miramax Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Odesláno 21. září 2018 taji si vem A6ku.. https://www.imobily.eu/mobilni-telefony/mobilni-telefony-samsung/samsung-galaxy-a6-a600f-dual-sim-gold.html?sort=p.price&order=ASC nebo aspon J7 https://www.imobily.eu/mobilni-telefony/mobilni-telefony-samsung/samsung-galaxy-j7-2017-j730f-dual-sim-gold.html?sort=p.price&order=ASCMyslím, že jsi tady už někdy psal, že nákup z tohoto eshopu je v pohodě, ty tam kupuješ normálně mobily z EU distribuce a vše ok? Diky
sibirnaya Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Jojo, ted zrovna pisu z S9 od tama, ten mam od jara.
Americkej Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 (upraveno) Muj Sams vod nich našeptává sms-ky jen anglicky nebo polsky. Edit: Ale chuj s tym, stál prd a moc nepíšu. Upraveno 22. září 2018 uživatelem Americkej
sibirnaya Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Ja mam T9ku vyplou, ale naseptava cesky.
sibirnaya Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Rikam, jedinej 'problem' byl, ze S9 prisla s UK nabijeckou. Resp usb kabel a UK stekr. Ale ja mam jednak redukce z UK na CZ, tak CZ stekr.
Geodet Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Odesláno 25. září 2018 Vybírám mobil. Mám 2 kandidáty. Xiaomi Mi A1 nebo Asus ZenFone 4 Max. Nebo něco podobnýho v týhle cenový relaci a velikosti do 5" nebo lehce přes. Dále vyšší výdrž baterie. Pro Xiaomi mám trochu slabost z důvodu, že synátoři je mají zhruba 2 roky a žádný problém. U nových modelů Xiaomi mám trochu problém, že začínají dělat čím dál větší dipleje a baterie s menší kapacitou.
noviisek Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 Mazec, po letech nudy konečně revoluce Jenom kopírují Apple, ten se ohybal už dávno.Jen zvědavý jak to bude v praxi, snad to nebude slepa ulička. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
Liqid Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 Máš pravdu, na ohebnou jablečnou šestku jsem skoro už zapomněl
knihomol Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 Ja jsem z toho Applu rozpolceny. Mam ted Iphone SE a rad bych neco novejsiho, dual sim. Nemam moc velke ruce, tak spis neco stredni velikosti. Uvazuju o xs, ale 30 tis se mi zda uz dost penez. Kladne ohlasy jsou na xs max. Lip by se mi na nej divalo jelikoz jsem slepy 5,5dpt. Zaujal me samsung s9, s9+, note9 a huwei pro. Daji se sehnat za pulku co iphone, tak fakt nevim
klobadysek Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Díky za tip s Plantronics Voyager Legend. Už je doma a zatím dělá vynikající dojem - testoval jsem venku na terase ve větru, telefon byl doma a protistrana si pochvalovala. Respektive zvuk byl lepší než z telefonu! Od pondělka nastoupí do služby.
michal.s Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Ahoj, máte někdo zkušenosti s "odolnými" telefony. Především se mi jedna o odolnost proti vlhkosti. Dělám fyzicky náročnou praci a samozřejmě se u toho potím, takže telefom vyndavam mokrý. Koupil jsem Samsung A3 s IP 68 a po pul roce mi začal hlásit vlhkost v usb portu. Takže hledam náhradu.. Diky
geometr Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Jestli nebude lepší si koupit takový to vodotěsný pouzdro, takovej ten jako pytlík.
michal.s Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 To jsem hledal, ale je to hrozně neforemný. Překáží to...
Liqid Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Nic lepšího asi nenajdeš, udělej si na kalhotách voděodolnou kapsu.
michal.s Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Super nápad, ale resim mobil, ne kspsu.
Liqid Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 (upraveno) Pokavaď se nepletu, tak vyšší certifikace než IP68 momentálně na trhu není. Pouzdro nechceš. Ony ty odolné telefony jsou spíš bytelnější tzn. třeba odolnost proti pádu. Můžeš zkusit CAT S41, ale certifikaci to má stejnou. Upraveno 25. října 2018 uživatelem Liqid
michal.s Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Ani tak mi nejde o certifikaci, ale zkušenosti. Recenze na tento tip telefonu jsou dost rozdílné. Pouzdro jsem už řešil, ale nevyhovuje mi to. Pokud bych našel vhodné, je to samozřejmě nejjednodušší řešení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se