Duke650 Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Prince naživo, to musel být zážitek pro každého, kdo má rád dobrou muziku bez ohledu na žánrové hranice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 před 15 minutami, Duke650 napsal: Prince naživo, to musel být zážitek pro každého, kdo má rád dobrou muziku bez ohledu na žánrové hranice Viděl jsem ho v roce 2007 v Londýně a můžu potvrdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 To, co se tam dělo ke konci, to byla nádhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 před 15 hodinami, decebal napsal: Viděl jsem ho v roce 2007 v Londýně a můžu potvrdit. Paráda. Prince se mi do katalogu zážitků dostat nepovedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 před 1 hodinou, Hasňa napsal: Paráda. Prince se mi do katalogu zážitků dostat nepovedlo. V podstatě náhoda. Chtěli jsme na George Michaela v Praze a on to tenkrát zrušil, volal jsem to nasraně ženě a v ten moment na mě na netu vyskočilo, že Prince přidává koncerty na svém tehdejším světovém turné, které se celé odehrávalo v Londýně. Tak říkám, tak pojedem na Prince, ne? To bylo ve středu a lístky se měly prodávat v pátek od 9.00. Takže telefonát kamarádce do Londýna, ta se pověsila na telefon, no a vyšlo to. Byli jsme na úplně posledním koncertě. A lístky byly třikrát levnější než na toho Michaela. Ovšem kamarád, který byl den před náma měl větší štěstí, protože na afterparty, v baru přímo v O2 areně, si přišel Prince zajamovat. Udělal to tak víckrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 v sobotu jsem na malém koncertě v Táboře viděl sólové vystoupení Dany Schechter z kapely Insect Ark: Psychedelic Doom Metal moc pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Ještě si neodpustím toto... Prince - Super Bowl XLI | Halftime Show 2007 FULL SHOW HD čas od času si to pustím a se smíchem přes slzy čtu komentáře pod videem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Příjemná nadílka v podobě retro nosičů. Jarre mě dělá poslední dobou velkou radost, je vidět že chlapík nezahálí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Když se Prince zeptá “can i play my guitar?” tak víš, že to bude velký dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 V 6. 10. 2021 v 16:16, African napsal: Příjemná nadílka v podobě retro nosičů. Jarre mě dělá poslední dobou velkou radost, je vidět že chlapík nezahálí To jsi mne potěšil, já myslel, že Jarreho a Vangelise už poslouchám jen já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Dnes mi dorazilo bazarové LP.... super zvuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Moje první japonský LP.....až mi spadla brada z kvality záznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 V čem tkví specifika "japonských vinylů"? Já slyšel, že mají jinak posazené basy a je to takové líbivější ale zase neodpovídá čistému hudebnímu přednesu... zkrátka, jako bys otočil basy doprava... nebo je v tom i něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 (upraveno) Přijde mi lepší dynamika. Asi by to chtělo porovnat s jiným výrobcem desky. Přijde mi, že basy musím víc vybudit. Výšky a středy na moje starý uši excelentní....To tedy už taky prd slyším a sestavu mám ze sedmdesátek. Zesilovač Pioneer SA 8500II Gramofon Pioneer PL518x Přenoska AT-VM540ML Bedny Pioneer CS 603 Ekvalizér Pioneer SG 9800 Upraveno 12. října 2021 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 (upraveno) Já mám taky jenom jednu mainstream Japan desku - Dave Bruebeck, myslím, že Time Out. Zní to krásně, čistě, detaily nevím, budu si muset zase poslechnout. Je to z shopu v Černé Růži, kde má snad jenom Japan pressy. zajímalo mě, jestli má nějakou japonskou hudbu. nemá, že by to prý nikdo nekupoval :). @Oplt tak to se schodneme, přebasované to podle mě nijak není. Dynamika bude ten klíčový výraz. Já mám jinak poměrně dost desek japonského hardcore punku a to je taky hodně uznávaný žánr. Třeba desky PAINTBOX jsou pkěně nahulený. Asi největší kult je GAUZE (ale těm vychází dost pressů taky v US, nebo Evropě). Upraveno 12. října 2021 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100mikro Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 A co tohle ... Walk Right In (Rooftop Singers Cover) | Originally by Gus Cannon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 V 12. 10. 2021 v 11:17, Irwinek napsal: To jsi mne potěšil, já myslel, že Jarreho a Vangelise už poslouchám jen já Kdepák, to já mám od kluků defakto všechno Pouze Vangelis je poslední dobou nějáko moc vesmírný a něják moc mi nesedí, ale jo, speciální chvilky pro poslech se najdou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 před 16 hodinami, African napsal: Kdepák, to já mám od kluků defakto všechno Pouze Vangelis je poslední dobou nějáko moc vesmírný a něják moc mi nesedí, ale jo, speciální chvilky pro poslech se najdou.... No, přiznám se, že mám nejraději Chinu, City. El Greco už je příliš ponurá, Ocean mi nesedl. Ale koncerty v Amsterodamu a v Budapešti byly fantastické Jinak jsem si z tohohle ranku oblíbil Phila Thorthona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Před hodinou, Irwinek napsal: No, přiznám se, že mám nejraději Chinu, City. El Greco už je příliš ponurá, Ocean mi nesedl. Ale koncerty v Amsterodamu a v Budapešti byly fantastické Jinak jsem si z tohohle ranku oblíbil Phila Thorthona To mi nic neříká, musím prověřit, díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 před 48 minutami, African napsal: To mi nic neříká, musím prověřit, díky za tip Ještě se dobře relaxuje u Cafe Del Mar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se