Effe Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Odesláno 11. září 2018 ale abychom zároveň nepomohli druhé straně :-)
stosi Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Odesláno 11. září 2018 (upraveno) u WM stejně jako u některých android nádstaveb funguje komplet záloha do cloudu - některé zálohy jsou přístupné jednoduše online, vč. "odpadkového koše" na SMS.. ))) bez nutnosti autorizace přístupu třeba formou sms :-)))). Je to otrava, ale ono se opravdu vyplatí minimálně při prvním spuštění důkladně prolézt nastavení telefonu a přípojných služeb. edit: teorie o spyware, rootu, odposlechu, atd. jsou myslím mimo.. to je typicky chlapské analyzování problému - tak by jsme akorát špionováli my. Upraveno 11. září 2018 uživatelem stosi
Maxel Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Odesláno 11. září 2018 (upraveno) Díky všem za více či méně plodné příspěvky. Zálohování čehokoliv kamkoliv měl vypnuté, ať už do pc nebo cloudu. Je to stará škola, telefon má na volání a sms. Tudy cesta nevede. Stejně tak v telefonu nebyla (nalezena) žádá extra (hack) appka. SMS ?unikl? obsah, hovory jen výpis čísel. Takže je to celý blbost a nejpravděpodobnější je teorie Tom4 Upraveno 11. září 2018 uživatelem Maxel
geometr Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Odesláno 11. září 2018 "... Je to stará škola, telefon má na volání a sms..." Tady bude zakopanej pes. Takže Tom4 a rafinovaná ženská :-)
pepyczek Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Zdravím, sháním pro sebe nový mobil, spíše menší (kolem 5 palců), cenově bych se rád vlezl do 5 000 Kč. Co očekávám: dual sim (ale není podmínkou), rychlý chod, slušné fotky. Zatím mám tyto favority: Xiaomi Redmi 4X 3GB/32GB Global Huawei P8 Lite 2015 Dual SIM Samsung Galaxy J3 2017 J330F Dual SIM Co byste vybrali? Díky moc.
stosi Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Pozor na ten Samsung - nemá, aspoň pro mě docela zásadní věc, aut. regulaci jasu.
ragu Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Za ty prachy bych vzal třeba lehce jetej honor 8 nebo 9.
pepyczek Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Pozor na ten Samsung - nemá, aspoň pro mě docela zásadní věc, aut. regulaci jasu.Díky za info! Za ty prachy bych vzal třeba lehce jetej honor 8 nebo 9.Koukám na heureku a i novej vyjde na necelých 5k, projdu si nějaký recenze. Díky za tip.
ragu Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Díky za info! Koukám na heureku a i novej vyjde na necelých 5k, projdu si nějaký recenze. Díky za tip.Bacha jen u těch lite verzí na parametry. U androidu bych nešel s ramkou pod 3gb, spíš bych koukal po 4. Honor 8 jsem měl dva roky a kdybych ho nerozbil, mám doteď.
siwi Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Už po několikáté ze tu za ten Honor 8 taky přimlouvám. Po půl druhého roku používání bez nejmenšího problému nebo zaškobrtnutí. A morálně mi ani po té době zastaralý nepřijde.
sibirnaya Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Zdravím, sháním pro sebe nový mobil, spíše menší (kolem 5 palců), cenově bych se rád vlezl do 5 000 Kč. Co očekávám: dual sim (ale není podmínkou), rychlý chod, slušné fotky. Zatím mám tyto favority: Xiaomi Redmi 4X 3GB/32GB Global Huawei P8 Lite 2015 Dual SIM Samsung Galaxy J3 2017 J330F Dual SIM Co byste vybrali? Díky moc.taji si vem A6ku.. https://www.imobily.eu/mobilni-telefony/mobilni-telefony-samsung/samsung-galaxy-a6-a600f-dual-sim-gold.html?sort=p.price&order=ASC nebo aspon J7 https://www.imobily.eu/mobilni-telefony/mobilni-telefony-samsung/samsung-galaxy-j7-2017-j730f-dual-sim-gold.html?sort=p.price&order=ASC
Filip.J Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 @pepyczek: Mám to Xiaomi Redmi 4X a na rozdíl od Samsungu jsem s tím po asi půl roce stále spokojen - právě z něj píšu. Svižný to je, parádní výdrž, a jak to fotí se podívej, vyfiltruj si moje poslední příspěvky v Co máte dnes na ruce...
geometr Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Vím, že ve výběru máš jiné stroje, ale dám tip: Já si koupil Moto G5s. Dual SIM je to hybridní (buď 2 SIM nebo SIM a paměťovka). Něco málo je o tom tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27464-vybiram-mobil/page-150
cmelda88 Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Za Huawei pod 5tis jednoznačně P Smart. 3/32GB, FHD displej, dual foto, dual sim.. P8 lite už opravdu ne. Je to zastaralý telefon stejně jako Honor 8. Tam když už, tak Honor 9.
ragu Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Je to zastaralý telefon stejně jako Honor 8. Tam když už, tak Honor 9.Zastaralý čím přesně prosím tě? HW furt na úrovni dnešních modelů, update na poslední Android je potvrzený. Rozdíl oproti Honor 9 je minimální.
siwi Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Je to přes 2 roky starý model, ale zastaralý určitě není. Nové modely toho o moc víc nenabízejí.
cmelda88 Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Ragu: jde především o čipset. Rozdíl mezi nimi je veliký. Nejde jen o výkon, toho mají asi oba dost, ale o technologie v tom obsažené. Foťák, baterie, konstrukce těla, lepší jas displeje a jeho lepší čitelnost na slunku, dostupnost ND a příslušenství... to vše hraje pro H9... A také updaty. Na Honor 8 android 9 už nebude. Co si kdo koupí, je mi opravdu jedno, moje prachy to nejsou. Přiznávám, že jako člověk ze servisního centra na to můžu mít jiný pohled než BFU. Nicméně, radím dle svého nejlepšího svědomí.
ragu Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Já tomu rozumím, ale člověk co kupuje telefon do 5000 nic z toho dle mě nedocení.
pepyczek Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Redmi 4X je už bohužel vyprodaný. Opravdu bych se rád držel té velikosti 5 palců, díval jsem se na Xiaomi Redmi 5A, ten je velikostně v pohodě, ale 2GB RAM a 16 GB úložiště mi přijde málo :-(. Mrknu ještě na to, co doporučoval sibir a další modely, které jste tu zmínili.
pepyczek Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Když opustím od velikosti 5 palců, tak ve vodách 5,5 palcových smartphonů mě celkem zaujal Xiaomi Mi A1. Máte někdo zkušenost?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se