El Nano Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 nemáte někdo zkušenosti se Samsungem A5 2016? Hledám nástupce mé S4 mini a tenhle se mi jeví jako vcelku fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 https://mobilenet.cz/clanky/recenze-blackberry-dtek50-cenite-si-soukromi-31007 co tohle? můžu ho mít za 5k....ale BB jsem nikdy nesledoval, tak nevím....tak sem ho koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Tak nám pak poreferuj. Jsem ani netušil, že BB dělá droidy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) Podle mě jsi vybral dobře za tu cenu. BlackBerry si dalo s androidem záležet a má to dobře vyladěné. Já mám BlackBerry Priv a jsem spokojený. Otázka je jestli tady BlackBerry bude za rok nebo dva, ale to už stejně budeš mít jiný mobil Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Jj, dám vědět. snad bude ok. zítra jdu vyměnit simku za nano sim a pak se pustím do nastavování, stahování, přizpůsobování....to bude neco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 WTF? Kde ho muzes mit za 5 litru, pac pak ho chci taky za bura... Ja prave premejslim nad necim tak cca 5-6, nebo 7 max, ale to uz musí byt fatk pecka. Spis tedy levnejsi stredni tridu. BB Classic zatím facha perfetkne, ale potrebuju jeden androidi mobil. tak sem ho koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Tak jsem okolnostmi donucen si poridit jako pracovni mobil něco stredne dobrého a stredne levného, extra požadavky nemam, ale nasledujici by to mělo splnovat:Pamet: je to jedno, cokoli nad 16GB ok, s moznosti nebo nemoznosti pametovych karetLTE: ano, pokud možno k pouziti i mimo civilisaci, takze i pasmo 800MHzNFC: nutne nepotrebuji, pokud ma ok, pokud ne preziju toVelikost displeje: idealne 5 palcu, ale maximalne v rozmezi 4,5-5,5 nic mensiho ani většího neprezijuRAM: Minimalne 3GBZadni fotak: nad 10Mpx, uprimne, pokud je to nad 8 a vite, ze dela slusne fotky, tak je to dobryJemnost displeje: alespoň kolem 300ppiCtecka otisku prstu: potěší, ale absenci přežijuBaterka s co nejvyšší moznou vydrzi...Česká distribuceA tohle vse za něco kolem 5-6 tisíc ceskych dukatu, max 7, pokud to bude absolutni pecka ve všech ohledech Nemate někdo prehled o nabídkách, tajných suprdealech anebo třeba vedomi o nejakem modelu, který není proflakly, takze bych na nej nemohl narazit...Zatím uvazuji nad Acer Liquid Z6 Plus nebo Xiaomi Redmi 3s, neznate něco jiného/lepšího/levnějšího/vykonnejsiho/zelenejsiho nebo tak něco?Predem dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 nemáte někdo zkušenosti se Samsungem A5 2016? Hledám nástupce mé S4 mini a tenhle se mi jeví jako vcelku fajn. kupoval jsem asi 2 mesice zpatky manzelce, byl cashback a jeste v euronicsu 10% dolu, sam pouzivam s7 a za ty penize je to velmi dobre zpracovany, prijemne rychly mobil, display ok, baterie fajn, zena nadsena z eBaye jsem nakoupil kryty a na chvili je vystarano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 WTF? Kde ho muzes mit za 5 litru, pac pak ho chci taky za bura... Ja prave premejslim nad necim tak cca 5-6, nebo 7 max, ale to uz musí byt fatk pecka. Spis tedy levnejsi stredni tridu. BB Classic zatím facha perfetkne, ale potrebuju jeden androidi mobil. Ten Alcatel Idol 4 je podle té recenze, co postnul Gustaf, prakticky to samý, tak řádově o dva, dva a pul litru levnější než BB co jsem tak koukal. Nevim ovšem, jestli je to za takovou cenu "fakt pecka". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 je stejnej, dělá to pro ně stejná firma TCL. Ale BB tam má tu svojí nadstavbu. Beek76: Zkus se podívat na Honor7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 No, v cene nejlevnejsi ceske distribuce u obou je rozdil 2 litry, zda to za to stoji obecne, nevim, ja bych radeji BB s tim upravenym androidem a s HUBem. Dle parametru je ten Alcatel za tu cenu asi dobra volba... Ten Alcatel Idol 4 je podle té recenze, co postnul Gustaf, prakticky to samý, tak řádově o dva, dva a pul litru levnější než BB co jsem tak koukal. Nevim ovšem, jestli je to za takovou cenu "fakt pecka". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Mně se i to provedení BB líbí víc - sklo x hrubá (neklouzavá) záda. Ale to je otázka vkusu. Docela bych si ten systém poladěnej BB zkusil ze zvědavosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Zatim to testuju a super. BlackBerry Hub je paráda. Vše přehledně sjednocené pod jednou ikonou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Jsem koukal na Play, že ten BB Hub se dá stáhnout i pro jinej telefon než BB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 To nevim...tak asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 ano da se, chova se ale jako obycejna aplikace a ne tak jak v klasickem BB prostředí, pretazenim prstu zleva do prava. Ono to bude celkem pouzitelny i tak, ale stejne tak, jako OS vyvinuty pro danej mobil jako v pripade jabka, asi bude androdid s BB upravou lip odladenej celkove nez bezny android s dodatecne nainstalovanymi serepetičkami.BB DTEK60 je pak absolutni spicka, tady u DTEK50 jsem cetl, ze tim jak se vse uvnit mobilu posila sifrovane tak je to celkem narocne a je poznat na rychlosti, samozrejme je to spis minimalni rozdil oproti třeba stejne výkonnému androidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Myslíte, ze seženu neco lepšího nez redmi 3s? Nasel jsem za 3.500 event. za 4.000 s LTE pro ČR. Vice peněz se mi do toho nechce dat. Chci solidní telefon s úhlopříčkou max 5 palců. Diky za zhodnocení/další tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Myslím že ne. Řešil jsem to u ženy a redmi3 mě vyšel nejlépe v poměru vena/vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Stosi: vem to lenovo v inzerci http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/101559-mt-lenovo-vibe-x2/&do=findComment&comment=1809996 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Jo, hele, taky bych vzal to Lenovo z inzerce.Chjo, ja se do toho trosku zamotal, a ted uz jsem v prdeli. Zatím vse smeruje ke Xiaomi Redmi Note 3 3/32GB global special edition, kerej ma všechna pasma LTE, ale jsem si rikal, ze ještě pockam na podrobny data o Honor 6x, nicmene dle mobilmanie jsou na tom cca stejne, cenou asi taky se vejdu u obou verzi na něco kolem 6 tisíc s ceskou distribici a v barve která nebude ani bila ani zlata...Jenomze jsem mezitím objevil Xiaomi Mi5, který je ale mimo planovany rozpocet, asi tak o 2,5 litru, jenomze vykonove to je takovej skok, ze se razem objevujeme ve sfere topmobilu (na zaklade antutu benchmarku rozhodne)... Uvidim, tak asi pockam do zverejneni ceny Honor 6X na alze, pak omrknu ty ostatní 2 a vyberu si. Dle antutu, vyse zminene Redmi Note 3 Pro za 6 litru ale taky porazi skoro vse na ceskem trhu az do cenove urovne 9 tisíc, kde se razem objevi Mi5... Mohlo by se něco zajímavého objevit v prodejni sekci v této kategorii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se