Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

diky za info, zkusim. VW slevy netusis?

spotreba je ok, s tim pocitam. bude to primarne mestske auto a proto chci benzin a ne dyzl, ktery za 5 let bude z toho asi dost zniceny..

Zvlaste ke konci roku se nekteri dealeri snazi dosahnout vyssi mety prodanych aut, maji podle toho nejaky bonusy nebo marze nebo co, tak se daji uhadat celkem velky slevy protoze potrebuji prodat.

Odesláno

Já mám pocit, že jsou auta na pořadník jako za koumoušů, tak nevím jestli jsou tak motivovány k prodejům se slevama :)

Odesláno

Já bych je teda poslal do prdele s čekačkou delší jak měsíc, nechápu jak to mohou lidi tolerovat...já teď kupoval novou Kiu a čekal jsem 8 dní...a trpěl jsem :D

Odesláno

Tak ty slevy jsou vetsinou na skladovky.

Treba v USA musi automobilky drzet obrovske rezervy ruznych konfiguraci, neb kdyz si zakaznik nevybere ze skladovky tak jde proste jinam, nikdo nechce cekat.

Odesláno

Já bych je teda poslal do prdele s čekačkou delší jak měsíc, nechápu jak to mohou lidi tolerovat...já teď kupoval novou Kiu a čekal jsem 8 dní...a trpěl jsem :D

Jde o to, jestli utrpení skončilo :mellow:

Imho, když už se odhodlám k nákupu funglovky, tak bych to nejspíš trochu plánoval a neměl bych problém s čekáním. Chápu, že když se něco zadává do výroby, tak to trvá. Ještě že jsem spokojený s ojetinama, které si ovšem taky musím vyčekat, ale to je zábava, něco jako hledání hodinek :)

Odesláno

Jde o to, jestli utrpení skončilo :mellow:

Imho, když už se odhodlám k nákupu funglovky, tak bych to nejspíš trochu plánoval a neměl bych problém s čekáním. Chápu, že když se něco zadává do výroby, tak to trvá. Ještě že jsem spokojený s ojetinama, které si ovšem taky musím vyčekat, ale to je zábava, něco jako hledání hodinek :)

To si nerozumíme...já mám funglovku, akorát v kie nejsou lemplové a maj dostatek aut skladem, že je z čeho vybírat...je to sice dané tím, že auto si není možné nakonfigurovat úplně dle přání, ale když je člověk flexibilní tak to není problém...

Odesláno

To si nerozumíme...já mám funglovku, akorát v kie nejsou lemplové a maj dostatek aut skladem, že je z čeho vybírat...je to sice dané tím, že auto si není možné nakonfigurovat úplně dle přání, ale když je člověk flexibilní tak to není problém...

To sem se zasmal :D

Odesláno

prostě mají hodně třídvéřů 1,4 s manuálem v červené a cokoli jiného je na čekačku, no....

Odesláno

"Můžete mít auto v jakékoli barvě, kterou si budete přát, pokud si přejete auto v černé barvě." - Henry Ford

něco takového jsem měl na mysli... :)

Odesláno

Jestli to nebude třeba i tím, že v Kie se neprodá tolik aut, jako u koncernu hm? Chtěl bych vidět, kam bys nacpal tolik skladovek, abys obsáhnul vše co jde nakonfigurovat, to asi není moc reálné že? No a pokud auto nebudeš chtít konfigurovat a vybereš skladovku, tak ho budeš mít stejně rychle kdekoliv, na to jsi i sám vlastně narazil, tak nechápu smysl toho příspěvku.

Odesláno

Rozumíme a nerozumíme. Rozumím co píšeš, nerozumím výběru vozu. Proto jsem psal to o tom trápení. Vím o pár benzínových motorech co klekly do 100tis.km. ale funglovka je v záruce, tak ono o nic nejde.....

A že jsi vzal co měli na skladě a za 8 dní to připravili, to mě nepřijde rekordní čas :)

Návštěvník Jagman
Odesláno

Tvl Kofola sem je-ne M5 a tu se řeší Kia :D

Gratulace užívej! Jednou jsem v E39M5 boural :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...