tenge Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 určitě mu neber lumii 640..fakt lepší nějaký android nebo jabko - to Lenovo by nemuselo být špatný.. Vybiram mobil pro otce-duchodce 60+ nijak zvlast technicky zdatneho. Microsoft Lumia 640 LTE nebo Lenovo Vibe p1m ? -android mam, tam mam jasnou predstavu, konkretne tohle Lenovo hlavne kvuli vetsi kapacite baterie-windows nemam, ale pry je system samotny mnohem sviznejsi a prehlednejsi. Nedostatek aplikaci je samozrejme minus, ale jak znam tatika, tak by na to stejne nic moc neinstaloval - navigace, ctecka knih, pocasi, prehravac hudby/videa. Diky za nazory!!! Vybiram mobil pro otce-duchodce 60+ nijak zvlast technicky zdatneho. Microsoft Lumia 640 LTE nebo Lenovo Vibe p1m ? -android mam, tam mam jasnou predstavu, konkretne tohle Lenovo hlavne kvuli vetsi kapacite baterie-windows nemam, ale pry je system samotny mnohem sviznejsi a prehlednejsi. Nedostatek aplikaci je samozrejme minus, ale jak znam tatika, tak by na to stejne nic moc neinstaloval - navigace, ctecka knih, pocasi, prehravac hudby/videa. Diky za nazory!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 "Ale ma:), koncem listopadu, tusim 29.11." Co bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 "Ale ma:), koncem listopadu, tusim 29.11." Co bude?Jeden cinskej co by mne zajimal, jeho predchudce je dobry i dnes. Jen se neshodli na jeho nazvu. http://mobil.idnes.cz/huawei-mate-8-displej-vykon-d0h-/telefony.aspx?c=A151021_134203_telefony_ram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Aha, ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Aha, ok.Vim, mas proti nim barieru, skoda;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Škoda je dobrého člověka. Sony se mi už podruhé rozlepuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 ... jake pouzivate pouzdra? jsou nejake ktere zabrani totalce po padu na zem?Já nedám dopustit na takové ty silikonové vaničky. Hrany, tlačítka i čočku foťáku krásně ochrání a displej je trochu utopený pod okrajem. Po dvou letech každodenního používání je telefon vždycky jako nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Škoda je dobrého člověka. Sony se mi už podruhé rozlepuje.Hasno nefilozofuj:), jako ze se rozlepil telefon? Muzes to blize popsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Nějak moc řešíte kvality telefonů. Co který dovede. Sou to mobily.Prostě Sony drží kontroverzní vlajku, ať si kdo chce co říká. Ale VŽDY ŠPIČKA.LG drží linii užitkových telefonů na špičce. NEMÁ NIC NAVÍC...ijabko: rozbalím a jedu...frikulíni ať si trhnou...FUNGUJE TO.Samsunng je zalagovanej humus (čest pár modelům co už přestal nabízet), které spousta lidí kupuje díky reklamě. Dá se ztoho volat.Jo a málem bych za pomn nně lln nmnel na Wim8 nebo jak si to říkají...to už nesmí ke mě domů (měl sem) a tu integraci mezi desktopem a mobilem si můžou strčit hooodně hluboko...SUPER SYSTÉM, ALE PJET LET POZADU! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Hasno nefilozofuj:), jako ze se rozlepil telefon? Muzes to blize popsat?Na Z3 Dual se mi odlepuje zadní sklo. Už po druhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) Na Z3 Dual se mi odlepuje zadní sklo. Už po druhé.To je pech, mas ho jeste v zaruce? Jinak Te uklidnim, to se deje casto u vsech firem.Zlatej plast v kombi s vymenitelnou baterkou. To uz je minulost, dnes jedou in materialy:(. Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) Na Z3 Dual se mi odlepuje zadní sklo. Už po druhé.Stejný problém jsem měl kdysi u první Xperie Z a pak u Z Ultra. U Ultry m bylo řečeno že za to mohu já Edit: Samsunng je zalagovanej humus (čest pár modelům co už přestal nabízet), které spousta lidí kupuje díky reklamě. Dá se ztoho volat.Řada note je povedená. Jo a málem bych za pomn nně lln nmnel na Wim8 nebo jak si to říkají...to už nesmí ke mě domů (měl sem) a tu integraci mezi desktopem a mobilem si můžou strčit hooodně hluboko...SUPER SYSTÉM, ALE PJET LET POZADU!Nějak jsem nepochopil co chtěl basník říct Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem Jettero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) To je pech, mas ho jeste v zaruce? Jinak Te uklidnim, to se deje casto u vsech firem.Zlatej plast v kombi s vymenitelnou baterkou. To uz je minulost, dnes jedou in materialy:(.Ještě snad jo. A souhlasím, zacvakavací plast byl ideál. Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 http://www.czc.cz/lg-h955-g-flex2/167254/produkt Kdyby měl někdo zájem Za 8 měsíců pokles ceny z 19k na 7k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 To jo, ale recenze toho oled displeje nejsou uplne ideální..vypaluje se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 (upraveno) Ty jo, pěkný pokles. Měl jsem flex jedničku a bylo to prohnutí pěkně pohodlný na ježdění prstem po displeji. Nemáte už někdo nexus 6p nebo nové BlackBerry? Mám chutě na BlackBerry Priv ale cena nic moc a na nexus + android 6 čtu jenom chválu. Upraveno 25. listopadu 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 To jo, ale recenze toho oled displeje nejsou uplne ideální..vypaluje se..iZa 7 tisíc ale dobrý ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Tak dneska jsem objevil, že zítra na czc.cz bude LG Flex 2 za 6666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Tak na tento kousek si pockam:).Huawei Mate 8 oficiálně: Takhle má vypadat smartphone (aktualizováno) - http://www.svetandroida.cz/huawei-mate-8-201511 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Tak na tento kousek si pockam:).Huawei Mate 8 oficiálně: Takhle má vypadat smartphone (aktualizováno) - http://www.svetandroida.cz/huawei-mate-8-201511Ten flex budes brát? Jak je na tom ta zravost baterie? Vyplatí se to koupit? Nemá moc pozitivní recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se