Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Včera jsem viděl Kolinse s Harlejem a byla to fakt hrůza. Hlavně teda zpěv, pokud se teda dá o zpěvu vůbec mluvit... 

Po nich šly Tři Sestry a tam se všechno obrátilo. Fanánek už na koncertech nechlastá, tudíž se dá jejich produkce i poslouchat. Ba co víc, je to skvělý! Z jejich projevu čišela radost, pohoda a mělo to koule. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bathory - Hammerheart zní v pohodě, ty ostatní ukázky zde teda na mě až moc popík. Měl jsem je zařazené jako dřevní blackmetal, ale evidentně se to časem dost posunulo.
Benediction - jo, v pohodě, jednou mě na Obscene dost rozsekali.

Z metalu mě teď hodně baví Mortiferum - je to trochu chorobnější, ale zase velmi epické 😉 

Odkaz ke komentáři

Včera Dark Side of The Moon, vydání 1975 Italy. Má mnohem lepší zvuk než remaster 2016. Dneska to vidím na 2. Japonské vydání Machinehead od Deep purple. 

Mimochodem sbírá tu někdo taky ty oldschool černý placky? Musím přiznat, že v nich mám několikanásobně víc peněz než v hodinkách. 

Edit: po přečtení pár stránek vidím že jo. Ale dost novodobých vydání.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

Včera Dark Side of The Moon, vydání 1975 Italy. Má mnohem lepší zvuk než remaster 2016. Dneska to vidím na 2. Japonské vydání Machinehead od Deep purple. 
Mimochodem sbírá tu někdo taky ty oldschool černý placky? Musím přiznat, že v nich mám několikanásobně víc peněz než v hodinkách. 
Edit: po přečtení pár stránek vidím že jo. Ale dost novodobých vydání.
Já teda nekupoval vinyl už přes 30 let, ale i tak jich mám přes 600. Tokyo Tapes z burzy za 600,- v době kdy jsem bral 1830,-, nebo The Wall za 800,- .
Odkaz ke komentáři

Já kupuju asi 2 nebo 3 roky, máme tu každý měsíc burzu v hospodě a taky mám kamaráda, co bydlel celý devadesátky v Hamburku a toho když se zeptáš jestli něco má, tak odpověď zní ano a cena víc než přátelská. Desky, lyže, kola, zesilovač, kotoučák vytáhne vždy nějakou starou klasiku.

Zmiňovaná The Wall u něj původní vydání germany hrané možná tak 2x za 600. Takže se mi sbírá docela snadno. Stačí říct Láďo mám tu zbytečný dva litry dones mi něco fakt peckovýho. A už mi nese v brašně 10 kousků na výběr. A nejdřív poslechnu, potom platím. 

Jenom škoda že se vůbec nevyzná v hodinkách, říkal, že se zeptá svýho kamaráda že Švajcu od kterýho mám mimochodem super silniční kolo, jestli nemá v šuplíku nějaký zbytečnosti. Kolo bylo za půl roku, ale fakt se vytáh. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 30. 12. 2022 v 14:07, patprom napsal:

Pro mě možná nejlepší live album co znám

e1639dde3b9d7d96a83687bd363d71bb.jpg

Iron jsem měl vždycky strašně rád, když jsem byl mlád 😁 a už toho mají tolik že jsem nevěděl kde začít, takže díky za tip... dnešní zásilka :punk:

DSC_3969~2.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...