Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

DavidC3: Většina aut má zadky tvrdý a předky měkký, protože deformační zóny. Kdybys narazil do svýho auta zezadu, asi by bylo vizuálně taky skoro nedotčený (už jsem pár takovejch nehod viděl a je to pořád stejný, předek zdeformovanej a na zadku nic).

Odesláno

Ten Land Cruiser naozaj SUV nie je... Je to čistokrvný offroad, aj keď pohodlný.

presne tak, chcel som reagovat, ale som zistil ze to bude zase zrazka s odbornikom.. LandCruiser a SUV. Uz nech su Vianoce.

Odesláno

presne tak, chcel som reagovat, ale som zistil ze to bude zase zrazka s odbornikom.. LandCruiser a SUV. Uz nech su Vianoce.

Ale tak, zasa... adorácia vlastných áut je v bežných medziach povolená, nie? To nemôžeš nikomu vyčítať :-) Ja, keď som si kúpil Toyotu, som si nechal šikovnými rukami nepálskeho vyšívača na storočnej singerke vyšiť na tričká toto:

post-6480-0-90442200-1545470682_thumb.jpg

Odesláno

Ale tak, zasa... adorácia vlastných áut je v bežných medziach povolená, nie? To nemôžeš nikomu vyčítať :-) Ja, keď som si kúpil Toyotu, som si nechal šikovnými rukami nepálskeho vyšívača na storočnej singerke vyšiť na tričká toto:

LC.jpg

Pecka :-)

Odesláno

To Wawrik : pěkné, to si obkreslím :-)

Toyota (Land Cruiser) a Wrangler samozřejmě srovnatelné jsou, jen vybrat správný model. Třeba to co má TLD je také Lanďák ;-)

A ten Grand, co jsem měl tu možnost, tak by to bylo zase na dohady a tak budu ticho :-)

Odesláno

attachicon.gifLC.jpg

tu nejde o adoraciu, ja ziadny terenak od Toyoty nevlastnim. Ale Land Cruiser je kua dost legendarny offroad na to, aby ho niekto nazval SUV.. bez ohladu na to, ci mas rad japonske auta alebo nie.

nepalec dobry :)

Odesláno

Aby jsem na Toykaře nebyl jenom protivnej, tak kamarád je zemědělec a má Land Cruiser. Už má najeto 500 000km a auto vpohodě. Když jsem ho svezl Wraglerem, tak sám říkal, že to by v terénu nikdy v LC nedal, ale já mám Wranglera upravenýho do težkýho terénu. Jízdou mě standartní LC opravdu spíš připomínal Grand cherokýho, kterýho jsem měl dřív. Land Cruiser určitě není špatný auto,

( rozhodně nepočítám, že mě Wrangler vydrží 500 000km ) ale nějak mě LC neoslovuje( nelíbí). navíc mám Wranglera jako 2. auto, pracovní mám němčoura A8. 

Odesláno

150ka je mega SUV, staci kouknout na videa z Australie, treba od Gall bros :) Jeepka je moc pekna jinak. A Davide, k my LC nema jeep zadnej ,, protikus´´ :)

Wawrik, hezky. Kdyz jsem jeste mel 78, tak jsem si udelal serii tricek, asi 4 barvy. Kamosi byli nadseny a jen se po nich zaprasilo. Auto na triku je moje, jak jsem si ho sam vyfotil :)

post-26281-0-95592900-1545481501_thumb.jpg

Odesláno

Hlavně jak se tu psalo je to universální auto. Žena s tim může do školky s dětma nebo 1000km po dálnici což Jeep v provedení Ribicon opravdu na dálnici moc není jak sam řekl i muj kamarád co přijel z Prahy.

Odesláno

Hlavně jak se tu psalo je to universální auto. Žena s tim může do školky s dětma nebo 1000km po dálnici což Jeep v provedení Ribicon opravdu na dálnici moc není jak sam řekl i muj kamarád co přijel z Prahy.

Ale ty furt mícháš jabka s hruškama, s tím TLD Lanďákem taky není žádná výhra jet 1000km po dálnici. Srovnávej srovnatelné, jak říkám k tomu původnímu fešákovi možná tak co se pohodlí dá srovnat, Grand Jerokee :-) Má ho kamarád a je to super pohodlná kára, už jsem to tu psal, má těžařskou firmu a v klidu už můžu i z jeho zkušeností říct, že je i výborné v terénu. Samozřejmě že Toyota je navíc i extrémně spolehlivá.

Odesláno

Ani po třech měsicích mě to nepřestává bavit :) Jediná nevýhoda že je pořád na očích funguje to jako magnet.

Když se vracím z Prahy tak minimálně jeden známý volá zdá to jsem byl já :) Nepřehlédnutelná kráska která snad bude dělat radost dlouho a bez karambolu :)

post-21035-0-31166000-1545486814_thumb.jpg

Odesláno

Nevlastnim ani jedno, ale uprostred Mongolska jezdilo LC hafo a jednou pomahal i nasemu UAZovi, tak souhlas, ze SUV je fakt hodne mimo. To auto by h nechtel ani nahodou, ale je to za me hodne poctive udelanej terenak...

Odesláno

Afri, uplne na pohodu, 1500km v kuse po dalnici, seknes to na 105-110kmh a jedes

Já jezdím po dálnici s upraveným  Wranglerem 120 - 130. Maximálka je 170. Asi by nebylo od věci udělat v létě chrono - offroad sraz, aby jsme si je navzájem mohli pochválit.  :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...