Frostie Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 V 17. 10. 2013 v 21:54, F.B. napsal: F.to nemusíš chodit ani tak daleko. Já myslím, že adrenalinu jste měli včera v Reykjavíku dost a dost... :-(
libor2002 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 No to bych hodil placaka, ze bych byl pak jak palacinka.Hlavne ten na tom kole (cas 1:41) mel stesti jak prase... metr od hrany bazenu.
F.B. Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 V 17. 10. 2013 v 22:32, Frostie napsal: to nemusíš chodit ani tak daleko. Já myslím, že adrenalinu jste měli včera v Reykjavíku dost a dost... :-( Počkaj, a čo sa stalo? Nejako neviem o ničom :-) F.
Frostie Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 V 18. 10. 2013 v 17:45, F.B. napsal: Počkaj, a čo sa stalo? Nejako neviem o ničom :-) F.podívej se do kategorie Michelsen, dával jsem tam dva články, včera ho vykradli, v Reykjavíku bylo trochu boro
F.B. Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Prave som na to kukal, no ak mi Google Translate neklame, tak sa ta lupez udiala v roku 2011, a akurat ich teraz odsudili. Prekvapilo by ma to, keby to bolo inak a udialo by sa to teraz tak, ze by som o tom nevedel, pretoze som sa pred pred cca mesiacom prestahoval na Laugavegur (do vnutrobloku) a som teraz teda cca 200m vzdusnou ciarou k Michelsenovi :-) F. Sent from my iPhone using Tapatalk
Frostie Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 V 19. 10. 2013 v 2:29, F.B. napsal: Prave som na to kukal, no ak mi Google Translate neklame, tak sa ta lupez udiala v roku 2011, a akurat ich teraz odsudili. Prekvapilo by ma to, keby to bolo inak a udialo by sa to teraz tak, ze by som o tom nevedel, pretoze som sa pred pred cca mesiacom prestahoval na Laugavegur (do vnutrobloku) a som teraz teda cca 200m vzdusnou ciarou k Michelsenovi :-) F. Sent from my iPhone using Tapatalkjj, máš pravdu, přehlédl jsem ten rok 2011... Nejhorší na tom je, že to byli nějací poláci, co tam přijeli jen krást.
Cyril Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Tak trochu paraglidingu...svoje lety s paramotorem sem zatím dávat nebudu, to není žádný pořádný kino...tohle je lepší.
F.B. Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 stáva sa?i inde ako v Rusku :-) F.
African Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 No zřídka, v Rusku to je ale ovšem něják častěji, nemyslíš? Válím se tady smíchy, já vím, pán možná už nežije, ale to video mě donutilo plakat, pouštím si to znovu a znovu, i moje mladá se tady už tlemí, děkuji F.B.
Hasňa Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) Ten pad prezil, skoncil polamany v nemocnici. Coz je samo o sobe k neuvereni. Ja se teda, kdyz jsem to videl kdysi poprve, ovsem smat nemohl. Kazdej jsme jinej. Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem Hasňa
F.B. Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Rusko je bez debaty špeciálna zem. No i napriek tomu ma tam čosi perverzne láka :-) takže to tam zrejme časom pôjdem pekne preskúmať.Som rád že sa páčilo, Afričane F.
PNS Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Možná to bylo natočený v Rusku, ale kameraman musel být Angličan, to je bez debat
African Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 V 28. 11. 2013 v 20:26, Hasňa napsal: Ten pad prezil, skoncil polamany v nemocnici. Coz je samo o sobe k neuvereni. Ja se teda, kdyz jsem to videl kdysi poprve, ovsem smat nemohl. Kazdej jsme jinej.Tak pokuď jsi něco podobného zažil, tak to chápu" Já mám mezi kámošema haldu magorů, ale fakt každá bejkovina odsuď podsuď a tohle je prostě hustej extrém :-) Jsem rád, že pán přežil a věřím tomu, že už neskočí ani z chodníku :-) Každej máme právo na druhou šanci a tak to má být, občas pravidlo není pravidlem a pak je to prostě pešek.
Cyril Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Tady v tom videu je všechno možný dohromady....
Ivan Lelák Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Za úžasný adrenalín považuju ten "létající plášť", to je neskutečný, skejtbordy, ruská ruleta přes ulici a tak jsou proti tomu sranda. Jo a taky se mi líbí skokani co běhaj po městě (atd.) a skáčou po barákách, teď si nemohu vzpomenout jak se tomu říká, myslím parkur, není to sice letecký adrenalín, ale většinou to fyzikálně nechápu...:-)
travex Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 V 28. 11. 2013 v 20:26, Hasňa napsal: Ten pad prezil, skoncil polamany v nemocnici. Coz je samo o sobe k neuvereni. Ja se teda, kdyz jsem to videl kdysi poprve, ovsem smat nemohl. Kazdej jsme jinej. Přežil, protože mu to politicky myslelo.
F.B. Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Dvojité potešenie :-) tiež by som sa nebránil. Btw, sú tu nejakí kiteri? Ja som kitoval tak trošku kedysi tiež?a snáď sa k tomu raz vrátim. Chalanko čo to vymyslel je šikovný ?trapéz na trapéz, a ideš?i keď, za "starých" čias to tiež nebolo zlé :DDD F.
F.B. Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 I s cesťákom sa dá robiť divy :-) F.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se