zceyee Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 A co tak neco nasranyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 před 2 hodinami, zceyee napsal: A co tak neco nasranyho? Yes!!! Trance a podobny blbosti ja muzu...a kdyz to blika do kxichtu az je z toho epileptickej zachvat tak je to uplne nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 před 11 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Yes!!! Trance a podobny blbosti ja muzu...a kdyz to blika do kxichtu az je z toho epileptickej zachvat tak je to uplne nejvic To já už nedávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Neuvěřitelně povedený koncert na BR s výborným zvukem, husina jako prase při vyšším volume, doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 právě jsem slyšel v radiu, velmi příjemné: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Povedenej hudební ftípek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 No More Happy Songs! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 nějak to tu nežije,tak to ožívím pro fandy SOAD je to malinko něco jiné,ale první ochutnávky zní dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Afri,je venku nová deska MM a je to překvapivě výborný,ani jsem v to už nedoufal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 punkový deathmetal ze Slovenska, aneb jak zaručeně natáhnout svůj 7S26... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Deftones nesklamali a vydali vyborný album Ohms, super songy chytlave na prvé počutie https://www.youtube.com/embed/fbp0bET06wc?feature=oembed plus jeden zaujimavy rozhovor s Chinom https://www.latimes.com/entertainment-arts/music/story/2020-09-24/deftones-covid-19-new-album-ohms-metal-fans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Jasná páka - David Koller slaví 60 narozeniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 V 21. 7. 2020 v 15:44, ismit napsal: právě jsem slyšel v radiu, velmi příjemné: Dobrý, to jsem neznal, tohle je trochu podobný a občas je poslouchám (taky skladba The Trip apod.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 JJ 90tky to byly casy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Hm, a už si zase jenom najít čas Během dvou týdnů běžel Creek tak hodinu, takže spíš syslím na důchodek zdá se, nebo já vlastně ani nevím na co to kupuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 To jsme na tom stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Od DS a pana Konopflera už toho mám také hafo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 (upraveno) Drsné ráno v práci, tak tohle je přesně to pravý ořechový na pročištění kedlubny o polední pauze Ho miluju divocha.... Upraveno 5. října 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 toto mi hra dost casto poslednu dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 (upraveno) Tato věc od Roberta je mega pecka Muzikanti se činili a ty dvě placky mají výborný zvuk.... Upraveno 12. října 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se