Socom Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Díky moc za odkaz. Jdu si to číst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Soused si v tydnu privezl tohle... pred ni mel predfaceliftovou variantu s manualem. S M3tehle generace jsem jel jen jednou asi pred rokem, shodou okolnosti take v manualu a jakozto clovek praktikujici automobilovy sport jsem byl spokojen. Na tehle se mi libi nova grafika svetel. Barva neni u BMW muj salek caje, ale styl se ji neda uprit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Soused má hodne dobrý vkus snáď ti to požičia no keď chce byt za dobrého suseda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 hmmm...pěkný údělátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Krstnu svoju vzdy rad odveziem hocikam ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Dnes jsme zazimovali třícu, napucovali, natankovali do plna a šup s ni pod plachtu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Jinak tahle M4 vypadá moc pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 V 2. 10. 2017 v 14:01, MichalSVK napsal: Krstnu svoju vzdy rad odveziem hocikam ))) Teba stretávam občas. Najbližšie ti zablikam a pošlem zdravicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 (upraveno) Asi blbej dotaz, ale proc natankovat do plna? Díky. 2 MichalSVK: Mas misto te BMW 4? (Pokud se dobre pamatuju) Upraveno 2. října 2017 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Aby dal dojel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 aby bylo v nádrži co nejmíň vzduchu, kvůli degradaci paliva kyslíkem a vzdušnou vlhkostí. Já bych ještě přidal VIF aditivum, osvědčilo se mi to u zahradního mezohryzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Kluci chci si nechat přepískovat svoje plechové disky a pak je otázka zda nalakovat nebo udělat komaxit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Klucí, s tím aditivem bych chtěl poradit. Za poslední rok jsem najel na c63 coupé 1.200km, auto někdy stálo i 4-5 měsíců bez vyjížďky. Někdo mi říkal, že i do benzínů s vyšší oktanovým číslem (tankuji Vervu 100, protože u baráku v rozumném dojezdu ani nemám na výběr) cpou ten sajrajt z řepky a když auto nejezdí, tak se dělají v nádrži nějaké usazeniny z toho bordelu? Já s autem tolik nejezdím i proto, že chci, aby bylo v top top kondici i po letech, ale todle mi dělá vrásky na čele. Měl bych tedy zazimovat s plnou nádrží a do benzínu něco dolít? Koukal jsem na zmiňovaný VIF a tam píšou, že je to dobré pro snížení spotřeby. Upřímně, o to mi úplně nejde, s nájezdem 1.200km ročně je jedno, jestli tam mám průměr 18 nebo 22 (letos mám spíš těch 22 )... A druhý dotaz - když jsem posledně vyjel po 3 měsících, tak auto normálně drncalo, jak kdybych měl kola z Lega. Podle KFL jsou to plošky na pneu. Trvalo cca 15-20km než to drncání ustalo. Přemýšlím tedy, jestli není nějaká varianta, jak autu odlehčit, zda to nedat na nějaký hever nebo tak. Ale zase pak bude přetěžovaná karoserie...aby pak pošetření pneu a tlumičů nemělo za následek přetížení nosné konstrukce auta. Díky za každou radu. Jsem amatér, co chce mít svého mazlika co nejvíc v parádě, i když s ním moc nejezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Kašli na heverování, jestli Tě trápí takováhle blbina, jednou za měsíc-dva auto popostrč v garáži o půl otáčky kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Tankovat urcite 100, kde prave jeste ta bioslozka neni, zazimovavat s plnou presne jak psal kolega vyse a taky presne jak psal jiny kolega vyse po case popostrcit auto o kousek. Pak jeste zakryt plachtou, napichnout baterii na udrzovani napeti, po dvou mesicich nastartovat a nechat 20kin bezet (pokud nejde vyjet), nemit v garazi pod nulou,... atd atd. Resi se to ve vlakne Petrolhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Ešte doplním že je fajn zľahka prehustiť pneumatiky na úroveň čo predpisuje výrobca pri plnom obsadení autá posádkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Ten start - stop systém, to je ale s prominutím kokotina U Peguot 2008 - 2017 je permanentně zapnutý a musím ho před každou jízdou vypnout, máte to taky tak? Musím zavolat do Peguotu jestli s tím jde něco dělat, já ráno vyjedu od baráku a během deseti minut jízdy mi to 6x chcípne a znovu nastartuje, to snad nemůže být pro ten motor ani moc zdravé..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Pokiaľ viem tak aspoň u BMW je odstavenie strat/stop komplikované až nemožné info od technika Už som si vypestoval návyk po naštartovaní hneď vypinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Jo, to je hrozná věc, obzvlášť permanentní zapnutí. Zbavit se toho dá v servisu, není to prej dobrý dělat před koncem záruky. Výborný je to nechat zapnutý v zácpě, 30 startů na 100 metrech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Kdyz otec prebiral pres rokem novou Q5, byl jsem s nim v Porsche Brno (nekdo musel odvezt stary auto ) a pri pribirani jsem se borca zeptal (tusim nejakej sef prodeju Audi v Porsche Brno nebo tak neco) jestli jde pernamentne vypnout start&stop, rekl mi ze ne a dival se na mne jak na debila, ze proc by to chtel nekdo vypinat, ze je to super a clovek si toho ani nevsimne... hahaTakze ted jak debil proste hned po nastartovani automaticky rucne vypnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se