karolina, U Parlamentu, U Pinkasů, Jelínkova plzeňská pivnice, Konvikt.

Za tipy díky.

marosh, ředitel zájezdu Polské widle v Praze

Odesláno (upraveno)

Nějaký nástin trasy už mám, ale přivítám postřehy místních, kam ještě zajít na dobrou hladinku.

Takže už jsem byl nebo mám v plánu:

U Zlatého Tygra, U Hrocha, U Karolina, U Parlamentu, U Pinkasů, Jelínkova plzeňská pivnice, Konvikt.

Za tipy díky.

marosh, ředitel zájezdu Polské widle v Praze

Tak.. Sice to neni úplně centrum (ale nic hroznýho, dvacet minut tramvají nebo kousek autem), na Spořilově, konečná tramvaje "11", První Pivní Tramway. Legendární hospoda, vedoucí spolku "Sdružení přátel piva", recenze na ní byla i v Timesech.. Zvenku vypadá otřesně, vevnitř je to řádově lepšíPosted Image Stálá nabídka Plzeň, Pardál a kvasnice Primátor, plus každej tejden tři jiný točený piva. Např, Rambousek, Kocour.. vyloženě malý pivovary. Velká nabídka rumů (cca 40 druhů), , whisky. Jídla spoustu, ale to už takovej zázrak neni.

Další výhoda je ta že tam pochlastávám minimálně třikrát tejdně, takže mě tam určitě potkášPosted Image

Takže radim ti dobře, dej šanci taky něčemu jinýmu než Plzni:)

Upraveno uživatelem Micey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...