Hasňa Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Mate 8 byla druhá volba. Mě limituje navíc absolutní nutnost dvou SIM. Prohrál to tím svým proprietárním prostředím. Chtěl jsem čistý Android. Jinak tu baterku bych bral všemi deseti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Kamarád má oneplus a furt si stěžuje, nejhorší závada byla tuším permanentní ztráta signálu. U tý S8 se mi líbí ten displej (jde přečíst i na světle). Co se týče androidu tak mám k němu celkem odpor, ale v rámci použitelnosti jsem své požadavky snížil. Váhám, váhám ... huawei se mi nelíbí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Pokud máš odpor, tak to nelámej. Já jsem happy androiďák a OnePlus jede zatím fajně. Kup Jabko a máš klid. Znáš ten systém a kazí se občas všechny. Jen my na druhé straně v tom lítáme za míň peněz. Což je fajn. Huawei Mate se mi jinak líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Před časem jsem četl dobrý článek, tak ho sem plácnu. V článku se hlavně píše že jsou telefony nastaveny na FullHD i když mají QHD a spousta lidí to neví. Byl to zrovna můj případ. Po nastavení na QHD jsem ho stejně nakonec vrátil na Full HD, nepoznal jsem rozdíl a šetřím baterku. Vysoké rozlišení displeje je zbytečné, přiznávají výrobci. Nastavují nižší - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 (upraveno) Pokud máš odpor, tak to nelámej. Já jsem happy androiďák a OnePlus jede zatím fajně. Kup Jabko a máš klid. Znáš ten systém a kazí se občas všechny. Jen my na druhé straně v tom lítáme za míň peněz. Což je fajn. Huawei Mate se mi jinak líbí. Mám iP 6s, jenže: - občas se vypne- objevily se bílé tečky po levé straně displeje (dle prodejce od prachu ... (wtf?))- dnes začal ztrácet signál (je fakt že furt skáču přes sítě cz - de (roaming)- displej se občas sám ztlumí (ale tam jsem dnes provedl cosi nazvané "DFU restore", tak uvidím jestli se to spraví + 3D touch (90% využiji pro posun kurzoru při psaní)+ iMessage a celková wireless kooperace s MacBookem+ odladěné touch ID Tak váhám nad tím samsungem no .. Upraveno 28. května 2017 uživatelem qoyi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Mám P2 a potvrzuji, že baterie vydrží neskutečně dlouhohttps://mobilizujeme.cz/clanky/recenze-lenovo-p2-nejlepsi-smartphone-pro-cechy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 P2 má baterii 5100mAh. To je dost.Tedy oproti ostatním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Taková baterka je muj sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Přidám mou zkušenost. Od počátku IQ telefonu android. Vždy top modely značek. Zamrzlé, sekání, padání apek. Ne zase tak často, ale musel jsem pravidelně vyndavat baterku, atd. Nas.ral jsem se dva roky zpět a koupil iphone. Aktuálně ip7. Fotí naprosto skvěle, baterka mně dá v klidu den (jsem na tom furt, supluje mně to pc, furt internet, mail, instagram, atd). Systém jede bez jediného problému, nemám důvod k návratu. Je mně vcelku jedno, jestli je na tom jabko nebo Samsung, zajímá mě, jak moc mě to se.re při práci, tady zatím ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Přidám mou zkušenost. Od počátku IQ telefonu android. Vždy top modely značek. Zamrzlé, sekání, padání apek. Ne zase tak často, ale musel jsem pravidelně vyndavat baterku, atd. Nas.ral jsem se dva roky zpět a koupil iphone. Aktuálně ip7. Fotí naprosto skvěle, baterka mně dá v klidu den (jsem na tom furt, supluje mně to pc, furt internet, mail, instagram, atd). Systém jede bez jediného problému, nemám důvod k návratu. Je mně vcelku jedno, jestli je na tom jabko nebo Samsung, zajímá mě, jak moc mě to se.re při práci, tady zatím ok. Měl si 6s? Jak je to s baterkou? Já pustim hudbu z youtube a za půl hodiny mam 50% baterky, kterou za další hodinu dotřískam navigací + internetem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 OnePlus 3. Téměř dokonalý. Pro mé požadavky. Cistý android, absolutně nepadá, nemrzne, rychlý, jak blesk, updaty jedny z prvních, velký, pevný. Jen ta baterka. To je průser. Má to sice rychlo nabíjení, do půl hodinu z nula na sto, ale můj provoz to prostě 24 hodin nevydrží ani omylem. A to je prostě velké mínus.Se divím, jelikož většina plnokrevných čiňanů mají ty baterky velmi silné, zakládají si na tom. U mě je u mobilního telefonu výdrž baterie na prvním místě, takže telefon který nevydrží ani den má k dokonalosti hodně daleko :-) Ale jak píšu, každý to máme jinak, já osobně s telefonem hlavně volám a kámoši říkají že jsem divnej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 BB Passport doslouzil, co dal...BB s androidem jsem zamitnul, koupil iPhone SE a zatim se da. Rychly, pekne celkem fajn foti, spousta aplikaci, ktere na BB nesly, ale na tu SW klavesnici se tezko zvyka, passport byl na psani, praci genialni, ctvercovy displej take, HUB a celkove OS10 se mi jevi jako mnohem lepsi, nez iPhone a to o dost. Velka skoda, ze ho zarizli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 (upraveno) Taky nemám a neměl jsem s androidem problémy, v životě jsem nemusel vyndat baterku třeba a to kupuju jen telefony kolem 5000 Kč, max je poslední 5500, víc za ten spotřebák nedam. Měl jsem jen samé LG, teď mám Huawei. Jasný je, že s příchodem smartů se rozmanitost uživatelů hodně zvětšila, každej potřebuje a každýmu vyhovuje něco jinýho. Není to tak dlouho, co tu někdo koupil nějaký poslední BB a celkem se k tomu vyjadřoval kladně, jestli si dobře pamatuju. Bude to o pár stránek výše. Upraveno 29. května 2017 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Se divím, jelikož většina plnokrevných čiňanů mají ty baterky velmi silné, zakládají si na tom. U mě je u mobilního telefonu výdrž baterie na prvním místě, takže telefon který nevydrží ani den má k dokonalosti hodně daleko :-) Ale jak píšu, každý to máme jinak, já osobně s telefonem hlavně volám a kámoši říkají že jsem divnej..... Jses divnej. :-) Ja skoro nevolam. Radeji pisu. No, ta baterka je velke minus, to nepopiram. Vsak to taky pisu. Pokud bude mit OnePlus 5 stejny problem, tak se poohlidnu asi jinde. Sony, zase nefotil a soustavne se rozlepoval, Samsung mel zasekany Android svyma naprosto silene spatnyma vecma, apkama a nastavbama, Apple nedela dvousimkac. Vsude je neco. Ovsem nemrznul a nepadal mi ani jeden Android. Asi jsem taky divnej. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 BB Passport doslouzil, co dal...BB s androidem jsem zamitnul, koupil iPhone SE a zatim se da. Rychly, pekne celkem fajn foti, spousta aplikaci, ktere na BB nesly, ale na tu SW klavesnici se tezko zvyka, passport byl na psani, praci genialni, ctvercovy displej take, HUB a celkove OS10 se mi jevi jako mnohem lepsi, nez iPhone a to o dost. Velka skoda, ze ho zarizli. Ještě se vrátíš zpátky a koupíš si další BB Passport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Ještě se vrátíš zpátky a koupíš si další BB Passport. To nevim, leda ze by ozivili OS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 taky jsem se vrátil; a OS je živý dostatečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 (upraveno) Prosím o radu. Mobily nesnáším, nerozumím jim, ale tak nějak to bez nich nejde, že. Je možný, že mně iphone 5s jako starej důchodce přestává slyšet? Prostě já nikoho skoro neslyším, zrestartovanej jsem, bordel z mikrofonu vyčištěnej, všechno nahlas. Nemůžou to nějak kurvit těmi novými operačními systémy, abych si musel koupit novej? A tak mám otázku? Nosit to do opravny a pokusit se o reinkarnaci nebo koupit nový kus? A když nový, chci mít maximální jistotu, že to bude chodit, nebude se to sekat, internety na tom půjdou, neposere se to, když mi na to naprší a bude to dělat hezký fotky? Na operačním systému asi nezáleží. Android se naučím taky. Takže mám si koupit iphone 7 za bambilion peněz nebo samsung galaxy s7 edge za menší bambilion, protože tam je dva a půl litru cash back, . Nebo existuje ještě něco levnějšího, co splní výše uvedené nesekání se, krásný fotky a je připraveno na službu v kapse, pohozeno v tašce, zmoknuto na biku, zmrznuto na běžkách, spadnuto při prudkém zabrždění v autě ze sedadla spolujezdce atd. ?Díky za každou radu, jsem z toho na palici. Upraveno 1. června 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Díval bych se po telefonech s čistým androidem - ten jede hezky plynuje i na low cost zařízeních. Určitě se něco najde i v ceně do 10 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se