Prorok Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Ahoj lidi. Tak vás také zdravím z Valašska. Můj příběh bude asi velmi podobný všem ostatním. 1/ miluji hodinky a fascinují mě 2/ moc jsem o nich nevěděl 3/ mimo Chronomága jsem byl šťastný a pyšný majitel Tissotů 4/ chvíli zde a Tissoty jsou pryč 5/ teď vlastním Oris Big Crown Chronograph a Maurice Lacroix Masterpiece Grand Guichet 6/ ML teď chci vyměnit za Fortis To je moje srdeční záležitost (můžete nabídnout ) 7/ nechápu jak je to možné, peněz je doma stále stejně, ale hodinky mám stále dražší Jinak jsem potápěč, sbírám nože a baví mě všechno možné... Mějte se Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 (upraveno) Nazdarek aj kasparek :-) vsem ,,takyulitlymbudikarum?. Muj nick je Prizak a jsem z Liberecka a na kvalitni hodinky jsem nemocnej, az je z toho manzelce a spolecnemu uctu soufl. Poslednich 15 let oprednostnuji zasadne ocel a hlavne vodotesnost, protoze budiky sundavam jen na oddeleni rentgenu. Budiky se mnou proste srostou. Naposledy jsem mel CASIO G-SCHOCK , solar a radio-control a nemohu je jen chvalit, co ty vydrzely. Jeste je nosi syn. Nyni jsem poridil CITIZEN AS4020-52E a prisaham, ze to jsou v mem zivote ty nejlepsi budiky, jake jsem mel. Predcily me ocekavani a myslim, ze je to rada jednech z nejpovedenejsich citizenek. I na manzelku jedny cekaji (samo, ze damske) k narozkam, alespon mi pak nebude nadavat, ze jsem magor jenom ja. Preji Vam hodne objevu zde na tomto zatim bezkonkurencnim foru o ,,casu? a samozrejme i hezke proziti vanocnich svatku a stastny novy rok 2012. PS: s kvalitnimi budiky otevrete sampano opravdu presne o pulnoci :-)Jinak jeste zbrane, hlavne WW2 A PIVECKO. Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scode Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 pozdravy a přání něčeho hezkého do příštího roku od nového člena ze Znojma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) zdravicko vespolek, muj pribeh je asi podobnej jako spousty lidi tady. asi po 7 letech bez hodinek mne uz zaclo stvat furt cumet na mobil, takze jsem rozhodl ze koupim zase neco na ruku. samozrejme jsem skoncil tady na foru. diky spouste dobrejch temat tady se mi po par tydnech nebo spise mesicich nejak otevrely obzory a prehodnotil jsem kriteria budouciho vyberu. jak jinak, zahy jsem zrusil svuj puvodni vyber , kterej byl urcite tragickej. uz presne nevim jaky hruzy jsem vybral, ale urcite to nebyla zadna hitparada. abych to zkratil, pred par dny mi dosly seiko stargate v pvd (pro mne pro zacatek uplne dostacujici ) a nova zavislost zrejme propukla naplno. Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem pusher... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Zdravím všechny,registrovaný tu jsem již delší dobu, ale jen kvůli pročítání.Nejsem žádnej velkej chrono-expert, prostě se mi líbí hodinky a to je tak vše.Na Vánoce jsem si nadělil pěkné Trasery http://chronoshop.cz/katalog/hodinky-Traser-P-6508-Code-Blue (musím pochválit rapidní rychlost doručení před svátky)Celkově se mi od této značky líbí 90% všech hodinek. Mým velkým snem jsou tyto hodinky http://chronoshop.cz/katalog/Traser-Aviator-Jungmann-Steel snad se jich někdy dočkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Pánové, vítejte. Užívejte si to tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 zdravicko vespolek, muj pribeh je asi podobnej jako spousty lidi tady. asi po 7 letech bez hodinek mne uz zaclo stvat furt cumet na mobil, takze jsem rozhodl ze koupim zase neco na ruku. samozrejme jsem skoncil tady na foru. diky spouste dobrejch temat tady se mi po par tydnech nebo spise mesicich nejak otevrely obzory a prehodnotil jsem kriteria budouciho vyberu. jak jinak, zahy jsem zrusil svuj puvodni vyber , kterej byl urcite tragickej. uz presne nevim jaky hruzy jsem vybral, ale urcite to nebyla zadna hitparada. abych to zkratil, pred par dny mi dosly seiko stargate v pvd (pro mne pro zacatek uplne dostacujici ) a nova zavislost zrejme propukla naplno. Vítej v úchylárně :-))) a nezapomeň mrknout sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44351-madarsky-uherak-pick-kdo-ho-miluje/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 A pamatujte si vy všichni. Do hospody se chodí zásadně včas a proto si pořiďte dobré ,,časy". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Prizaku, myslím, že jsi ve výčtu svých zálib na něco zapomněl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Prizaku, myslím, že jsi ve výčtu svých zálib na něco zapomněl? Jooo, to je pravda, bo jsem byl roztžitý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 (upraveno) Ač už nějakou dobu více či méně aktivní píši a ještě delší dobu sem registrován, stejně sem napíšu.Mé jméno je Ondra, studuju prvním rokem strojařinu v Praze a dlouhodobě se zajímám o všemožné bastlení - nože, vzduchovky a podobně.Rybaření jest mou největší vášní, konkrétně ultralehká přívlač, ze značek vyznávám Shimano a St. Croix, nic jiného snad doma ani nemám.O hodinky sem se začal zajímat po dosti nešťastné koupi Kenneth Cole automatů minulý rok. Dotáhl sem to so far na 3 reklamace a čekám na poslední čtvrtou abych mohl obdržet nějaká ta Seika Jo a z aut mám nejradši Oktávky 2 Všem přeji hodně úspěchů a zdraví do nového roku. PS: Pro někoho je limit 50 postů pouze symbolický, pro někoho to může být ale docela slušná překážka pokud nechce kecat kraviny [rozuměj - odvažuji se mluvit pouze o věcech, o kterých něco (třeba málo) vím].Prodej hodinek se pak stává během na dlouhou trať. Ale to jen tak mimo mísu Upraveno 29. prosince 2011 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaka Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Zdravím všechny příznivce hodinářského řemesla.Jmenuji se Ajaka. Jsem tu chvilku, ale cítím se tu dobře. Rozhodně lepší být tady, než se někde rozplývat nad módou. :-) Hodinky jsou má vášeň už takových 12 let. Vlastně od prvního pohledu do strojku a jeho poslechu. Sbírku mám zatím malou, čistě mechanických a mechanických s automatickým nátahem kolem dvaceti. Ale zdaleka nekončím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Ahoj Ajako, vítám Tě na zdejším fóru. Dovol mi prosím jednu nejapnou otázku. Okolo 20 je pro Tebe málo? Hodinek samozřejmě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaka Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Ahoj Ajako, vítám Tě na zdejším fóru. Dovol mi prosím jednu nejapnou otázku. Okolo 20 je pro Tebe málo? Hodinek samozřejmě? Děkuji. Otázka je to japná. :-) Mne to myslím stačí, zvlášť, když mám ještě spoustu quartzek. Rozhodně se budu ustalovat časem na LE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) <3 Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Ahoj chrono nadšenci, můj nick je Peegee, dnes jsem si všiml, že je zde vlákno představení nových členů. Je mi 33 let, jsem z moravy a hledám zde inspiraci pro koupi hodinek, popřípadě i hodinky samotné.. První raky jsem dostal od rodičů v 15-ti letech, byla to značka/neznačka Myioko. Následovalo několik modelů Swatchek a v 19-ti chrona Kienzle. Zdejší fórum sleduji asi dva roky. Vkus a povědomí jsem díky Vám rozšíříl správným směrem . Nastal čas koupit opravdové hodiny ... Děkuji za budoucí spolupráci a přeji všem hezký nový rok a spoustu nových "časoměřičů" ......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 AhojTak registrovaný jsem tady už delší dobu ale teprve dnes jsem si všimnul že je tady představování nových členů.Zajímám se o mechanické hodinky všech druhů a zbraně . Tak tedy přeji všem tady dobrý večer a zároveň mnoho zdraví do nového roku 2012. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 (upraveno) Zdravicko.. taky se tak zbezne predstavim...Lognul jsem se tu uz pred casem,ale az ted to tady zacal poradne prolejzat..Hodinky me zajimaji od malicka,v podstate si nepamatuju den,kdy bych nemel hodinky na ruce uz jako malej..Kdyz mi bylo asi 16 koupil jsem si prvni Festiny,ktery mam dodnes a porad je rad nosim (jsou to proste "ty prvni" a stale se mi libej).. plus mam jeste par sportovnich hodinek...A do budoucna bych rad svou sbirku rozsiril o nejaky pilotky a pak se uvidi... Nejhorsi co se mi mohlo za posledni dobu stat bylo to,ze jsem stravil asi hodku na prodejne Chronoshopu.. a to poblazneni hodinkama,ktery jsem mel driv,je zpet.. Tak hodne zdaru v roce 2012! Upraveno 3. ledna 2012 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saso Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Ahojte všetci, ako pasívny čitateľ Vašich príspevkov som tu asi polrok. Predpokladám, že nikdy nebude zo mňa veľký prispievateľ, ale nejako treba začať. Takže hodinky som vlastnil od malička a dole z ruky si ich dávam prevažne, len keď idem spať. Momentálne sa mi točí na grile štvoro hodiniek a to Longines Master Collection, Glycine Eugene Meylan, Archimede Pilot H a Steinhart Ocean 1 Vintage red. Na ruke mám Laco Navy. Môj intezívnejší záujem o hodinky začal až po objavení stránok Chronomagu. Nie som veľký odborník na hodinky a niekedy mám dokonca problém s indentifikáciou skratiek, ktoré používate. Moje obľúbené jedlo je uherák, ktorý tu rozoberáte v zábavnom vlákne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Ahoj,až teď jsem objevil tohle téma a tudíž s jistým zpožděním přispívám. Hodinky mě fascinovaly už od puberty, pamatuju se že jsem někdy v 80 letech viděl inzerát na Tag Heuer S/EL, tak jsem se zamiloval do značky a začal jsem po nich toužit. Když jsem pak měl peníze, tak jsem si je někdy kolem roku 96 nakonec šel slavnostně koupit. Ani jsem tenkrát netušil jaký maj strojek a že se prožívá pomalu víc co je uvnitř hodinek než to co je vidět... Bylo mi to úplně jedno. Pak jsem se trochu přivzdělal a jako další na řadě byly Carrery už s automatem. Nikdy mi ale moc nepřirostly k srdci, ještě v záruce šly do opravy, nebyly moc přesné atd... Tak šly pryč a S/EL taky (i když to asi byla chyba...) Pak jsem koupil staré Autavie (fotku jsem už dával do diskuse). Poslal jsem je přes Hanáka v Brně do Švýcarska na servis a až donedávna jsem si myslel jaký to nemám úžasný kousek. Poté co jsem je tu ukázal tak jsem dostal studenou sprchu .Chvíli jsem si pohrával s myšlenkou na pokračování s Heuerama, chtěl jsem nové Carrery s in-house strojkem 1887, ale nakonec mě ne dost oslovily...Poslední rok byl dost schizofrenní, nebyl jsem schopen si vybrat a osciloval jsem v myšlenkách mezi Panerai, Rolex, Omegama, IWC atd... pekloNakonec jsem si dopřál klid v duši a 23.prosince se mi na ruce usadily Rolex EXPII a jemi s nima skvěle...Co bude dál nevim, buď se ze mě stane Rolexman a pak to budou muset bejt Daytony anebo se potkám s Panerai... JInak mám rád auta (jezdim na okruh), plachetnice a hodně golf Tady na fóru se mi fakt hodně líbí, nejsem vůbec psací typ, ale tady to nějak dokážu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se