Josef01 Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května No, pěkný... The "John Mayer" has returned with a fresh new look. The Rolex Daytona Ref. 126508, also known as the ''John Mayer 2.0'',
Radek124 Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Neříkám že je to nutně špatně - ale ať dělám co dělám, nějak se mi na těch zlaťákách onen "fresh new look" nedaří najít... (...možná jenom chybí "nová" cenovka)
Tomak Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 2 hodinami, Radek124 napsal: Neříkám že je to nutně špatně - ale ať dělám co dělám, nějak se mi na těch zlaťákách onen "fresh new look" nedaří najít... (...možná jenom chybí "nová" cenovka) S takovým přístupem by ale sloníka neprodali
tikzot Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Deepsea Challenge Na ruce Ultimátní hodiny pro velký kluky, díky titanu se to dá nosit. ten titan je skvělý, yachty v titanu by byla velká pecka, škoda, že se k nim člověk nedostane 1
Fade Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června před 39 minutami, tikzot napsal: Deepsea Challenge Na ruce Ultimátní hodiny pro velký kluky, díky titanu se to dá nosit. ten titan je skvělý, yachty v titanu by byla velká pecka, škoda, že se k nim člověk nedostane Já jsem nikdy nepochopil, že Rolex vyrobí takové zbytečné monstrózní hovadiny plus ty stejné ve žlutém full goldu, ale hodit glidelock sponu na ostatní modely, to už je pro ně přes čáru 1 1
tikzot Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června před 1 hodinou, Fade napsal: Já jsem nikdy nepochopil, že Rolex vyrobí takové zbytečné monstrózní hovadiny plus ty stejné ve žlutém full goldu, ale hodit glidelock sponu na ostatní modely, to už je pro ně přes čáru Je to náhodou dobře a že je glidelock pouze na proffesional Sub a spol je prostě jasný a patří to tam.
tikzot Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června před 2 hodinami, Frantik napsal: Ty by mi seděly To si kuř Franto, ale ta cena je úlet
Karussell Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Na Tebe moc lehký, musel bys to vzít v goldu 1
Vladino125 Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června By ma zaujmalo ako robia na tom tlakovku. Ci to nespravia len na 600m alebo tak nejak.
Tomak Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Škoda, že jsou jen do 11.000 metrů, když se předpokládá, že nejhlubší místo Mariánského příkopu může mít až cca 11.010 metrů. Takhle aby si člověk pořád dával majzla 1 4
bandicoot Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Plocha cifru vs. plocha popsanými armováku a vnější lunety je šílenej nepoměr. Tak 30-70? Určitě by to šlo líp. 1
YPO Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června před 16 minutami, bandicoot napsal: Plocha cifru vs. plocha popsanými armováku a vnější lunety je šílenej nepoměr. Tak 30-70? Určitě by to šlo líp. Děkuji. Napsal si to kulantně a diplomaticky. Já bych napsal, že to je hnusný jako hrachová kaše, ale nechtěl sem do toho dloubat. 1 2
African Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 19 hodinami, tikzot napsal: Deepsea Challenge Na ruce Ultimátní hodiny pro velký kluky, díky titanu se to dá nosit. ten titan je skvělý, yachty v titanu by byla velká pecka, škoda, že se k nim člověk nedostane Si nemůžu pomoct, mě prostě fascinují....a tady už to není o kráse, ale aby ty hloubky prostě dali
YPO Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 3 hodinami, African napsal: Si nemůžu pomoct, mě prostě fascinují....a tady už to není o kráse, ale aby ty hloubky prostě dali Jakože bys je tam spustil na provázku? 1
Vit Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 10 minutami, YPO napsal: Jakože bys je tam spustil na provázku? Já to pochopil jako vítězství funkčnosti nad designem.
tikzot Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 1 hodinou, Vit napsal: Já to pochopil jako vítězství funkčnosti nad designem. Díky Víte, taky je tam nějaká historie a design z kterého to vychází 1
YPO Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 2 hodinami, Vit napsal: Já to pochopil jako vítězství funkčnosti nad designem. A kdo tu funkčnost vyzkouší? Moh by Afri páč je dobrodruh. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se