Hasič Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Morgenstern asi vyhraje... dovedes si predstavit tu reputaci, kdybych jezdil po klintech v hnujdaji? Byl bych mrtvej ....A dvoumistny taky uz nevadi.... deti pomalu z domu, garaz velka, takova víkendovka. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Prej se Hnujday porad serou, proto vyhraje audi. I kdyz neni hybrida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmikexx Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 V 10. 3. 2018 v 19:19, martigen napsal: Parada je to g60 s turbem? Ty taky uz nejsou videt... Jinak doplnim predchozi vycet adeptu na prvni vuz, zapomel jsem na eclipse a 240sx A kdybych vybiral dnes, vemu crx - ta se mi libi porad. Druhy auto jsem mel pak po otci accorda coupe, a to byla taky parada Jo jo,je to G60 ale ne s turbem ale má to kompresor G-lader,proto G60 ;-)Na svoji dobu kdy se začlo vyrábět v roce 1988 hodně nadčasovej design. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 V 10. 3. 2018 v 21:16, Hasič napsal: Morgenstern asi vyhraje... dovedes si predstavit tu reputaci, kdybych jezdil po klintech v hnujdaji? Byl bych mrtvej ....A dvoumistny taky uz nevadi.... deti pomalu z domu, garaz velka, takova víkendovka. )Vždyť jo a na servis to taky nebude daleko, případně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Tohle mam v garazi ja. Golfa jsem ted dostal a budu ho mit jako daily. 1.6d bez turba, musel jsem vymenit palivove cerpadlo a rozvody a jede jak za mlada (1985). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Tyvogo, to je panoptikum, uplnej Giorgio Moroder feeling, vypadaj bejt v uzasnem stavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 mike: g60 muj davnej nesplnenej sen .... kus poctiveho zeleza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmikexx Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 V 11. 3. 2018 v 6:22, mvxmilivnx napsal: Tohle mam v garazi ja. Golfa jsem ted dostal a budu ho mit jako daily. 1.6d bez turba, musel jsem vymenit palivove cerpadlo a rozvody a jede jak za mlada (1985).1D7A1C85-EC30-4A2E-9D2A-8CDCBE7F1C1B.jpegPěknej ropák,ten bude jezdit dalšich 20let,vypadá v pěkném stavu ;-) a ty e30 vzadu sou už taky pěkně v kurzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 V 10. 3. 2018 v 21:16, Hasič napsal: Morgenstern asi vyhraje... dovedes si predstavit tu reputaci, kdybych jezdil po klintech v hnujdaji? Byl bych mrtvej ....A dvoumistny taky uz nevadi.... deti pomalu z domu, garaz velka, takova víkendovka. ) Hele dobře si to rozmysli, Šúndej to je pak láska na celý život............... A když klient uvidí v čem si přijel tak si řekne - To je on. Ten se nestydí za dělný lid......no a zakázky se budou jen hrnout a peníze sypat....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 V 12. 3. 2018 v 9:22, mondeo2 napsal: Hele dobře si to rozmysli, Šúndej to je pak láska na celý život............... A když klient uvidí v čem si přijel tak si řekne - To je on. Ten se nestydí za dělný lid......no a zakázky se budou jen hrnout a peníze sypat....... Tak zase kvůli Huyndee ti nikdo do firmy finančák nepošle viď? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 (upraveno) V 12. 3. 2018 v 14:56, VasekN napsal: Tak zase kvůli Huyndee ti nikdo do firmy finančák nepošle viď? :-)no právě tak nějak jsem to myslel, a nééé provokovat s nějakou Audinou ................ Upraveno 12. března 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 V 11. 3. 2018 v 16:08, xxmikexx napsal: Pěknej ropák,ten bude jezdit dalšich 20let,vypadá v pěkném stavu ;-) a ty e30 vzadu sou už taky pěkně v kurzudik, ropak jezdit bude ale bude taky potrebovat nejakou vyvarku, tak si to na nem vyzkousim. A tricitky jsou v kurzu hodne no, tak jsem radsi vzal druhou do foroty. Btw corrada jsou taky krasny, obzvlast to stary. Jsem z Brna, tak az bude hezky, vytahnu tricitku a muzeme usporadat setkani starejch vrazd (lidi v mym okoli mym autum rikaji stary vrazdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Pobavilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Mě moc nepobavilo jak může taková rezatá hajtra (Kokodaq) projít technickou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 V 14. 3. 2018 v 7:12, OndraTce napsal: Mě moc nepobavilo jak může taková rezatá hajtra (Kokodaq) projít technickou...Jako vážně? Na fotce vidím jen orezlý kem dveří což bych u pracovního auta vůbec neřešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 V 14. 3. 2018 v 7:12, OndraTce napsal: Mě moc nepobavilo jak může taková rezatá hajtra (Kokodaq) projít technickou...Přesně tak, okamžitě zabavit TP a min 50 tis pokutu, takové auto nesmí na silnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Jasne, zakazat, pokutu, zavrit, nesmi... Je mi zahadou, jak je mozne, ze v raji automobilismu USA nemaji zadnou technickou kontrolu a presto se jim podel silnic nevaleji ani spousty vraku ani hromady tel obeti autonehod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 V 14. 3. 2018 v 12:38, skalis napsal: Jasne, zakazat, pokutu, zavrit, nesmi... Je mi zahadou, jak je mozne, ze v raji automobilismu USA nemaji zadnou technickou kontrolu a presto se jim podel silnic nevaleji ani spousty vraku ani hromady tel obeti autonehod.Protože po dálnici jezdí menší rychlostí, než u nás někteří po městě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Si nekdy zajed do Dallasu. Na ceduli 50, ja jedu 55-60, abych nebrzdil a pres vsechny pruhy se kolem predjizdi kamiony a sportaky osumdesatkou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Staty NY, NJ, Massachusets, Californie, Nevada a Utah to stejne Taky jsem byl brzda provozu, kdyz jsem jel lehce nad limit, ale setkani s oficirama jsem si nechtel lajsnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se