Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co v tom všichni vozíte? My jedeme ve 4 na lyže a kromě lyží a helem v placatým Thule Dynamic 800 mám v OIII všechno pod roletkou v kufru.

přesně :D i když jedu v létě D rodinou na 14dni na dovcu, tak se mi vše vejde pod roletku...
Odesláno

přesně :D i když jedu v létě D rodinou na 14dni na dovcu, tak se mi vše vejde pod roletku...

Tak ono je to dost individuální co tam všechno plánuješ dělat a jakým způsobem plánuješ dovolenku prožít. Hodně lidí vozí pouze kartáček na zuby a kreditku :-) Já naopak vždy naložený až po střechu a před odjezdem je vždy velká bitka co si kdo sebou prosadí :-) Kolikrát beru i věci které vůbec nevyužiji jak třeba teď naposledy na hory obrovské sněžnice, které jsem vůbec za celý týden nenatáhl, ale co kdyby že jo :-) Ty jo a jak mě u toho nového Outlander štve absence dvojitých zadních dveří, to je tak bezvadná věc. Už se ke koupi pomalu schyluje, celý auto super ale těch dveří je opravdu škoda...hodně je využívám, i jakou sedátko super :-(

post-364-0-69271100-1549784846_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Jj, to je genitalni vec. Kluci se na tom prezouvaji, kdyz jdeme treba z truck trialu a nechci mit bahno v aute, pri ceste na dobolenou muzu zastavit kdekoliv a je z toho lavice nebo stolek na svacu, kdyz je potreba nalozit do kufru neco vetsiho a tezkeho, tak se ta nizka hrana (po ktere to tam navic jde pohodlne nasunout) fakt hodi. Jestli to novej Outik nema, tak jsou Japoncici pekny chuji :(

Jo a taky se z toho dobre sleduje pristavani letadel u Tuchomeric :D

post-7085-0-43066900-1549790369_thumb.jpg

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Zdar magove,

Je vas tu spousta majitelu BMW, mate osobni doporuceni na dobry servis? Znamy mel M5 r.v.2000 v CarTecu v Ostrave a uplne se jim tam neco nepovedlo. Jedna se o opravu na panelu navigace. Meli mu odpojit sledovani GPS a navigace mu nejede. Chybu uznali, ale nejak si s tim nevi zrejme rady. Znamy by rad, zda by mu to nekde opravili tak, aby nejak mohl byt pobliz, optimalne po domluve v jeden den. Jako ze by to privezl, dal si kafe, koukal treba skrz okno a za dve-tri hodky zase valil. Dulezita je predevsim kvalita a profesionalita servisu. Dekuji za vase zkusenosti a tipy.

Odesláno (upraveno)

Dekuji moc kluci za podnety a SZ.

Vse zpracuji a predam dal.

Edit: Lokalita servisu nerozhoduje.

Upraveno uživatelem Xenomorfus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...