stosi Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Se 640 souhlas, jako alternativu bych si poškal na Acer m330 http://www.czc.cz/acer-m330-dual-sim-8gb-cerna/183904/produktNebude lepší 550? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Nebude lepší 550? A ona 550 už vyšla jako dual sim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Zdá se že ano...koukal jsem na obě, ale ta velikost mě trochu děsí. Jinak by byly super. No co, asi to budu muset kousnout a jít s proudem kapesních televizí... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumad Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Chapu, ze je to tezke, ale ja uz jsem rozhodnut.Tak Já se už rozhoupal. Vyhrál to Note 4. H Mate je fajn jen z displeje ubírají místo systémové tlačítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 chlapi co koupit zene? V Manželka dostala Xiaomi Redmi 2 (2 GB) k tomu červený obal (takovou knížku) a je nadšená. Navíc je to dual sim. Když srovnám parametry tak odpovídá mému Sony Z1C jen není vodotěsný. No a stál do 4000.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Tak Já se už rozhoupal. Vyhrál to Note 4. H Mate je fajn jen z displeje ubírají místo systémové tlačítka.Tak neni to spatna volba, ma super fotak. Ja pujdu do Mate, 6 uhlop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Kolik aktualizací už číňani vypustili?A to je špatně že mají často aktualizace? Já xiaomi měl a byl jsem spokojen, Kamarád ho má už pár let a vždy ok. Naopak já s WP těžce spokojen nebyl. Měl jsem/mám v šuplíku lumii635 a tragicky. Nikdy více. Třeba smůla na kus ale kamarád má už 3. kus v řadě a opět problémy. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Kolik aktualizací už číňani vypustili?Nevím, aktualizace neřeší. Pokud to funguje, nevrtáme do toho. Já jsem ze Sony tak zůstal na 4.4.4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) Kolik aktualizací už číňani vypustili?Maji pravdu, to ze dostanes aktualizaci hned, neznamena ze bezchybna. Vlastne nova aktualizace ma prinest opravu starych chyb, jenze prinasi bohuzel casto chyby nove. Tak to je. Edit: to ze mas 4 aktualizaci, ale neznamena, ze ti to vse Z1 splni, co ta aktual. nabizi. Pozor. Jinak Sony v mobilech, to je kapitola sama o sobe. Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) Třeba. Já nové chyby uživatelsky nepozoruju.Toto pisali uzivatele Sony: LOGIN Android 5.0.2 Lollipop pro telefony Xperia Z1 a Z1 Compact dorazil do ČR Autor: Vašek Švec Kategorie: Zprávičky 25.05.2015 08:00 O tom, že společnost Sony začíná ve vybraných regionech uvolňovat aktualizace na nový Android 5.0 Lollipop pro někdejší vlajkovou loď Xperia Z1 a její zmenšenou variantu Z1 Compact, jsme vás informovali již před více než měsícem. Bohužel, mnoho uživatelů na svém chytrém telefonu zaznamenalo u první verze Androidu Lollipop řadu chyb. O tom, že se jednalo nejspíš o vážnější problémy konec konců, svědčí i fakt, že se Sony rozhodlo pozastavit vlnu aktualizací. Řada regionů, mezi nimiž byla i Česká republika, si tak na Lollipop pro Xperie Z1 a Z1 Compact obsahující řadu oprav musela počkat o něco déle. Toto pise Sony:Nejnovější dostupný software Je možné, že aktuální software je již v zařízení nainstalován. To závisí na datu zakoupení zařízení. Data vydání softwarových aktualizací závisí na mobilním operátorovi a zemi. Proto vám nemůžeme sdělit přesné datum, kdy bude určitá aktualizace pro vaše zařízení k dispozici. Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Já po nalezení tohoto fora: https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1-Compact/bd-p/Xperia_Z1_Compact (kam jsem přišel zjistit, proč můj mobil někdy nefotí a někdy nereaguje na Sony sluchátka) od aktualizace úplně upustil... Nakonec se vše nějak usadilo a tak jsem rád, že mám jakž takž funkční mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Ja mam Z2 vode, je to ok, prostredi, vykon, vydrz. Znamymu sem vzal redmi 2, zakladni model za 3 litry, je spokojenej. Naopak Miui (nema lolipop) nejaka aktualizace párkrát do mesice. Ted je zatim v cine redmi 3... Petipalec HD, 2 gb ram, 16 gb pamet, je za 3 tisice, pocitam ze u nas bude tak ctyri a pul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Nějak se ztratil kus textu z mého minulého příspěvku. Psal jsem, že pod dojmy z toho fóra jsem aktualizace odmitnul. A taky mám jen několik aplikací, žádné hry, pár slovníků. Telefon teď nedělá potíže, tak do něj nevrtám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Muze se jednat o kachnu, nevim. iDNES.cz: Mobilní Windows se potácí na pokraji smrti. A lumie je drží na vláskuMobilní Windows se potácí na pokraji smrti. A lumie je drží na vlásku: http://mobil.idnes.cz/redir.aspx?c=A160201_164403_mob_tech_ram&x=socialky_android_z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tak je pravdou, že mobilů s Windows je obecně mnohem méně než těch s Androidem nebo iOS. Své příznivce očividně mají, ale jestli to stačí, to opravdu netuším. Důvěru v tento systém navíc moc neposiluje ani fakt, že nasazení Windows 10 do některých zařízení se pořád odkládá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 On ten propad bude tím, že spousta potencionálních kupců čeká, až nové TOP modely trošku klesnou s cenou a W10 se odladí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Kluci, nevim jestli je to pravda, pise to IDnes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Bude to nejspíš o zvyku, ale není Windows na ovládání telefonu (smartphonu) jako zařízení prostě složitej a méně intuitivní než třeba Apple nebo Android? Já to nedokážu u telefonu posoudit, neměl jsem nikdy telefon s widlema, ale když se podívám třeba na tablety... Vidím to třeba na svých dětech (7,5 a 4 roky) - dam jim do ruky Android tablet a celkem rychle se chytí a orientují, dam jim widle tablet a je to dřina nebo to končí otráveným obličejem a celkovou nechutí k tomu zařízení. Přitom spousta lidí jede na compu na widlích a vzájemné propojení s telefonem a jinými mobilními zařízeními, na které je dnes hodně lidí už nepochybně naučená / zvyklá, se co do odladění a komfortu vzájemného propojení přímo nabízí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 geometr: Windows na mobilu a na tabletu jsou rozdílná. V tabletech se používá normální desktopová verze, která je pro ně nevhodná. Vše je malé, velikost písma a ovládacích prvků se nedá změnit, takže je to na malém dotykovém displeji hodně neergonomické. Měl jsem chvilku jeden takový a šel jsem ho vyměnit za Android. Windows v telefonech je pravý opak. Na domovské obrazovce jsou krásně přístupné dlaždice a pak už následuje jen klasická nabídka. Po stránce ovládání jsou telefony s Windows v pořádku. Problém bude nejspíš v měnším počtu dostupných aplikací, nebo nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Asi si nějakej vyzkouším, mě to baví tyhle experimenty (pokud teda nejde o komplet přeinstalaci stolního PC, to už mě moc neba) a už se mi několikrát stalo, že změna byla k lepšímu. Přecejenom už je to s tim Androidem nuda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se