Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta konfigurovatelnost je skutečně super.

Mohu se zeptat na postřehy ohledně jízdních vlastností na asfaltu? (Někde jsem četl, že do terénu fajn, ale na běžné silnici dost nekomfortní - hlavně krátká verze.)

Odesláno (upraveno)

U krátký verze nevím po silnici jsem v něm nejel, ale asi to bude trochu horší, protože má kratší rozvor. V terénu má trochu lepší přechodový úhel.

Wranglera mám na volný čas a dost času jsem na horách, takže pro mě ideální vozidlo.

Jízdní vlastnosti na silnici bych asi přirovnal komfortem podvozku k 911 :rolleyes: . Hodně tuhý, na hladkém asfaltu bez problémů, zatáčky prakticky bez náklonů. Na dálnici jezdím 120 - 130.

Na rozbitém asfaltu to drncá, žádné žehlení povrchu se nekoná, ale není až tak, že by se to nedalo vydržet. Žádné dlouhé trasy s ním nejezdím max 150 km, ale nedávno jsem potkal rusáka co c ním jel na dovolenou do Chorvatska a přes Prahu zpátky do Ruska i s manželkou a dvěma dětma.

Jako pracovní mám Audi A8. Je neskutečně pohodlný na dlouhý cesty, ale je to takový studený bez emocí.

Wrangler je o emocích, je to úžasný vozítko. Znám 2 lidi co ho prodali ale stýskalo se jim, tak si ho pořídili znova.

Upraveno uživatelem Dali
Odesláno (upraveno)

Dovolená :-)

Kola pasují parádně

Já taky přidám bělouše

post-23865-0-92861800-1532363725_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Navleč na matku trubku, zevnitři ji obvař a povol. Dělali jsme to několikrát a vždy to šlo vytočit.

On to mel dat moco do sekce humor. Zive ho vidim, jak na svem zanovnim golfu s novejma elektronama neco paci sekerou a sroubovakem :-). Spis by si vytrhal vlasy, nechal vrtat koleno,.... :-).

Odesláno

On to mel dat moco do sekce humor. Zive ho vidim, jak na svem zanovnim golfu s novejma elektronama neco paci sekerou a sroubovakem :-). Spis by si vytrhal vlasy, nechal vrtat koleno,.... :-).

Přesně tak, bylo to jen pro pobavení.... já jsem na omdlení, i když jen manželka parkuje u obrubníku. Netěším se na den, kdy ?škrtnu?....prvotní šrám bolí nejvíce a pak už je to šumák (jak u hodinek, kazdej si pamatuje ten první a každý další je se vzpomínkou)

:)

Odesláno

Ahoj. Vnitrozemi Istrie, kopce nad Buzetem smer Slo hranice a pak Slovinsko. Tech sterkovek je tam spousta, horama, hodne vysidlene vesnicky a tak. Celkem parada.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...