Lion Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 (upraveno) Moje taky Ale priznam, ze to jsou tydenni hory pro 15 lidi Upraveno 9. února 2019 uživatelem Lion
Igicz Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Sibirova X5 vyborna. Moc se mi libi, ze tady slouzi auto panovi a ne naopak. Sent from my iPhone using Tapatalk
Masák80 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Já měl teď z hor taky myslim docela využitej kufr :-)
Potkan Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Za takovyma jako jste vy jezdim nejradsi...
Pavelpu27 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Co v tom všichni vozíte? My jedeme ve 4 na lyže a kromě lyží a helem v placatým Thule Dynamic 800 mám v OIII všechno pod roletkou v kufru.
Murphy97 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Na prvni pohled jsem dostal chut na tlacenku s cibuli. Bez octa.
Gustaf Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Odesláno 10. února 2019 Co v tom všichni vozíte? My jedeme ve 4 na lyže a kromě lyží a helem v placatým Thule Dynamic 800 mám v OIII všechno pod roletkou v kufru.přesně i když jedu v létě D rodinou na 14dni na dovcu, tak se mi vše vejde pod roletku...
African Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Odesláno 10. února 2019 přesně i když jedu v létě D rodinou na 14dni na dovcu, tak se mi vše vejde pod roletku...Tak ono je to dost individuální co tam všechno plánuješ dělat a jakým způsobem plánuješ dovolenku prožít. Hodně lidí vozí pouze kartáček na zuby a kreditku :-) Já naopak vždy naložený až po střechu a před odjezdem je vždy velká bitka co si kdo sebou prosadí :-) Kolikrát beru i věci které vůbec nevyužiji jak třeba teď naposledy na hory obrovské sněžnice, které jsem vůbec za celý týden nenatáhl, ale co kdyby že jo :-) Ty jo a jak mě u toho nového Outlander štve absence dvojitých zadních dveří, to je tak bezvadná věc. Už se ke koupi pomalu schyluje, celý auto super ale těch dveří je opravdu škoda...hodně je využívám, i jakou sedátko super :-(
honza71 Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Odesláno 10. února 2019 (upraveno) Jj, to je genitalni vec. Kluci se na tom prezouvaji, kdyz jdeme treba z truck trialu a nechci mit bahno v aute, pri ceste na dobolenou muzu zastavit kdekoliv a je z toho lavice nebo stolek na svacu, kdyz je potreba nalozit do kufru neco vetsiho a tezkeho, tak se ta nizka hrana (po ktere to tam navic jde pohodlne nasunout) fakt hodi. Jestli to novej Outik nema, tak jsou Japoncici pekny chuji Jo a taky se z toho dobre sleduje pristavani letadel u Tuchomeric Upraveno 10. února 2019 uživatelem honza71
Xenomorfus Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Zdar magove,Je vas tu spousta majitelu BMW, mate osobni doporuceni na dobry servis? Znamy mel M5 r.v.2000 v CarTecu v Ostrave a uplne se jim tam neco nepovedlo. Jedna se o opravu na panelu navigace. Meli mu odpojit sledovani GPS a navigace mu nejede. Chybu uznali, ale nejak si s tim nevi zrejme rady. Znamy by rad, zda by mu to nekde opravili tak, aby nejak mohl byt pobliz, optimalne po domluve v jeden den. Jako ze by to privezl, dal si kafe, koukal treba skrz okno a za dve-tri hodky zase valil. Dulezita je predevsim kvalita a profesionalita servisu. Dekuji za vase zkusenosti a tipy.
sibirnaya Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Klubaci jezdej sem: http://www.jarax.net , nekde u Olmiku, osobni zkusenost nemam..
Sweden Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Na Jardu bude čekat tak půl století Pořeš to přes Matize z Opavy, číslo nemám, ale na SZ se ti ozve a číslo pošle.
Xenomorfus Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Dekuji moc kluci za podnety a SZ.Vse zpracuji a predam dal.Edit: Lokalita servisu nerozhoduje. Upraveno 13. února 2019 uživatelem Xenomorfus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se