Beet Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Zatoužil jsem po novém telefonu, ale nechtěl jsem za něj moc utrácet. Zadal jsem požadované parametry a vylezl mi LG G7 Fit. V recenzích vychází dost pozitivně, tak si pro něj zítra jdu. Je to nejlevnější smartphone, co jsem kdy měl. Jsem opravdu zvědavý, jestli jsem neudělal blbost? Vypadá dobře. I když paměť by mohl mít větší. Jen kdyby nebyl tak velký!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 (upraveno) Zatoužil jsem po novém telefonu, ale nechtěl jsem za něj moc utrácet. Zadal jsem požadované parametry a vylezl mi LG G7 Fit. V recenzích vychází dost pozitivně, tak si pro něj zítra jdu. Je to nejlevnější smartphone, co jsem kdy měl. Jsem opravdu zvědavý, jestli jsem neudělal blbost? Já měl od přechodu na smartphone vždycky LG a vždycky výbornou zkušenost, kdyby v době, kdy jsem si koupil předposlední (Huawei P8 lite, měl jsem necelej rok asi) a poslední mobil (Moto G5s, mám do teď a doufám, že mi dlouho vydrží; teď právě mi to přijde na trhu jalový u motoroly jako kdysi u LG), dělali něco pro mě rozumnýho, měl bych jej zase. Edit: A ty LG jsem měl vždycky ty levný, v tý době kolem 4 až 5 tis. Kč. Upraveno 22. května 2019 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Tak díky za uklidnění. Paměť mi nevadí. I teď mám 32 GB a v pohodě mi to stačí. Odpoledne pro něj jdu, jsem docela napjatej. Ale podle specifikací mi přišlo, že už dneska není nutné utrácet za mobil 10 000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Já právě za něj nebyl nikdy ochotnej utratit víc než tak 5000, u toho P8 lite jsem to trošku přetah a vlastně jsem ho měl ze všech smartů nejkratší dobu. Ne že by byl špatnej, to vůbec, ale nějak se přestal (asi po nějaký aktualizaci) kamarádit s autem, pak myslim i s navigací (bluetooth bylo prostě na prd, u jinýho se mi to nikdy nestalo) a po tom necelým roce docela začla padat výdrž baterky (i když to podle toho, co se psalo na huafan, bylo taky nejspíš nějakou aktualizací, no neřešil jsem to, koupil jsem to Moto za 4 litry a je pokoj).Tak držím palce, snad je LG aspoň to, co býval, když jsem ho měl já. Ty se určitě pochlubíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 On to je sice relativně nový telefon, ale je v něm skoro tři roky strarý procesor. A z těch 32 ti zbyde pro vlastní využití kolik, po doinstalování základních appek, tak polovina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Já mam téměř čistej droid (žádná masivní nadstavba UI) 8.1 a z 32 mám cca 19 volno. Základní appky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 V současném telefonu mám ze 32 GB volných taky 19. Uvidím, co požere nadstavba od LG. Stáří procesoru nemusí samo o sobě zas tak moc znamenat. I pro mě je to tak trochu krok do neznáma a přiznám se, že mám i určité obavy. Ale zvědavost je velká. Fakt mě zajímá, co takový telefon umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Mám druhé LG a spokojenost. První mi leží v práci kdyby něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Tak jsem zvědav na praktickou zkušenost, já kupoji vždy top modely, ale je pravda, že za posledních pár let technologie nic nového nepřináší. Dřív to byl vždy extrémní skok, teď se jen dá tenší rámeček, menší baterka a šup s tím do regálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Ja mam S9 a dumam, co dal. Jakoze funguje gut, tak asi pockam, s cim se vytasi na podzim epl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Já čekala od podzimu na Honor 20.....a teď tohle?!?!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Pánové a dámy, existuje nějaký tel tak do 5tis (víc dávat nechci, protože ho jako vždy zase v práci rozbiju).Velikost pod 6" ram 3Gb, paměť aspoň 32 Gb, aspoň trochu solidní foťák a chtěl bych 4k video.Díky moc za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Bohužel není pod 6 palců, ale jinak za ty peníze super: https://mobilizujeme.cz/clanky/redmi-note-7-recenze-na-tohle-konkurence-odpovi-jen-tezko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 no pro mě je výška skoro 160 mm fakt moc.... nejradši bych něco kolem 150.Jinak bych ho bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Ja mam S9 a dumam, co dal. Jakoze funguje gut, tak asi pockam, s cim se vytasi na podzim epl..Dobré je pravidlo "dvou" :-D Tam už člověk vždycky pozná rozdíl... Teď máš procesor na 10nm, tak ber zase 2x menší.. na 5nm (podzim bude ještě ve znamení 7nm..). Do té doby je výměna vždycky spíš jen "pocitová" záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Pánové a dámy, existuje nějaký tel tak do 5tis (víc dávat nechci, protože ho jako vždy zase v práci rozbiju).Velikost pod 6" ram 3Gb, paměť aspoň 32 Gb, aspoň trochu solidní foťák a chtěl bych 4k video.Díky moc za rady. Co třeba Samsung Galaxy A40? Je teda lehce přeš limit, ale splňuje všechny požadavky. http://www.rg-mobil.cz/samsung-galaxy-a40-sm-a405-black-dualsim.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Liqid díky moc,dnes jsem byl v jednom malém obchodu a právě A40 je zatím favorit.Ještě jsem koukal na Xiaomi MI A2 lite a těch 6,3" nebo kolik je prostě strašných...to samé redmi 7 note. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Vcera jsem koupil ten xiaomi 64GB mladymu, cena 4200 a vypada super, cistej android, rychlej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 A bral jsem ho taky kvuli normalni velikosti, jinak bych radsi redmi 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Bohužel ten MI A2 lite už je pro mě fakt velký. Už i ten galaxy a40 je tak na hraně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se