Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krasa, gratulace! Co takhle video z jizdy?

Snad to video zvládnu výhledově natočit, zatím mám pusu od ucha k uchu a od oběda s tím pořád jezdím... :lol2: 

Odesláno

Ahoj. Vnitrozemi Istrie, kopce nad Buzetem smer Slo hranice a pak Slovinsko. Tech sterkovek je tam spousta, horama, hodne vysidlene vesnicky a tak. Celkem parada.

Super. Jel si tedy spis jenom sterkove cesty, nebo i neco narocnejsiho? Mas nekde gps zaznam trasy?

My se s kamaradama akorat chystame zopakovat lonske Rumunsko.

Odesláno

Tam ofiko nic narocnejsiho asi neni, a zrovna ve Slovinsku bych si netroufnul do zakazu. Vsude parky a hodne si to hlidaj. Delaj dobre. jel jsem s detma takze zadnej risk. Z jedne cesty co je normalne v mape jsem to otocil, odklonena cesta ve svahu, volne velke sutry. Deti a pani zacala ricet, tak jsem se na to vykaslal. Pohodove sotoliny je v horach dost. A istrie se da komplet pojezdit mimo asfalt.  GPS nepouzivam. Na netu najdes dost, ptej se mistnich, proste sjed z cesty :)

Rumunsko je jinde, uplne. Toto je na pohodovou dovcu s rodinkou:) Ve Slo je krasna cesta treba po 401 z Italie, cca v pulce mezi hranici a obci Zaga prava, jedes kolem kopcu 1600mnm, pekne vyhledy, dojedes do obce Sedlo. Kousek je prima kemp u reky Nadiza. Me vyhovuje na trasovani googlemaps a mapy.cz

Nevim co jezdis, ja mam rad takovej pohodovej ,,overlanding style" ,neuhnu, ale zajet do jamy s bahnem a pul dne se tahat navijakem me nebere. Pokud hledas pekny svezeni, kempovani v horach a tak, doporucuji Ligurii. V podstate od Turina dojet po It/Fr hranici k mori. Tam to mam strasne rad.

Odesláno

Já bych raději toho nového mustanga, ale chápu....Německá preciznost u bmw je bez výhrad

Přesně tak...sice už to neni co to bylo dřív ale pořád je to premiovka.Bohužel jeden z posledních dobrých motoru v třilitru.Od ted samý vyhoněný dvoulitr.Hnus.

Odesláno

jen dotaz: když se vrací náhradní vůz zpět do servisu, musí se nějak specielně umýt, vysát nebo tak něco? Nebo si to servis pak udělá sám? Jako je mi jasný, že když je auto zasraný od bahna od nějaký offroad jízdy nebo tak, tak jo...:-D

Odesláno

Nikdy jsem nic nemyl a nečistil a žádnej problém. Když jsem měl půjčenýho wranglera na 2 dny na vyzkoušení, tak jsem ho vrátil s bahnem i na střeše  a byl jsem dokonce pochválen. :-)

Odesláno

Nikdy jsem nic nemyl a nečistil a žádnej problém. Když jsem měl půjčenýho wranglera na 2 dny na vyzkoušení, tak jsem ho vrátil s bahnem i na střeše  a byl jsem dokonce pochválen. :-)

:lol2:  :lol2:  :lol2:  to zkusím na ně 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...