Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

HTC je docela otázka Vojto. Design hezký, ceny starších modelů veskrze přívětivé, ale nemám rád tu jejich androidí nádstavbu a WP jsem od nich ještě neomrknul.

Pokud se nepletu, psal si nedávno, že jsi pořídil nový foun, co to je, pokud to není geheimlisch?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Geheim to není a myslím, že jsem to tu už psal. HTC One M8s. Rozměrově by ti vyhovoval, baterka OK a ta nadstavba... Já si před rokem koupil Nexus, abych měl čistej Android. Teď po roce jsem se k té nadstavbě rád a s pokorou vrátil. Je dobře odladěná a s její pomocí se řada věcí dělá snáz. Třeba taková blbost jako zapínání mobilních dat. U Nexu jsem musel do nastavení, tady je na to krásnej widgetíček.

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

Pánové, také hledám nástupce svého jabčáku 4s a už mě to nebaví. Jedno vím jistě, už nechci IOS.

zůstávají tedy okna nebo android. Rád bych se vlezl někde do 7 tisíc, deset už mám jako strop.

Požadavky nikterak přehnané: solidní výdrž na baterku, solidní foťák, 5 palců HD, ještě lépe full HD display (může být i méně, max pak 5,5), kapacita alespoň 32 GB. Jako bonus bych bral dual sim.

Asi jsem divný, ale upřednostňuji plast před kovem.

Z toho, co se mi zatím ustálilo ve výběru zmíním Lenovo P70, Xiaomi Mi3, Honor 7, lumia 640

Předem díky za případné další tipy nebo osobní zkušenosti uvedenými modely.

Asus Zenfone 2. Mam tu nejvyssi radu a jsem fakt spokojenej. Vychazi to cca 10k za 64 GB. Mozna 11, ted nevim. Podle me to splnuje vsechno, co si predstavujes.

Odkaz ke komentáři

Ja to nechapu, tyhle dva porovnavas?

Odkaz ke komentáři

Přesně tak.Ted už vybírám mezi těmito dvěma kousky.Proč? Něco je špatně? :) Povídej.

Ne, vubec. Juknu na to.

Edit: za mne Samsung urco, ale vetsina tady Ti poradi to LG. Ma jen 1 vyhodu, je to cisty android i kdyz pro radu lidi to vyhoda neni.

A to jsem na Samsung nastvanej.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Tak s Nexusem 5x si hraju par minut, dneska mi dorazil... Mel jsem puvodne Nexus 4 a v primem porovnani zatim rozporuplne pocity..

Zatim spatny:

- displej lehce do zluta

- protahlejsi tvar (N4 byla malicko vic ctvercova)

- horsi tvar tela na uchop, klouze mi v ruce (N4 mela luxusne tvarovane hrany)

- 32 Gb verze nebyla zrovna levna

- android 6 ma casteji nez drive defaultni barvu v menu bilou namisto cerne

- android 6 ma zase vic omalovankove ikonky, trochu mi to prijde jak pro patnactilety..

Pozitiva snad jeste nejake prijdou pozdeji :-)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Petr_cha: to myslíš vážně jo? Tak tos mě tuplem nasadil brouka do hlavy! :( Rozdil mezi 16 a 32 neni zas až tak velký cca 2500,- ale horší je to co píšeš jako negativa.Ach jo.

Mel jsem ho predobjednany od LG, mam pocit, ze jsem byl v prvni varce, co vubec po Cechach rozvazeli... A akorat jsem rovnou odpoledne bezel jeste vyměnit sim kartu, protoze je v nem nano simka..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Mám prosbu, nemáte zkušenost s ASUS Zenfone Selfie? Přijde mi, že se Asus inspiroval u LG G3 a za 8000,- mi přijdou papírové hodnoty skvělé, ale v uvedeném testu naopak výkon kritizují. Parametry srovnávám se svým LG G2, který mi výkonově zcela vyhovuje, i když jde o starší model, mimochodem se dnes 32Gb verze prodává kolem 6000,- což považuji za skvělou nabídku. Možná má Zenfone hůře odladěný systém a nevím, co přesně je myšleno "výkonem". Pokud zadrhávání při pohybu v prostředí, může to být odladěním, pokud se pomalu načítá internet nebo seká Youtube, asi je důvod jinde, ale parametry mi přijdou výborné. Test je jedna věc, osobní zkušenost druhá, když tak ptosím o zkušenosti. Díky.

http://mobilenet.cz/clanky/recenze-asus-zenfone-selfie-zamerte-se-na-sebe-28615

Odkaz ke komentáři

Primo s timhle modelem zkusenost nemam, ale vlastnim Zenfone 2 v ten nejvyssi verzi (4 GB RAM a 64 GB vnitrni pamet) a jsem s telefonem fakt spokojeny. Jedinou vyhradu mam k velikosti, kde si myslim, ze 5 palcu by bylo lepsich, ale ja mam velkou talapu, takze mne to zas tak moc nevadi.

http://mobilenet.cz/clanky/recenze-asus-zenfone-2-aneb-lizatko-inside-20372

Cena kolem 10k. Pokud by ti stacil 32 GB storage anebo 3 GB RAM, tak jsi rozhodne pod teseti.

Odkaz ke komentáři

Primo s timhle modelem zkusenost nemam, ale vlastnim Zenfone 2 v ten nejvyssi verzi (4 GB RAM a 64 GB vnitrni pamet) a jsem s telefonem fakt spokojeny. Jedinou vyhradu mam k velikosti, kde si myslim, ze 5 palcu by bylo lepsich, ale ja mam velkou talapu, takze mne to zas tak moc nevadi.

http://mobilenet.cz/clanky/recenze-asus-zenfone-2-aneb-lizatko-inside-20372

Cena kolem 10k. Pokud by ti stacil 32 GB storage anebo 3 GB RAM, tak jsi rozhodne pod teseti.

Díky, Zenfone 2 vypadá taky skvěle. Telefon je pro dceru, má LG G2 mini, po 5.reklamaci jí budou vracet peníze tak po něčem kouká, 10 tisíc za mobil je moc, kolem 8 OK. Koukal jsem, že i 32 GB verze Zenmuse 2 má 4 GB RAM, jen 16 GB verze má RAM 2 GB. Tvrdí, že velikost telefonu jí nevadí, tak myslím že 32 GB verze by pro ni byla optimální, přijde mi to jako spousta výkonu za málo peněz...

A zeptám se možná blbě  - v čem budou lepší 2x dražší telefony, vlajkové lodě známých značek za 18-25 tisíc? Chápu, drobné rozdíly mohou být v odladěnosti a svižnosti systému a prostředí, FullHD displej je dnes už skoro málo a u mobilů za 20 tisíc je - asi - sklo ze skla, kov z kovu a ne plastová imitace broušeného kovu jako Zenfone (což má ale své výhody a vypadá to skvěle), ale stojí to za 10-15 tisíc navíc?

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
Odkaz ke komentáři

Pokud na to nespechas, tak toto neni vubec marne a konecne i v CR!!!

LG V10: Smartphone se dvěma displeji brzy dorazí i k nám - https://www.svetandroida.cz/lg-v10-predstaveni-201511

Nej LG, bez diskuze:).

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...