Přejít na obsah

Co na nich všichni máte?

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman

více méně souhlasím já teda lunetu na potápkách nepoužívám vubec a na GMT často ale to je jedno hlavní je že keramické suby jsou díky vysokému dýnku pro mě nenositelné :(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

+1, přesně tak a přidal bych ještě Conneryho & spol, prostě legendy...

Che guevara Fidel Selleck a pak trumf trumf a sedma Craig Depardieu a Eastwood Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Já to mám takhle

1. Pepsi plech - prostě TOP
  2. Suby plech - ideální univerzály
  3. Batmany - líbí se mi ta barevná kombinace, ale trochu moc leštěnky
  4. Suby C - keramika jim ubírá na toolovosti a nechytá patinu, ale pořád #ikona

Naprostý souhlas, lépe bych to nenapsal  :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Suby mají krásné čistou lunetu, na aktuálních gmt je hodně plno. Mají Asi největší historii ze všech hodinek. U me ale vyhrály gmt, protože jsou nižší, glidelock je pro běžné nošení zbytečně velký (easylink na gmt bohaté poslouží) a možná je to subjektivní, ale na gmt mi přijde hladsší hrana lunety, takže mi krásně vklouzne pod manzetu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Docela by mne zajímalo proč jsou tak trochu ve stínu GMT mastery proti Subům..

Pouzdro stejné i velikost

Korunka triplock u obou

Keramická luneta u obou osobně více využiji 24 hodinové členění

Ciferník až na popisy stejný u obou.

Indexy stejné

Kyklop stejný jako u subů date

+Příjemná GMT ručka- funkce na cesty

-Tenčí dýnko takže holt ve 100 metrech se musím zastavit a nejít těch zbývajících 200 ještě dolů  :lol2:

+- rozdílná spona.

Zapomněl jsem na něco?

Myslím že Gmt nejsou ve stínu Subů ani trochu :-) Oboje mají silnou historii, a jedny jsou určeny pro potápění, druhé pro cestování časem a tím pádem velmi rozdílné. Slabší dýnko, silnější sklo nebo gmt ručka navíc se zdají zanedbatelné, ale pro život potápěče, nebo cestovatele velmi důležité. Takže 1:1 :-)

Odkaz ke komentáři

Tak s tím si já dovolím nesouhlasit - s těma Hůlkama. Dokážu si je představit jako jediné hodinky, měl jsem je 2 roky a za celou dobu mě neomrzely, pokaždé, když jsem je dal na ruku, tak jsem si říkal, jak to jsou krásný hodinky, díky tomu cifru a barvám celkově. Stejně vím, že si je kvůli těm barvám pořídím znova :)

Blnr jsou super, ale barvicky omrzi, kdyz je nemas jako treti hodinky. Jeste rychleji omrzi Hulky. Cerny keramicky Suby te nicim neoslni,

ale budou dobry i pro owg a neokoukaji se.

Odkaz ke komentáři

Tak s tím si já dovolím nesouhlasit - s těma Hůlkama. Dokážu si je představit jako jediné hodinky, měl jsem je 2 roky a za celou dobu mě neomrzely, pokaždé, když jsem je dal na ruku, tak jsem si říkal, jak to jsou krásný hodinky, díky tomu cifru a barvám celkově. Stejně vím, že si je kvůli těm barvám pořídím znova :)

Naprostý souhlas.  Prodal jsem plechový i černý keramický Suby a koupil Hulky. Ta magická zelená je dokonalá....mě nikdy neomrzí. Navíc většinu dne ciferník vypadá černý, jen z určitých úhlů a na slunci jsou nádherně zelené.....

Taktéž souhlasím s Afričanem, že GMT jsou srovnatelné. 

Určitě doporučuji zkusit oboje. Někomu se GMT mohou líbit víc...lépe sedí na ruce, mají pohodlnější tah díky sponě, jsou více nablýskané díky leštěným středovým dílkům tahu...

Odkaz ke komentáři

Pri tých zelených suboch býva problém, práve že pod určitým uhlom alebo skor svetlom , je tá zelená natloko výrazná, že to dost kričí.

Preto mnohi volia skor ciernu verziu. Ale mnohym vyhovuje/u farebne je to tažko takto hodnotit, ale dlhododbeho hladiska cierne skor /submariner.

Odkaz ke komentáři

Každý to má prostě jinak, mě kdysi jako OWG, Hulky omrzeli, takřka po pár měsících .. 

GMT jsem měl dvakrát a zase bych si je koupil .. Pravda, nechal jsem vybrousit leštěný tah a tím z nich udělal, pro mě dokonalé tooly ;) 

Odkaz ke komentáři

Každý to má prostě jinak, mě kdysi jako OWG, Hulky omrzeli, takřka po pár měsících .. 

Ono umět si představit Hulky jako jediný a mít je jako třetí nebo pátý hodinky, nebo je mít fakt jako jediný, je něco jiného :)

Pepu taky chápu, nebude psát o svých nových zelených subech, že jsou hrozný :D A taky nejsou...   já bych si je už ale nekoupil. Mě se ta zelená strašně rychle okouká i na plechu LV a tam je jí o dost méně. Naštěstí je to snadno řešitelné. Prostě každej to má jinak, no :)

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

Ono umět si představit Hulky jako jediný a mít je jako třetí nebo pátý hodinky, nebo je mít fakt jako jediný, je něco jiného :)

Pepu taky chápu, nebude psát o svých nových zelených subech, že jsou hrozný :D A taky nejsou...   já bych si je už ale nekoupil. Mě se ta zelená strašně rychle okouká i na plechu LV a tam je jí o dost méně. Naštěstí je to snadno řešitelné. Prostě každej to má jinak, no :)

Tak ta poslední věta to zcela přesně vystihla :clap:

Odkaz ke komentáři

Hulky jsou pro me nekoukatelne a ta zelena je jednoduse vesela, optimisticka. Blnr a plechove Pepsi me vzdycky po par dnech prestanou bavit a pak putuji do sejfu. Ovsem tech par dnu stoji zato. Hlavne ze je z ceho vybirat :-) Momentalne mam nejradsi polarky. Asi ze se blizi zima...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...