kuncák7 Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Pánové, potřeboval bych poradit, právě se mi odporoučel mobil- znovu se odmítá dobíjet a já nemám nervy na opravu ( a můj poradce, neteř, momentálně řeší oslavu maturit ). Sháním něco se slušnou výdrží, na dvě karty, dotykáč, foták a nějakou pamět- měl jsem doted Lenovo Vibe a spokojenost. Výš cenově rozhodně nemusím, takže cca do 6.5 tis.Neměl by někdo osvědčenej typ na něco? Předem díky, budu vděčen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Martine, za sebe můžu doporučit jen to, co sám používám. Zkus Honor 8. Jeho cena klesla na příjemných 7400. Já vím, je to o tisícovku víc, než jsi napsal, ale litovat určitě nebudeš. https://www.smarty.cz/Honor-8-64GB-Dual-SIM-LTE-zlaty-p20921?gclid=CjwKCAjw_47YBRBxEiwAYuKdw7Na8mGTqBfDv0ioRu061McaBUD7fE8308IEm93LJuNaNFMLzazL3hoCaNoQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Já teď dle tipu zde, koupil Asus a zatím jsem nadmíru spokojen, hlavně s baterkou 5000 mAh https://www.alza.cz/asus-zenfone-3-zoom-d4653506.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Díky, kouknu na oba ( Vojto, je to jako s hodinkama, máš limit a pak ho stejně přeťápneš, hlavně že jsi spokojenej :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Určitě, Martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 5000 mAh je nářez.To je bez debat.A asi zvládne vše co potřebujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 (upraveno) Potřebuji radu mobil pro starší paní požadavky Spolehlivost nízká cena ne dotyk display stačí malá paměť v podstatě jde o to aby telefonoval uměl SMS mms a dalo se tam uložit pár fotek foťák zcela základní prostě bazální blbecek ale spolehlivej a nemusí zrovna vypadat jako pro 100 leteho seniora ale jednoduché ovládání minimum funkci Dělá se vůbec ještě něco takového Dík za tip Upraveno 23. května 2018 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Má tu někdo S9? Stále funguji na S6 a má už trochu horší baterku, tak by mě zajímalo, zda má cenu updatovat tímto směrem.prechazel jsem z S7E na S9+ a nelituju toho, displej lepsi, vydrz lepsi, zase o neco rychlejsi a fotak je kapitola sama pro sebe z S6 bude ten skok jeste znatenejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Conradvzal bych Nokii 230 / 216 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Koupil jsem si Moto G5s místo Huawei P8 lite, kterýho mám asi rok a půl a se kterým jsou střídavě potíže s Bluetooth (občas si nekomunikuje s autem, občas s GPS navigací, což mi dost vadí) a taky výdrží baterky (to podle toho, co s ní provádí zejména služby Google Play). Jenom v rychlosti, co mi utkvělo v paměti: G5s vypadá parádně, kovový tělo (to nevim jak se osvědčí, nejsem úplně přesvědčen, že je to lepší, než dobře zpracovanej plast), čistej Android 7.1.1 (hurá, ovšem pro někoho to nemusí být plus, ale naopak, zejména když je naučenej na přeplácaný prostředí třeba typu EMUI u Huawei), čtečka otisků ve předu, reprák dole vedle USB (ne vzadu), 3000 mAh. Jediný co nedotahli je vylezlá čočka s diodou hlavního foťáku (stejně na to dam nějakej futrál). Takže skoro všechno, jak jsem chtěl, mohl bejt ještě o tři, čtyři milimetry menší na dýlku a šířku, tloušťka OK. Žádnej bloatware výrobce, jen v podstatě jedna apka pro nějaké přizpůsobení displeje a pohyby s telefonem, které vyvolají nastavené funkce (pustí foťák, pustí diodu, ztiší zvonění hovoru...), co člověk potřebuje si doinstaluje, bloatware akorát od Google, a to ten jejich online office (dokumenty, tabulky, prezentace - to asi deaktivuju, aby mě to nedráždilo), jinak snad už nic. Pohyb v UI se dá ovládat pouze pomocí čtečky otisků, je možné vypnout softwarová tlačítka na spodku displeje, takže nezabírají místo na displeji. 3GB / 32GB, 5,2 palce full HD. To je tak v kostce všechno. Jo koupil jsem ho za 4 litry. Když bude ještě něco zajímavého a zápory, napíšu. Zatim tam nemam SIMku musim si vyměnit za nano, snad dneska zvládnu. No prostě po tom, co tady píše AdaMoss, už jsem nemohl jinak :-))) Tak ještě tři věci, který jsem zjistil a nějak někde nečetl nebo byly uvedený blbě: NFC to má, má i 5 GHz Wi-Fi, nemá kompas (megnetický; údajně se to může lišit v různých verzích pro různé země).Zatím jsem spokojenej. Tak to by mě zajímala tvoje zkušenost: Před rokem jsem manželce koupil Moto M. Slušný telefon se vším, co by od něj člověk tak dneska mohl chtít. Po celou dobu si ale žena stěžuje, že strašně dlouho trvá, než dojde ke spojení hovoru. Prostě vytočí číslo, pak 20 vteřin nic, až teprve potom to začne vyzvánět. Údajně to má prý souviset s tím, že telefon tuto dobu potřebuje, aby nějak přeladil z LTE na 3G. Nevím, já ani nikdo další tento problém nemáme. Takže by mě zajímalo, jestli je to chyba tohoto typu nebo jestli sis i ty u svého Moto všiml delší doby spojení hovoru. Tak to Ti pak napíšu, jak tam dám kartu. Tenhle problém jsem četl i u jiných telefonů, zrovna u toho Huawei co mám taky (a i u jiných) a jestli si dobře pamatuju, tak to bylo u nějakých brandovaných (operátorských) verzí, čili zřejmě u nějakých verzí androidu, které byly oproti nebrandovaným verzím dost pozadu, ale u motoroly to může být jinak, mám nebrandovanej. Dám vědět. Určitě, díky. Žena má ale taky nebrandovaný telefon. Já mám Honor 8 (Huawei), dcera Samsung a tam tenhle problém není. Siwi, volání zatím funguje úplně normálně jak ven tak dovnitř, žádná dvacetivteřinová prodleva mezi vytáčením a zvoněním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Díky za informaci. To je dobře, že jsi spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Sem si rozkrapal LG G6, tak sem si koupil Samsung S9 a spokojenost az na pudu. Sedej dovoz, UK distribuce, za pusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 sibirnaya - mohu poprosit o osobní zkušenost, v čem se Ti zdá S9 lepší než G6? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Ve fotkach a displeji. Ale fotky jako mega rozdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Poraďte prosim nejaky kryt(obal) na Samsung 9plus. Ja pořidil Alcantru a je to neštesti jak se to špini. Navic stál přes tisicovku. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Poraďte prosim nejaky kryt(obal) na Samsung 9plus. Ja pořidil Alcantru a je to neštesti jak se to špini. Navic stál přes tisicovku. DikyJa mam ten samsung silicon a neni spatny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Přimo original? Dáš odkaz prosim? Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Přimo original? Dáš odkaz prosim? Diky moc.Jj ten - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Ahoj, mám dilema. Poslední dobou mě docela štve, že sebou tahám dva telefony. Jeden služební, druhý soukromý. Oba iphony. Jsem na iOS zvýklý. Mám ještě iPad a Macbook Pro. Díval jsem se, že letos vyšly u Samsungu nové nějaké telefony S9 a S9+ Ten pluskový má prý lepší foťák a větší baterku, ale nepotřebuju pálku na ping pong. Tu někde ve skříni mám. Ten menší celkem jde, ale prý má nějaký starý foťák a slabou baterku.Je sice větší než iphone, ale nevím. Počkám ještě na to co letos představí Apple a pak se rozhodnu. Šuškanda říká, že prý má nějaký dual sim vydat, ale nevěřím tomu. Co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 S9 plus je naprosto v pohode co se týče rozmeru. Taky jsem se toho bal a ted si to nemužu vynachvalit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se