Dali Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Dík, skvělý na tom je, že je to tak vymakaný, že výměny soft top, hard top, cargo sítě trvá pár minut.
Mareka01 Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Ta konfigurovatelnost je skutečně super.Mohu se zeptat na postřehy ohledně jízdních vlastností na asfaltu? (Někde jsem četl, že do terénu fajn, ale na běžné silnici dost nekomfortní - hlavně krátká verze.)
Dali Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 (upraveno) U krátký verze nevím po silnici jsem v něm nejel, ale asi to bude trochu horší, protože má kratší rozvor. V terénu má trochu lepší přechodový úhel. Wranglera mám na volný čas a dost času jsem na horách, takže pro mě ideální vozidlo.Jízdní vlastnosti na silnici bych asi přirovnal komfortem podvozku k 911 . Hodně tuhý, na hladkém asfaltu bez problémů, zatáčky prakticky bez náklonů. Na dálnici jezdím 120 - 130.Na rozbitém asfaltu to drncá, žádné žehlení povrchu se nekoná, ale není až tak, že by se to nedalo vydržet. Žádné dlouhé trasy s ním nejezdím max 150 km, ale nedávno jsem potkal rusáka co c ním jel na dovolenou do Chorvatska a přes Prahu zpátky do Ruska i s manželkou a dvěma dětma. Jako pracovní mám Audi A8. Je neskutečně pohodlný na dlouhý cesty, ale je to takový studený bez emocí. Wrangler je o emocích, je to úžasný vozítko. Znám 2 lidi co ho prodali ale stýskalo se jim, tak si ho pořídili znova. Upraveno 22. července 2018 uživatelem Dali
stefan2 Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Já mám nejradši tohle vozítko :-) Daimler Six - 4.0l.
moco Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Odesláno 23. července 2018 (upraveno) Dovolená :-)Kola pasují parádněJá taky přidám bělouše Upraveno 23. července 2018 uživatelem moco
TLD Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Dovolena za nama... Bylo krasne. Uz bych jel zas...
shewcza Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 moco: mazec :-D ------------------------ Dnes jsem to trochu volámal, ty plasty nic nevydrží. Holt to nikdy žádný offroad nebude no.
pavel23 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 .Navleč na matku trubku, zevnitři ji obvař a povol. Dělali jsme to několikrát a vždy to šlo vytočit.
kuncák7 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Navleč na matku trubku, zevnitři ji obvař a povol. Dělali jsme to několikrát a vždy to šlo vytočit.On to mel dat moco do sekce humor. Zive ho vidim, jak na svem zanovnim golfu s novejma elektronama neco paci sekerou a sroubovakem :-). Spis by si vytrhal vlasy, nechal vrtat koleno,.... :-).
moco Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 On to mel dat moco do sekce humor. Zive ho vidim, jak na svem zanovnim golfu s novejma elektronama neco paci sekerou a sroubovakem :-). Spis by si vytrhal vlasy, nechal vrtat koleno,.... :-).Přesně tak, bylo to jen pro pobavení.... já jsem na omdlení, i když jen manželka parkuje u obrubníku. Netěším se na den, kdy ?škrtnu?....prvotní šrám bolí nejvíce a pak už je to šumák (jak u hodinek, kazdej si pamatuje ten první a každý další je se vzpomínkou)
vicomt Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 A je doma další stařeček, nevytuněný, vše funkční a původní km, co víc si přát. Jede to fakt zběsile
Vladar91 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Tak to je ovšem nádhera! Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
stefan2 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Nádhera, pro taková auta mám slabost.
Stepi(c)k Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 TLD: pekny mista. Kde jsi jezdil?Vicomt: krasa!
TLD Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Ahoj. Vnitrozemi Istrie, kopce nad Buzetem smer Slo hranice a pak Slovinsko. Tech sterkovek je tam spousta, horama, hodne vysidlene vesnicky a tak. Celkem parada.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se