Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Z jiného soudku / z jiné doby / z jiného vesmíru .... když toto vidím a slyším (asi po třistapatnácté), jsem vyřízený ...

jak SRV dokázal - laicky řečeno - hrát celý song jako jedno předlouhé sólo a přitom nebýt nudný, ba naopak, to bylo tak barvité, kreativní, emotivní, živé .... věčná škoda, že odešel tak mladý

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Jsem s Pink Floyd a Watersem vyrůstal a zanechali ve mě silnou stopu co se muziky týká...s jeho názory tak nějak v hloubi duše nesouhlasím a hlavně ale to nejdůležitější, daným tématům v kterých se pitvá a politice jako takové vůbec nerozumím, takže ho beru pouze jako muzikanta a v tom je sakra dobrej. Zatím jsem dal dnes přednost dnes Metallice, no a ta sakra dobře duní, pecka :punk:

DSC_5409~2.JPG

DSC_5410~2.JPG

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Hasňa napsal:
před 1 hodinou, Duke650 napsal:
Od toho jedovatýho pošuka si nepustím už ani prd
IMG_6351.thumb.jpeg.b91ad64a6246bb2bacedf96c1bd0fc2f.jpeg

To je někdy z teď? To je teda megachuj.

Několik let řeší Palestinu, teď ho to samozřejmě kouslo do prdele. Němci mu myslím letos nebo minulý rok kvůli tomu zrušili koncerty....

Odkaz ke komentáři

před 49 minutami, Duke650 napsal:

PF si nenechám znechutit, ale jeho sólová alba mám na osobním blacklistu

Na placce mi nevadí, ale na jeho koncert abych poslouchal nějáké bláboly už bych taky nešel. Viděl jsem ho konec konců už třikrát, byl famózní, ale stačilo.

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, Duke650 napsal:

Hrabe mu řádně už nějaký ten pátek, to souhlasím 😖 Na druhou stranu jsem rád, že stále hraje a tvoří nové věci....Lockdown sessions pecka, dnes Dark side redux taky zajímavá záležitost...Je tedy pravda že tím redux chtěl podat album lidem tak, aby ho pochopili... nevím no, myslím že každý má svoji představivost 😎

Odkaz ke komentáři

Necítím se být extra fandou jakéhokoliv žánru, poslouchám asi všechno kromě dechny, vyrůstal jsem na Beatles, Sweet, Nazareth, Deep Purple, pak Kiss, Queen, ale i  ABBA a tak. Co mi ale udělalo radost, byl včerejší koncert ukrajinského uskupení Prime Orchestra, tentokrát pod názvem Rock Sympho Show. Remakované legendární pecky slavných kapel v podání sympatického souboru, ve kterém je více klasických smyčců a dechových nástrojů, ale i moderní klávesy, kytary či bicí, asi 6 doprovodných vokalistů, 2 úžasní sóloví zpěváci (hlavně on), skvělý dirigent, který si ochočil a dirigoval i publikum, obrovské nasazení, naprostá profesionalita, audiovizuální show, celý soubor si to navíc děsně užíval, to rozhodně nebyl jen herecký výkon, byl to pro mne opravdu silný zážitek a právem si vysloužili několik potlesků ve stoje. Doporučuji!

rock23sq-800x800.jpg

MEL9a647c_112435_3747524.jpg

Odkaz ke komentáři

Čistě náhodou, nebyl někdo odtud teď v neděli v Rudolfinu na Mehldaua? Poslouchal jsem to na Vltavě naživo, a bylo to dost silné. Jen by mě zajímalo, jaké to bylo na vlastní oči, jestli to někdo viděl.

https://www.mujrozhlas.cz/koncert-socr/strhujici-brad-mehldau-se-socrem-poslechnete-si-jak-hvezda-jazzoveho-piana-hraje-bacha

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...