Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jojo, bez motoru to jede, ale bez brzd nebrzdí.

Vono to nesouvisí, jen mi to asociovalo Ty hromady Hundaj, co jezděj po Praze a na dveřích mají "Hundaj nezabrzdíš".. Divná reklama na divný auto..

Odesláno

Taky budu mít benzin, DSG, kombik Na spotřebu jsem zvědavý, v recenzích se hodne psalo, ze okolo 8 se to dá

Tak spotřeba snad není u tohohle auta důležitá, ne? ;)

Dej pak vědět, jakej je ten randál z podběhů (valivý hluk), lidi to občas zmiňujou jako negativum.

Odesláno

Tak spotřeba snad není u tohohle auta důležitá, ne? ;)

Dej pak vědět, jakej je ten randál z podběhů (valivý hluk), lidi to občas zmiňujou jako negativum.

Klíčová fakt není, to máš pravdu :)

Ohledně toho hluku jsem to taky slyšel, jsem zvědavý jaké to je naživo..

Odesláno

Klíčová fakt není, to máš pravdu :)

Ohledně toho hluku jsem to taky slyšel, jsem zvědavý jaké to je naživo..

Kolega ma 2.0tdi DSG Combi  .... Valivý hluk nad 140km/h .. sila , vacsi ako u mojho 14rocneho BMW ... DSG + diesel.. co ja viem ? ist po meste 50km/h a mat tam 6stupen .. podotacky podla mna , pridas automat hodi 2stupen a hned sviety ESP ... mal som DSG v Golfe R32 a podstatne lepsie ako tu ...

Odesláno

Čaute, moc to o káře není, ale je to blízko. A téma, kde bych se na to zeptal jsem nenašel. 

Zná někdo výklad této značky ?post-21543-0-82555700-1435136055_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Taky budu mít benzin, DSG, kombik Na spotřebu jsem zvědavý, v recenzích se hodne psalo, ze okolo 8 se to dá

Da, ale vraj je to velka nuda oproti rezimu za 11+

// to viem pochopit, moj otec vedel jazdit na mojom aute za 7-8 a ja pod 12 na viac ako par hodin neviem :D

Upraveno uživatelem Chocholusik
Odesláno (upraveno)

mam Lagunu3 benzin turbo 205 koni, v manualu, a pocitam, ze to bude podobne aj u te Oktavky, nebo lepsi diky DSG. Na dovolenou se s tim da jet plynule za 7,5l, v normalnim rezimu je to za 9,5 a prumer na nadrz normal + legrace, nebo obecne nesetrna jizda je za 11+. Jenom legrace je 16+ :-))

Upraveno uživatelem Mechac
Odesláno

Chlapi: Vas nazor? Dve stejne motorizace neboli stejny objem a kW. Jake auto bude rychlejsi co se tyce zrychleni s rozdilem ze prvni auto ma predni pohon a druhe auto zadni. Da se to na to jednoznacne odpovedet? Kdyz uz jsme u tech nahonu :) dik.

Odesláno (upraveno)

Jsem cely v ocekavani na novou Giulii dneska :-) snad by to pomohlo konecne rozstipnout moje dilema jake dalsi auto, kdyz 159 uz jsem nestihl. Nejak mi neda spat hlaska ze kazdy fanousek motorismu by mel alespon jednou zazivot vlastnit Alfu :-)

Edit: Cetl jsem, ze by tam mel byt benzinovy trilitr s turbem od Ferrari, nevite o tom motoru nekdo neco? 

Upraveno uživatelem Mechac
Odesláno

Tiež čakám že čo z z tej Giulie bude, ale je to riadna kovbojka. Len pred pár dňami sa zverejnilo meno na základe úradu kde bolo registrované. Ten trojliter by tam mal byť. Lebo Alfa chce konkurovať M3 a samotnej nemeckej prémii. Kdesi som čítal o 500 koňoch ale to už je niekto optimista. 

Na nete už sú aj nejaké fotky a aj oficiálne rendery.  http://www.autoforum.cz/bleskovky/alfa-romeo-giulia-qv-nafocena-bez-maskovani-den-pred-premierou/

Odesláno

dá, ale v létě a na okreskách... dálnice a město 10-11, po 76 tis. km dle pc 9.7l.... ale zas jesi ten pašík bitdi bere osm a při zátěži deset  :lol2:

Odesláno

Chlapi: Vas nazor? Dve stejne motorizace neboli stejny objem a kW. Jake auto bude rychlejsi co se tyce zrychleni s rozdilem ze prvni auto ma predni pohon a druhe auto zadni. Da se to na to jednoznacne odpovedet? Kdyz uz jsme u tech nahonu :) dik.

zadal si nedostatok vstupnych dat, neda sa jednoznacne odpovedat.

bude zavisiet od toho na aku velku rychlost chces merat zrychlenie, potom od sprevodovania, obutia ak je rozne, protipresmykovych systemov ak su, ak to chces merat na 0-250 tak uz aj od aero odpor moze svoje spravit.

Odesláno

Včera jsem byl v Mnichově na služebce, řekl jsem si ze proklepnu svojí novou Fábii na Německý Autobahn. Ukázalo mi to 197, tak jsem docela čuměl. Stejně jsou ale ti Němci co se vozovýho parku pořád úplně jinde, 90% aut kolem Mnichova velký BMW a Medvědi. PS: svoji Fabií se tu nechlubim, naopak mám teď vůči kolegům mindrák :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...