organic Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Tady ty Vintage Daytona s pandim cifrem mam moc rad. Jsou mnohem vic sexy nez ta zenska co je drzi Odpustil bych jim i chrastici plechovy tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 jsem s omladinou koukal o víkendu na Zatím spolu, zatím živi a líbíli se mi Rolex Subnariner Date na ruce Cameron Diaz a to, že je nesundala za celý film z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Chvíli jsem přemýšlel, jestli to sem dát, nebo ne. Ale myslím, že to sem patří. Moje přítelkyně je zdravotní sestra a k tomuto povolání patří i specifický druh časomíry, který se věší na kapsičku sesterské uniformy - na většině odd. není žádoucí nosit náramkové hodinky. My měníme řemeny, sestry celá pouzdra :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 To jsou moc pěkný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 To jsou moc pěkný hodinky. Paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Paradni! žejo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Ta poslední fotka je moooc pěkná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 žejo :-) ... víc asi psát nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 Galante Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Jděte do háje darebáci! uvidíte jedny plastový hodinky a jste z nich na větvi!!I když... fakt jsou pěkný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Zodiac V-Wolf Moc se mi na tehle fotce libily, nakonec byla jednim z finalnich impulsu, proc jsem je koupil. Hodinky mam dodnes, zenska pribalena nebyla. Jake zklamani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Hehe, jsem si vzpomnel na jeden sibiranuv post... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 Podle toho indexu na 12 by to mohlo byt MOVADO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 jj, je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2011 (upraveno) Hehe, jsem si vzpomnel na jeden sibiranuv post... pekny kerky, jsem si vterinu myslel, ze ta panimama ma ty Movada taky vykerovany Upraveno 10. srpna 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Solverino Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Vy sem dáváte samý holky, který neznám. To je vlákno na pytel. Já znám akorát tuhle herečku (Jenna Jameson), ale najít ji s hodinkama na ruce, to byl docela problém. V ruce mívá něco dost často, ale na ruce moc ne :) šmankote, to jsou hodinky jako prase! musí mít jednu ruku dlouhou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Podle toho indexu na 12 by to mohlo byt MOVADO kdybys videl nektery jeji videa, tak reknes spis, ze pani je HOVADO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 kolegyna ambassadorka od Seika Sammi Chengna dvoch fotkach sice nema hodinky, no a čo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Chvíli jsem přemýšlel, jestli to sem dát, nebo ne. Ale myslím, že to sem patří. Moje přítelkyně je zdravotní sestra a k tomuto povolání patří i specifický druh časomíry, který se věší na kapsičku sesterské uniformy - na většině odd. není žádoucí nosit náramkové hodinky. My měníme řemeny, sestry celá pouzdra :-))) asi sem nejakej nemocnej. potrebuju do nemocnice. navic, kdyz tam maji tak pekne hodinky...kde ze to je? )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Též přispěji. Přidám jednu Rolex královnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se