Jeremy Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Jojo, bez motoru to jede, ale bez brzd nebrzdí. Vono to nesouvisí, jen mi to asociovalo Ty hromady Hundaj, co jezděj po Praze a na dveřích mají "Hundaj nezabrzdíš".. Divná reklama na divný auto..
geometr Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Tak to se přiznám jsem si nevšiml. Ale vskutku divná reklama, řekl bych, že se to tvůrci reklamy úplně nepovedlo.
KFL Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Taky budu mít benzin, DSG, kombik Na spotřebu jsem zvědavý, v recenzích se hodne psalo, ze okolo 8 se to dáTak spotřeba snad není u tohohle auta důležitá, ne? Dej pak vědět, jakej je ten randál z podběhů (valivý hluk), lidi to občas zmiňujou jako negativum.
Ondrej71 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Tak spotřeba snad není u tohohle auta důležitá, ne? Dej pak vědět, jakej je ten randál z podběhů (valivý hluk), lidi to občas zmiňujou jako negativum. Klíčová fakt není, to máš pravdu Ohledně toho hluku jsem to taky slyšel, jsem zvědavý jaké to je naživo..
stepecken Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Klíčová fakt není, to máš pravdu Ohledně toho hluku jsem to taky slyšel, jsem zvědavý jaké to je naživo.. Kolega ma 2.0tdi DSG Combi .... Valivý hluk nad 140km/h .. sila , vacsi ako u mojho 14rocneho BMW ... DSG + diesel.. co ja viem ? ist po meste 50km/h a mat tam 6stupen .. podotacky podla mna , pridas automat hodi 2stupen a hned sviety ESP ... mal som DSG v Golfe R32 a podstatne lepsie ako tu ...
NobodyR Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Čaute, moc to o káře není, ale je to blízko. A téma, kde bych se na to zeptal jsem nenašel. Zná někdo výklad této značky ?
geometr Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Sběrné parkoviště pro auta, jejichž majitelé chtějí, aby byla odtažena na záchytné parkoviště ?
Chocholusik Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 (upraveno) Taky budu mít benzin, DSG, kombik Na spotřebu jsem zvědavý, v recenzích se hodne psalo, ze okolo 8 se to dá Da, ale vraj je to velka nuda oproti rezimu za 11+ // to viem pochopit, moj otec vedel jazdit na mojom aute za 7-8 a ja pod 12 na viac ako par hodin neviem Upraveno 24. června 2015 uživatelem Chocholusik
Mechac Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 (upraveno) mam Lagunu3 benzin turbo 205 koni, v manualu, a pocitam, ze to bude podobne aj u te Oktavky, nebo lepsi diky DSG. Na dovolenou se s tim da jet plynule za 7,5l, v normalnim rezimu je to za 9,5 a prumer na nadrz normal + legrace, nebo obecne nesetrna jizda je za 11+. Jenom legrace je 16+ :-)) Upraveno 24. června 2015 uživatelem Mechac
Ondrej71 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Tak nějak s tím taky počítám. Občas je třeba udělat si radost
laskajefajn Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Chlapi: Vas nazor? Dve stejne motorizace neboli stejny objem a kW. Jake auto bude rychlejsi co se tyce zrychleni s rozdilem ze prvni auto ma predni pohon a druhe auto zadni. Da se to na to jednoznacne odpovedet? Kdyz uz jsme u tech nahonu dik.
Mechac Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Na to se mi osvedcil tenhle srovnavac: http://www.zeperfs.com/en/Jsou tam i jednotlive motorizace a hlavne realna porovnani, nejen papirova.
Mechac Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 (upraveno) Jsem cely v ocekavani na novou Giulii dneska :-) snad by to pomohlo konecne rozstipnout moje dilema jake dalsi auto, kdyz 159 uz jsem nestihl. Nejak mi neda spat hlaska ze kazdy fanousek motorismu by mel alespon jednou zazivot vlastnit Alfu :-) Edit: Cetl jsem, ze by tam mel byt benzinovy trilitr s turbem od Ferrari, nevite o tom motoru nekdo neco? Upraveno 24. června 2015 uživatelem Mechac
Tom19 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Tiež čakám že čo z z tej Giulie bude, ale je to riadna kovbojka. Len pred pár dňami sa zverejnilo meno na základe úradu kde bolo registrované. Ten trojliter by tam mal byť. Lebo Alfa chce konkurovať M3 a samotnej nemeckej prémii. Kdesi som čítal o 500 koňoch ale to už je niekto optimista. Na nete už sú aj nejaké fotky a aj oficiálne rendery. http://www.autoforum.cz/bleskovky/alfa-romeo-giulia-qv-nafocena-bez-maskovani-den-pred-premierou/
Lion Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Taky budu mít benzin, DSG, kombik Na spotřebu jsem zvědavý, v recenzích se hodne psalo, ze okolo 8 se to dá dá, ale v létě a na okreskách... dálnice a město 10-11, po 76 tis. km dle pc 9.7l.... ale zas jesi ten pašík bitdi bere osm a při zátěži deset
Chocholusik Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Chlapi: Vas nazor? Dve stejne motorizace neboli stejny objem a kW. Jake auto bude rychlejsi co se tyce zrychleni s rozdilem ze prvni auto ma predni pohon a druhe auto zadni. Da se to na to jednoznacne odpovedet? Kdyz uz jsme u tech nahonu dik. zadal si nedostatok vstupnych dat, neda sa jednoznacne odpovedat. bude zavisiet od toho na aku velku rychlost chces merat zrychlenie, potom od sprevodovania, obutia ak je rozne, protipresmykovych systemov ak su, ak to chces merat na 0-250 tak uz aj od aero odpor moze svoje spravit.
Waya03 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Včera jsem byl v Mnichově na služebce, řekl jsem si ze proklepnu svojí novou Fábii na Německý Autobahn. Ukázalo mi to 197, tak jsem docela čuměl. Stejně jsou ale ti Němci co se vozovýho parku pořád úplně jinde, 90% aut kolem Mnichova velký BMW a Medvědi. PS: svoji Fabií se tu nechlubim, naopak mám teď vůči kolegům mindrák :-D
sibirnaya Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 bud v klidu a vyraz smer drazdany-lipsko-erfurt-magdeburg..
Josef01 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Otázka je, zda ti nezáviděli auto roku oni...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se