Harwey Odesláno úterý v 08:54 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:54 novy singel Besna - Hranice https://www.google.com/search?q=besna+hranice&rlz=1C1GCEB_enSK1061SK1061&oq=besna+hranice&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIJCAEQLhgNGIAEMgoIAhAAGAgYDRgeMgoIAxAAGAgYDRgeMgoIBBAAGIAEGKIEMgcIBRAAGO8F0gEIMzQwMWowajeoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:4e4af522,vid:WPILFH6wHSs,st:0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno úterý v 16:46 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:46 Nemohl jsem jinak než sehnat tuhle desku na vinylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno úterý v 17:47 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:47 Jako můj top naživo je The Boss, ale rozumim, bylo to silný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno úterý v 18:14 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:14 Před hodinou, patprom napsal: Nemohl jsem jinak než sehnat tuhle desku na vinylu Nemůžu než souhlasit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno úterý v 19:02 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 19:02 Nemůžu než souhlasit No proto Černý nebo bílý vinyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno úterý v 19:18 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 19:18 před 12 minutami, patprom napsal: No proto Černý nebo bílý vinyl? Černý...ale psst, má to Ježíšek pod stromeček Ty máš v bílém? Jsem zvědavý jak to bude hrát, třeba Murder Ballads jsou zvukově úplně fantastický. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno středa v 09:30 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:30 Zvuk je vynikající. Jo, chtěl jsem "clear" limitku a bylo dost složité ji sehnat. Nejdřív jsem objednal u známého v prodejně, který sežene všechno, ale po pár týdnech čekání se ukázalo, že je vyprodaná. Hledal jsem dál a nakonec našel na Amazonu zřejmě jednu z posledních, takže mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno středa v 12:24 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:24 před 2 hodinami, patprom napsal: Zvuk je vynikající. Jo, chtěl jsem "clear" limitku a bylo dost složité ji sehnat. Nejdřív jsem objednal u známého v prodejně, který sežene všechno, ale po pár týdnech čekání se ukázalo, že je vyprodaná. Hledal jsem dál a nakonec našel na Amazonu zřejmě jednu z posledních, takže mám radost Pecka Ve mě ten jeho koncert stále rezonuje, to bylo velmi luxusní představení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno středa v 19:58 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:58 V poslední době jsem úplně propadnul Thy Catafalque, škoda že nerozumím ani zbla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno středa v 20:21 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:21 Vyborne to je. ....album sa vola "po tomto pridu nadherne sny" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno středa v 21:06 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 21:06 Katafalk je pecka...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno včera v 10:46 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 10:46 Dnes u oběda trochu toho času sám pro sebe, tak trochu té poezie Jeden z nejvíc oblíbených soundtracků co mám..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se