Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 17. 10. 2013 v 21:54, F.B. napsal:

F.

to nemusíš chodit ani tak daleko. Já myslím, že adrenalinu jste měli včera v Reykjavíku dost a dost... :-(

Odesláno
  V 17. 10. 2013 v 22:32, Frostie napsal:

to nemusíš chodit ani tak daleko. Já myslím, že adrenalinu jste měli včera v Reykjavíku dost a dost... :-(

Počkaj, a čo sa stalo? Nejako neviem o ničom :-)

F.

Odesláno
  V 18. 10. 2013 v 17:45, F.B. napsal:

Počkaj, a čo sa stalo? Nejako neviem o ničom :-)

F.

podívej se do kategorie Michelsen, dával jsem tam dva články, včera ho vykradli, v Reykjavíku bylo trochu boro

Odesláno

Prave som na to kukal, no ak mi Google Translate neklame, tak sa ta lupez udiala v roku 2011, a akurat ich teraz odsudili.

Prekvapilo by ma to, keby to bolo inak a udialo by sa to teraz tak, ze by som o tom nevedel, pretoze som sa pred pred cca mesiacom prestahoval na Laugavegur (do vnutrobloku) a som teraz teda cca 200m vzdusnou ciarou k Michelsenovi :-)

F.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 19. 10. 2013 v 2:29, F.B. napsal:

Prave som na to kukal, no ak mi Google Translate neklame, tak sa ta lupez udiala v roku 2011, a akurat ich teraz odsudili.

Prekvapilo by ma to, keby to bolo inak a udialo by sa to teraz tak, ze by som o tom nevedel, pretoze som sa pred pred cca mesiacom prestahoval na Laugavegur (do vnutrobloku) a som teraz teda cca 200m vzdusnou ciarou k Michelsenovi :-)

F.

Sent from my iPhone using Tapatalk

jj, máš pravdu, přehlédl jsem ten rok 2011... Nejhorší na tom je, že to byli nějací poláci, co tam přijeli jen krást.

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

No zřídka, v Rusku to je ale ovšem něják častěji, nemyslíš? Válím se tady smíchy, já vím, pán možná už nežije, ale to video mě donutilo plakat, pouštím si to znovu a znovu, i moje mladá se tady už tlemí, děkuji F.B.

Odesláno (upraveno)

Ten pad prezil, skoncil polamany v nemocnici. Coz je samo o sobe k neuvereni. Ja se teda, kdyz jsem to videl kdysi poprve, ovsem smat nemohl. Kazdej jsme jinej.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Rusko je bez debaty špeciálna zem. No i napriek tomu ma tam čosi perverzne láka :-) takže to tam zrejme časom pôjdem pekne preskúmať.

Som rád že sa páčilo, Afričane  :cheers:

F.

Odesláno
  V 28. 11. 2013 v 20:26, Hasňa napsal:

Ten pad prezil, skoncil polamany v nemocnici. Coz je samo o sobe k neuvereni. Ja se teda, kdyz jsem to videl kdysi poprve, ovsem smat nemohl. Kazdej jsme jinej.

Tak pokuď jsi něco podobného zažil, tak to chápu" Já mám mezi kámošema haldu magorů, ale fakt každá bejkovina odsuď podsuď a tohle je prostě hustej extrém :-) Jsem rád, že pán přežil a věřím tomu, že už neskočí ani z chodníku :-) Každej máme právo na druhou šanci a tak to má být, občas pravidlo není pravidlem a pak je to prostě pešek.
Odesláno

Za úžasný adrenalín považuju ten "létající plášť", to je neskutečný, skejtbordy, ruská ruleta přes ulici a tak jsou proti tomu sranda. Jo a taky se mi líbí skokani co běhaj po městě (atd.) a skáčou po barákách, teď si nemohu vzpomenout jak se tomu říká, myslím parkur, není to sice letecký adrenalín, ale většinou to fyzikálně nechápu...:-)

Odesláno
  V 28. 11. 2013 v 20:26, Hasňa napsal:

Přežil, protože mu to politicky myslelo.

Odesláno

Dvojité potešenie :-) tiež by som sa nebránil. 

Btw, sú tu nejakí kiteri? Ja som kitoval tak trošku kedysi tiež?a snáď sa k tomu raz vrátim.

Chalanko čo to vymyslel je šikovný :D?trapéz na trapéz, a ideš?i keď, za "starých" čias to tiež nebolo zlé :DDD

3764786.jpg

F.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...