African Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Ano Karlos, dobře ty, MTD sekačky nejsou maďarské, tady máš konečně pravdu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Sekal Pythagoras někdy trávu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 (upraveno) ja verim stihlu a zatim me nezklamal... vzdyt, kdyz se podivate, s cim pracuji profesionalni udrzovaci zelene ve mestech, vetsinou maji v rukou bilo-oranzove krovinorezy, strunovky, motorove pily STIHL, zeleno-bile sekacky a trakturky VIKING... Upraveno 5. června 2018 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Taky se mi líbil Stihl, ale po přečtení Ypovy recenze už myslím mám vybráno...neb jsem ve fázi výběru nového stroje. Zatím jedu no name elektro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Pokud se nepletu tak profesionalni udrzovac mesta nakupuje z obecniho rozpoctu, takze je jen mozny ze Husqvarna byla drazsi a proto se nekoupila. Dalsi vypovidajici hodnotu to IMHO nemá. Osobne mam zkusenost s motorovymi pily STIHL celkem spatnou, resp. Husqvarny byly oproti nim vzdy bezrpoblemovy (aspon ty 3 co jsem mel), co znam (osobne) lesaky (kteri se pilama zivi), tak se STIHLu vsichni vysmivaly (vsichni Husqvarny). Co se tyce ostatni zahradni techniky tak nevím, zkušenost mám jen s motorovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 (upraveno) nemyslim, ze je stihl levnejsi. spis bych rekl trvanlivejsi. ale statistiky nemam..... zatim slape bez problemu Upraveno 5. června 2018 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 (upraveno) Hrackovy mozna, tata koupil stihlku (novou) a nechce s ni rezat pac je to vzdycky 15 minut nez ji nastartuje (a ze s pilama jakozto tesar - po x desitek letech praxe - zkusenost ma). Me se tu pilu taky snad driv nez za ctvrt hodiny nastartovat nepodarilo. Upraveno 5. června 2018 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Mě šla na cvrnk, ale teda elektrická no K sekačkám snad jen, Honda i Stiga v pohodě ( cca 1600 metrů týdně). Traktůrek Stiga taky drží, nebožtík Cub Cadet (obdoba John Deer) byl perfektní.Jen nedávná zkušenost, nechoďte sekat pod vlivem, mikrospánek za volantem jde i na traktůrku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Věř a víra tvá tě uzdraví Ty sekačky jsou maďarské asi jako hodinky Prim MPM české.Tak co Karlos, gůglil si trochu a už jsi v obraze? Nepřiznáš to ale co ty lišáku že MTD není číňan.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Dalsi dva dulezite parametry, velikost kose a rozsah vysky seceni. Tady v obojim vede Honda. 88 litru a 20-100 mm. Ale cena tak kolem 25. Ale ve Frydku Mistku je dealer, to zase neni tak daleko. Oranzova Husqvarna je sice hezci, ale rozdil ve velikosti kose je pomalu 20 litru. Kdyz ne traktorek, tak aspon velky kos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 (upraveno) African: Já nevím co chceš slyšet."Tento americký koncern s výrobními závody v USA, Mexiku, Evropě i Asii..." Ale asi vím. Že zrovna tu tvoji vyrobili v Evropě. No to je jasný. Upraveno 5. června 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Plnej 88 litrů koš je tíha jako prase, to akorát si tak hnout se zádama :-) A pokud bude vlhčí tráva, tak málo která sekačka ho zvládne naplnit celý, bacha na to. Není to z mé hlavy, ale v recenzích lidí na ty velké koše taky nadávají. Já mám docela plachtu a prodejce mi doporučil kolem padesáti záběr, šedesát koš max... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 HONDA HRX 537 HY, odhlednu-li od ceny, ma zatim asi nejlepsi parametry, velky kosa, velky rozsah, velka kola, hydrostaticky pojezd s plynule nastavitelnou rychlosti, zaber 53cm, dobra znacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 (upraveno) Plnej 88 litrů koš je tíha jako prase, to akorát si tak hnout se zádama :-) A pokud bude vlhčí tráva, tak málo která sekačka ho zvládne naplnit celý, bacha na to. Není to z mé hlavy, ale v recenzích lidí na ty velké koše taky nadávají. Já mám docela plachtu a prodejce mi doporučil kolem padesáti záběr, šedesát koš max... Pojezd to tahne. Ok, tak ho nenaplnim cely, kdyz je vlhko. Tak ho budu vysypavat casteji. Ale kdyz neni vlhko a trava je lehka a sucha, tak ma proste vice mista. Maly kos jsem mel cely zivot na elektryckych hruzach mych rodicu. Chodil jsem furt na kompost, jak prostatik. Na sekacce bez pojezdu na komplikovane zahrade plne veci k objizdeni to ma asi smysl. Ale s pojezdem a volnyma plochama chci velkej kos. Upraveno 5. června 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Honda by to měla zvládnout :-) Aspoň pak dáš vědět jak jsi spokojený.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Jeste neni vybrano. Ja jsem vahavy strelec. Furt jsem snival o chate, kde spal bych jako ve vate,..tedy o Husqvarne a najednou plac, Honda. Potrebuju cas to ztravit a adaptovat se na zmenu. Ale kdo vi, jestli se nakonec nepodivam na konto a nekoupim neco za deset, jak radil Knedlik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 montemar - ignoroval bych, čím udržují městskou zeleň profíci. Donedávna jsem 15 let prodával nářadí, mimo jiné i zahradní techniku a také naši značku Proteco, resp. značku mateřské firmy. V širokém dalekém okolí používají profesionální městští zahradníci např. křovinořezy, přestože je to cenou lowend, kvalitou střed a oni šetří každou kačku. Prostě jsme dodávali nářadí i mnoha obcím, měli slevy, delší splatnosti na faktury, dovezli jsme jim to pod nos, na servis jsme si to taky odvezli sami... Nákupy obcí jsou o všem možném, jen ne o kvalitě, pokud tam nesedí vyloženě nějaký fanda a mají výjimečně dost peněz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Jeste neni vybrano. Ja jsem vahavy strelec. Furt jsem snival o chate, kde spal bych jako ve vate,..tedy o Husqvarne a najednou plac, Honda. Potrebuju cas to ztravit a adaptovat se na zmenu. Ale kdo vi, jestli se nakonec nepodivam na konto a nekoupim neco za deset, jak radil Knedlik. Jasný, jde hlavně o to co s ní člověk plánuje dělat a jakou má u baráku plachtu. My když přijedeme po 14 dnech z dovolené a tady prší, tak tráva po kolena, navíc celou zahradu mám v mírném svahu, tak prostě potřebuji motorovou, silnou, robustní a s kvalitním pojezdem, no a takovou do deseti litrů asi nedám aby pár let vydržela. Táta si zase pěstuje takové golfové hřiště dá se říct, seká pravidelně na mm přesně, pozemek poloviční, tak vybral elektrickou a určitě s ní neudělal chybu. Konec konců první otázka experta v prodejně je, co s ní budete sekat? A jak říkával můj děda, nejsme natolik bohatí aby jsme kupovali levné věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Nějaký čas jsem se živil profesionálním sekáním trávníků (kde ty časy jsou, byl to krásný život...) a jediná sekačka, která vydržela den co den sekat 10 a více hodin bez jediné poruchy byla Honda. Když jsem odcházel z firmy, měla za sebou už 7 sezon a jeden z kolegů si ji odkoupil a seká s ní doma dodnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Sousedka ma zahradu odhadem 1000m a ma cca 12 let nejakou malou Hondu. Asi pred dvema lety odesel pojezd v jednom kolecku, takze uz to zene jen jedno. Jinak za celou dobu 2x vymena lanka plynu, jednou startovaci snura, jednou unasec nože. Jinak kazdou sezonu dam novy olej a vycistim filtr. Kos vydrzel asi 5 let, pak se ten plast rozpadl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se