Harwey Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rammstein-till-lindemann-berlin-prokuratura-zastaveni-vysetrovani.A230829_124450_zahranicni_pitt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Z jiného soudku / z jiné doby / z jiného vesmíru .... když toto vidím a slyším (asi po třistapatnácté), jsem vyřízený ... jak SRV dokázal - laicky řečeno - hrát celý song jako jedno předlouhé sólo a přitom nebýt nudný, ba naopak, to bylo tak barvité, kreativní, emotivní, živé .... věčná škoda, že odešel tak mladý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 V 16. 8. 2023 v 16:37, Mr. Sandman napsal: Imagine writing a song so iconic you just walk into a train station and start playing and the crowd knows the whole song by heart Ten kluk v modre kosili dela ochranku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 troska historickej ciernej klasiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Se strašně těším, i přes to že mě poslední dobou chlapík hodně štve Už zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Od toho jedovatýho pošuka si nepustím už ani prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Jsem s Pink Floyd a Watersem vyrůstal a zanechali ve mě silnou stopu co se muziky týká...s jeho názory tak nějak v hloubi duše nesouhlasím a hlavně ale to nejdůležitější, daným tématům v kterých se pitvá a politice jako takové vůbec nerozumím, takže ho beru pouze jako muzikanta a v tom je sakra dobrej. Zatím jsem dal dnes přednost dnes Metallice, no a ta sakra dobře duní, pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Od toho jedovatýho pošuka si nepustím už ani prdTo je někdy z teď? To je teda megachuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 před 18 minutami, Hasňa napsal: před 1 hodinou, Duke650 napsal: Od toho jedovatýho pošuka si nepustím už ani prd To je někdy z teď? To je teda megachuj. Několik let řeší Palestinu, teď ho to samozřejmě kouslo do prdele. Němci mu myslím letos nebo minulý rok kvůli tomu zrušili koncerty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 PF si nenechám znechutit, ale jeho sólová alba mám na osobním blacklistu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 před 49 minutami, Duke650 napsal: PF si nenechám znechutit, ale jeho sólová alba mám na osobním blacklistu Na placce mi nevadí, ale na jeho koncert abych poslouchal nějáké bláboly už bych taky nešel. Viděl jsem ho konec konců už třikrát, byl famózní, ale stačilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 Vocas https://news.headliner.cz/novinky/glosa-tahnete-roger-waters-se-oboril-na-fanousky-kteri-znudene-opousteli-sal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 před 53 minutami, Duke650 napsal: Vocas https://news.headliner.cz/novinky/glosa-tahnete-roger-waters-se-oboril-na-fanousky-kteri-znudene-opousteli-sal Hrabe mu řádně už nějaký ten pátek, to souhlasím Na druhou stranu jsem rád, že stále hraje a tvoří nové věci....Lockdown sessions pecka, dnes Dark side redux taky zajímavá záležitost...Je tedy pravda že tím redux chtěl podat album lidem tak, aby ho pochopili... nevím no, myslím že každý má svoji představivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Tak on tu verzi redux vydal hlavně proto, že tu originální verzi "mu kazili ti břídilové z kapely" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Necítím se být extra fandou jakéhokoliv žánru, poslouchám asi všechno kromě dechny, vyrůstal jsem na Beatles, Sweet, Nazareth, Deep Purple, pak Kiss, Queen, ale i ABBA a tak. Co mi ale udělalo radost, byl včerejší koncert ukrajinského uskupení Prime Orchestra, tentokrát pod názvem Rock Sympho Show. Remakované legendární pecky slavných kapel v podání sympatického souboru, ve kterém je více klasických smyčců a dechových nástrojů, ale i moderní klávesy, kytary či bicí, asi 6 doprovodných vokalistů, 2 úžasní sóloví zpěváci (hlavně on), skvělý dirigent, který si ochočil a dirigoval i publikum, obrovské nasazení, naprostá profesionalita, audiovizuální show, celý soubor si to navíc děsně užíval, to rozhodně nebyl jen herecký výkon, byl to pro mne opravdu silný zážitek a právem si vysloužili několik potlesků ve stoje. Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Švédský večer, nejdříve Vaigra Boys a pak The Hives Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Čistě náhodou, nebyl někdo odtud teď v neděli v Rudolfinu na Mehldaua? Poslouchal jsem to na Vltavě naživo, a bylo to dost silné. Jen by mě zajímalo, jaké to bylo na vlastní oči, jestli to někdo viděl. https://www.mujrozhlas.cz/koncert-socr/strhujici-brad-mehldau-se-socrem-poslechnete-si-jak-hvezda-jazzoveho-piana-hraje-bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 (upraveno) Chystáte se někdo na Sleaford Mods? Docela čumím, že Roxy je vyprodané. Ještě by mě zajímalo, co má ten Jason na ruce za hodinky :). Upraveno 19. října 2023 uživatelem ismit --- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Na tento kousek se klepu jak malej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se