Andrew Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 (upraveno) Pánové za mě děkuji, jak Nokia, tak Zenfone5 vypadá dobře, já mezitím zjistil, jaký telefon žena má a je to Xiaomi 3S Tedy je nutné se poprat s: velikost ideálně 5" (v případě bezrámečkového 139x69mm)Baterka alespoň 4100 mAh (toto je fakt nutnost, žena má stihomam z kapacity baterky)Skvělý foťák, protože to je jeden ze zásadních důvodů Cenově ideálně kolem 10KKč, ale není to vysloveně omezené... Díky za případné nasměrování :-) Upraveno 11. května 2018 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Afri díky za recenzi recenze ;o) Máš recht, věnuji ho UNICEFu, aby ho dali děckám v Africe, co nemají co žrát. Hlad to asi nezažene, ale alespoň můžou hrát geocaching...Můžeš ho věnovat mi, taky mám pořád hlad, lednice prázdná a díky hladu se už ani nezvednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Ahoj, taky bych potreboval poradit. Dosluhuje mi staricka Nokia lumia 635. A tak sem vlezl na Alzu,že neco vyberu a prd.. Vubec tomu vsemu nerozmim. Výber je hodne podobný jaku u Andrew. Jen mam problem s velikostí, nechci nic velkeho max 5", slušnou baterku, foták. Hry nehraju, použivam navigaci a internet, takže LTE, nebo 4g nebo jak se to jmenuje. Líbí se mi iphone SE ale vzhledem k používaní, to jsou zbytecne vyhozeny peníze. Cim menší tím lip. Cena tak do 4tis. Diky Michal redmi 4x. Jen foťák slabší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 wizard-ov: Mám Note8, co se týče bixby tak sem přišel jak z toho udělat užitečnou věc. Jako první jsem vypl automatické odposlouchávání mikrofonu (aby to furt nefízlovalo), a pak vypl ten bixby panel (aby se zobrazil jen po zmáčnkutí bixby tlačítka), no a na ten panel jsem nastavil jenom aktuální počasí, takže paradoxně bixby tlačítko používám díky tomu docela často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Pánové za mě děkuji, jak Nokia, tak Zenfone5 vypadá dobře, já mezitím zjistil, jaký telefon žena má a je to Xiaomi 3S Tedy je nutné se poprat s: velikost ideálně 5" (v případě bezrámečkového 139x69mm)Baterka alespoň 4100 mAh (toto je fakt nutnost, žena má stihomam z kapacity baterky)Skvělý foťák, protože to je jeden ze zásadních důvodů Cenově ideálně kolem 10KKč, ale není to vysloveně omezené... Díky za případné nasměrování :-)Já mám už přes dva roky huawei Mate 8. Dneska ho seženeš nový okolo 8 - 9 tis.Je to 6 palcový mobil s uzoučkýma rámečkama. S třema gigáčema ramky a 32Gb vnitřní paměti.Já používám ještě 128Gb kartu.V každým případě stačí pořád na vše a podporuje veškerý OTG.Utáhne přes OTG i externí HDD.Teď jsem po dvou a něco letech vyměnil baterii /330,- Kč/ a zase v poho.Jinak baterie 4000 mah .Píšeš že potřebuješ min. 4100, ale to jsou fakt jen čínský extrémy.Jukni na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Lenovo P2 má 5100 mAhhttps://mobilizujeme.cz/clanky/recenze-lenovo-p2-nejlepsi-smartphone-pro-cechy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Jo to je pravda.Ale jinak je HiSilikon Kirin 950 trochu silnější než Snapdragon 625.A to nemluvim o fotoaparátu.Ale alternativa dobrá. 5100mAh je slušný.Je potřeba to pořešit a shlédnout na youtube.Kirin 950 fakt na dnešní poměry moc nežere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Chci se zeptat,neznáte nějakou bezplatnou aplikaci na přesné zaměření pozemku, plochy nejlépe v češtině, na android 5.1 ? Děkuji za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Kluci Iphone 7 plus. V cenove relaci cca 17 az 18 tisic. Dobra volba nebo je lepsi se podivat do jinych vod? Vim treba ze šestka se dost reklamovala. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Chci se zeptat,neznáte nějakou bezplatnou aplikaci na přesné zaměření pozemku, plochy nejlépe v češtině, na android 5.1 ?Děkuji za rady. Jako abys určil přesně výměru toho pozemku pomocí smartphonu? To z podstaty věci existovat nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 (upraveno) Narazis na to slovo "presne" ? Jinak aplikaci, co pracují s gps a vykresli ti trasu, body a plochu uvnitr, je spoustu.. nebo aplikaci, co ti to vypocitaji přímo z google map... Dej si na youtube "android app area measuring".. nebo "gps tracking and area calculation"..nebo tak neco a uvidis.. Otazka je k cemu to potřebuješ? Pro vlastni orientaci to staci.. dan z nemovitostí bych podle toho nepocital.. :-) Upraveno 13. května 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 (upraveno) Ano, především. Záleží co to je přesně? Na metr čtvereční? Na deset. Jaká výměra / plocha? Ta šikmá - skutečná, kterou musíš projet třeba sekačkou, když budeš sekat trávu? Nebo ta co je "průmětem" pozemku do mapy / roviny? Jak přesně si myslíš, že určíš polohu pomocí GNSS (GPS, Glonass, Beidou) mobilem? A jak přesně pak myslíš, že z toho může být určena / vypočtena výměra? V žádném případě to nebude na metr čtvereční :-) Upraveno 13. května 2018 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Ano, především. Záleží co to je přesně? Na metr čtvereční? Na deset. Jaká výměra / plocha? Ta šikmá - skutečná, kterou musíš projet třeba sekačkou, když budeš sekat trávu? Nebo ta co je "průmětem" pozemku do mapy / roviny? Jak přesně si myslíš, že určíš polohu pomocí GNSS (GPS, Glonass, Beidou) mobilem? A jak přesně pak myslíš, že z toho může být určena / vypočtena výměra? V žádném případě to nebude na metr čtvereční :-)Jo, je to rovná plocha pozemku. Měla to být rekreační oblast, pak se to najednou změnilo na stavební a tak se na části pozemku, kterou jsme neoplocovali, aby se dala dobře sekat i z venku, objevila struska až k plotu a geodet. kostky zmizely. Pak se tam dělala kanalizační připojení a geodeti to zpětně zaměřili a zabetonovali kovové tyče označené reflexní barvou a ty opět nějaký ,, určitý '' soused vymlatil. Tak cca přibližně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 No tak pokud potřebuješ označit znovu hraniční body pozemku, nezbývá než objednat geodeta, tohle přesně opravdu žádným mobilem nejde. A to tehdy, až to bude mít cenu, tzn. třeba těsně před tím, než to budeš chtít oplotit. Nevím teda, jak to tam přesně vypadá, ale předpokládám, že zhruba asi víš kde ty hranice jsou, takže pokud tam je situace (soused), jakou popisuješ, má zřejmě cenu hranice jakkoliv přesně označovat pouze tehdy, pokud budeš chtít třeba stavět ten plot. Lidi jsou nenechavci a někdy naschválníci a zlomyslní. Neexistuje označení (stabilizace) hranic, které by někdo nezničil, když bude chtít, i kamenné mezníky už jsem viděl zničené a vytahané (někdy i záměrně zničené zemědělci jejich stroji na krajích polí, zřejmě z blbosti a neznalosti, ale zcela jistě záměrně) a kdo chce zničí Ti i plot, je to smutné, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 (upraveno) Lenovo P2 má 5100 mAhhttps://mobilizujeme.cz/clanky/recenze-lenovo-p2-nejlepsi-smartphone-pro-cechy Ta P2 se již neprodává (vím, že se dá sehnat, ale je to dárek, tak bych raději něco ze standardní nabídky). V podstatě jsem se omezil jen na Xiaomi (má a nedá na něj dopustit), Asus a právě Lenovo. Objevil jsem tady toto - nový model, v Mallu je skladem.https://www.alza.cz/xiaomi-redmi-note-5-lte-64-gb?dq=5281051 Má 4000mAh, což beru jako +/- to samé, duální fotoaparát a Android 7,1 Oproti vlajkové lodi od Xiaomi má navíc i klasický stereo jack, což je velké plus a cena je více než příznivá. Je nějaký důvod, proč bych jej neměl vzít? Upraveno 14. května 2018 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Xiaomi bych nebral už jen proto, že do všech jejich telefonů vede informační dálnice, kterou skrze firmu kontroluje vláda PRC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Fiha, to mas z akeho zdroja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 (upraveno) Uz davnejsie sa prevalilo ze nejaky cinan /asi X/ posielal dakam na server v cine kontaky a smsky... Stacilo byt pripojeny na net... Edit: Napr. tu daco otom pisu www.linkedin.com/pulse/xiaomi-phohnes-secretly-sending-users-sensitive-data-nasibov-mscm Sent via IPoAC Upraveno 14. května 2018 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Xiaomi bych nebral už jen proto, že do všech jejich telefonů vede informační dálnice, kterou skrze firmu kontroluje vláda PRC. si tam stačí nahrát české miui.. je to optimalizované, bez čínského bordelu.. práce jednou na 20 minut. Pravidelné aktualizace OTA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 (upraveno) Fiha, to mas z akeho zdroja? Mám to takříkajíc přímo od zdroje :-). Jeden můj kolega z Číny dělal 4 roky na vývoji telefonů (Xiaomi a Huawei - stejná pakáž :-)). Nejsem odborník na dané téma, ale podle toho, co mi říkal, tak to, že tam nahraješ Českou verzi OS to nevyřešíš. Údajně mají tyhle špehovací funkce implementované na úrovní driverů. Ale tak klidně si to používejte...mě je to koneckonců fuk :-D. Upraveno 15. května 2018 uživatelem AdaMoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se